Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea ce obiceiuri faine aveti, cred ca o sa fie funny la nunta, abia astept sa ne povestesti. Vezi poate aranjezi ceva cu furatul soacrei :))
Flavia (sotie si mamica fericita)
Da' cine o fura sa n-o mai aduca inapoi!
![](bonjovi.gif)
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Pai normal, ca doar daca o vor inapoi trebuie sa plateasca pt ea:)))
diadaniela spune:
Si Andreea doar nu si-o face-o cu mana ei!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mai da cum de nu mi-a venit ideea si la nunta mea?:))) (nu ca as fi avut neaparat nevoie, ca e buna si o soacra ca a mea la casa omului:))
corneliaa spune:
Va pup! Revin de la mii de km departare de soacra sa va pup si sa va spun ca e minunat sa fi linistit!
Va urez sa va gasiti linistea sufletesca intr-un fel sau altul,caci inseamna foarte mult!
Cornelia
andora spune:
Buna noaptea!!! Hai ca zic repede ca mi-e un sooomnnnn....
Flavia, soacra me' sta pana i se opreste scurgerea din drene... asa ca tineti-i pumnii sa se faca bine rapid Ca si cand e la spital nu mai am parte deloc de sotior... si tot singura stau
Andreea, f bine stai in casuta ca la voi o sa fie jale.... Mai chiar va fi f frumos la nunta. Eu nu stiamd e "bani miresei" din dansat, dar e super dragut!!!! In Moldova intr-adevar mi-au varat cativa bani in sutien dar la gatit si dezgatit, cand mi-am pus basma de sotie Iar in Arad stiu ca la fel se "negocia" mireasa, dar i se oferea mirelui o miresuca mica si apoi una batrana, chiar barbati-miresoi
Aoleu, la Alba-Iulia la o nunta m-am speriat ca erau niste bocitoare la plecarea miresei de acasa... valeleu si vai de noi. Hai ca aberez, scuze. Pup si mai scade inc-o zi
Cornelia, hihi, nu e corect, eu sunt mamica de gogosica, asa o alintam dintotdeauna! Pup si gogosica ta si toata admiratia ca ai reusit sa te regasesti... far' de soacra
Hai ca va las acum.... eu raman cu maseloiu' cel rau si vorbim maine... somnic usuric!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
monagan spune:
neata nurori!!!
a.cicel, ideea fetelor cu furatul soacrei e suuuper. Daca vrei......aranjam noi ceva
eu am mai avut "discutii" (telefonice) cu soacra, dar mi-am impus sa nu ma enervez, sa fiu calma si totdeauna imi spun: "saraca, atata ii poate capul".
Oricat de draguta as fi cu ea, comportarea ei e aceeasi, e rautacioasa, baga zazanie, vrea sa-mi faca mie in ciuda etc.
Vreau sa o ignor cat pot (si pana acum am reusit), ptr. ca e mai importanta sanatatea mea si a familiei mele. Asa ca .....mai rarut ca-i mai dragut. tuturor.
impreuna spune:
Neatza dragelor.
Va nuntz ca sunt suparata:((( Azi e ultima noastra zi inainte sa-mi plece iubitu, pana peste o saptamana si ne facuseram planurile sa ramanem singuri acasa in dimineata asta, sa mearga socrii la biserica. Cand colo, ne trezim noi bucusori, voiosi si il vedem pe socru la el in camera, dormind.
Gata distractia, asa imi vine sa ma duc unde vad cu ochii
Astia cred ca suntem si noi ca pensionarii, care sa stam cand n-avem ce face numai cu ochii in tv?! Sau pe geam pandind cate o baba care isi scoate cainele la plimbare, sau cate un vecin care vine de la cumparaturi?
Sunt nervoasa, nu ma luati in seama.
Cornelia felicitari ca ati reusit sa plecati departe si sa aveti liniste. Ce ati facut pana la urma cu lucrurile ramae? Si cele cumparate in rate le-au preluat socrii? Mai povesteste-ne despre voi si cum va merge.
Mona soacra-ta te enerveaza asa intentionat? Cam din ce povestesti de ea pe mine ma duce cu gandul la o "Buna" prietena de-a mea, exact asa se comporta, si ma ia la tot felul de intrebari stupide, mai rau ca soacra-mea. Imi dau seama ca daca e din familie e ceva mai rau. Cu cumnata va mai vedeti? Ati pus bani deoparte pt copiii lor?:))
Andora tinem pumnii sa fie soacra cat mai repede sanatoasa si apta de munca:) Si voi sa aveti putina liniste, doamne cat mai tanjim si noi dupa asta
diadaniela spune:
Eu am intrat doar sa va salut ca tre' sa plec la party.Azi e fii-mea in petreceri.
Va pup pe toate!
Revin!
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Eu am intrat doar sa va salutca tre' sa plec la party.Azi e fii-mea in petreceri.
Va pup pe toate!
Revin!
Dana
Dostractie placuta
![](majoreta.gif)
![](bis.gif)