Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 14

asteryaro spune:
Dragele mele,
Multumesc din tot sufletul pentru urari si pentru bucuria pe care a-ti simtit-o alaturi de mine. Nu va doresc decat sa primiti la fel, restul sunt vorbe.
Ieri am sosit acasa. Nu comentez cum ma simt... spun doar ca totul este altfel, minunat.
Ma simt excelent, de parca n-as avea paish'pe fire, deh, flacaul mare!
Totul a decurs foarte bine, am avut o echipa de exceptie la Polizu, unde m-am simtit foarte bine.
Razvan Nazdravan este cuminte (deocamdata, ptiu, sa nu-i fie de deochi!), azi noapte nici n-a marait macar: papa, somn, papa, somn.
Sa va ajute Domnul sa primiti ceea ce meritati, pe sufletul vostru! Mi-ati fost de mare ajutor, pe tot parcursul calatoriei mele cu statut de Aspiranta mai mult sau mai putin optimista. Din toata inima va multumesc, stiu ca este prea putin, dar altfel nu stiu cum.
Pe mine stiti unde ma gasiti.
Va sarut si nu va pierdeti sperantele!!!
Cu drag,
Cristina, mami de Razvan Nazdravan http://community.webshots.com/user/astery100

Liana30 spune:
Astery inca o data sa'ti traiasca bb sa creasca mare si frumos...noi te
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Diddy spune:
Dragele aspirante, ma primit si pe mie in cercul vostru?
Va citesc de ceva timp, dar abia luna asta m-am decis ca a venit timpul sa incerc sa am un bb. Bineinteles, cum nimic in lumea asta nu este simplu...Povestea mea incepe cu cativa ani in urma cand am fst diagnosticata "susceptibila de endometrioza" care cauzeaza si infertiltate. Pana acum nu am ramas niciodata gravida, dar nici nu am incercat. Luna aceasta este prima luna in care ne-am pus pe incercat....si acum astept...
Testele de ovulatie toate au fost negative (nici macar nu stiu daca am ciclu ovulatoriu sau nu)
. Problema este ca intr-o seara dupa
, a doua zi dimineata m-au apucat dureri de ovare ca la ciclu - ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata! In plus, teoretic ar trebui sa fie fix perioada fertila. Temperatura luata local in dimineata aceea a fost de 36.9! s-ar putea ca acestea sa fie simptome de sarcina?
Va pup pe toate!

Leditia spune:
Astery,multa sanatate si cat mai multe bucurii alaturi de ingerasul tau.
Diddy bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici.

mada75 spune:
pentru Liana30 de la Mada75.
spune-mi, te rog, esti cumva prietena cu Rela de la RADPFL?

mada75 spune:
pt liana30:daca nu esti scuze pentru intrebarefetelor,eu sunt noua pe aici si nu prea stiu sa ma descurc dar vreau sa va intreb si eu ceva daca nu va suparati:la o spermograma cu 400.000
ce sperante mai putem avea??????fiv sau adoptia nu?si daca nu avem bani pt nici una?ne impacam cu gandul ca nu vom avea copii niciodata??????

Avalon spune:
Mada, bine ai venit printre noi! Liana are putina treaba cu grasu' ei acum, dar maine cand o sa intre nu se supara daca nu e prietena cu Rela de la RADPFL, garantez eu!
Cu 400.000 de intr-adevar, numai cu FIV s-ar putea sa aveti copilul vostru, dar spermograma ati repetat-o in mai multe locuri, ca mai sunt si greseli?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

danyalo spune:
Diddy si Mada 75
Bine ati venit si sa nu stati mult pe aici.
Mada 75
Ideea e sa nu intrati in panica.Asa cum deja ti-a spus si avalon doar fiv + icsi cred ...dar asa e rezultatele variaza...unde ati facut spermograma?? Eu ti-o recomand cu caldura pe dna dr. Matei ...suuper tipa...si vedeti ce sanse va da si dansa..in alta ordine de idei adoptia e si ea o solutie dar am inteles ca s-au innasprit conditiile si mai mult...
Pt. noi care suntem sa spunem aproape de pragul de 5 mil. dar sub deocamdata dna dr. a zis ca ar merge IA av. in vedere ca mobilitatea e buna.Daca nu si nu...noi vom opta pt. IAD...fara regrete! gasesti pe forum argumente pro si contra ADOPTIE/ IAD scrise excelent de Tabitha.Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere..eventual pt. nr. de tel. al dnei dr. Matei..
Dany
Va rasari soarele si pe strada noasta