Aspirante optimiste - 179
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
Multi ani traiasca...
Multi ani traiasca..
La multi ani!!!!!!
Cine sa traiasca
stancutza sa traiasca............La multi ani!!!!
sa vesteasca....LA MULTI ANI!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

stancutza spune:
Liana, Drak de olteanca, fata inimoasa, multumesc pentru urari..
Nu te-ai gandit sa-ti schimbi numele in "Inger de olteanca"???
Cate frunti nu am vazut descretindu-se aici pe DC datorita tie, si cate din fete nu s-au simtit mai bine datorita incurajarilor tale??
Ai de la mine o
Stancutza

Liana30 spune:
stancutza si de la mine pentru ziua ta o ploaie de
ps"" ma simt mai bine in piele mea de drak
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

anangel_lexi spune:
Martha, sunt si eu alaturi de tine nu-ti pierde speranta!!! Mult curaj! 7+
I wish I were an angel...
Poze diverse

iepumic spune:
Martha, draga
in primul rand sa stii ca se da concediu medical pt oricate zile de spitalizare (eu am fost in spital 24 de ore si am primit concediu pentru 3 zile) dar acum oricum e faptul consumat...
Eu zic ca e foarte bine sa ceri parerea unui alt medic dar incearca, oricat de greu ar fi, sa nu pui raul inainte!!! Daca exista o solutie pentru problema ta atunci incearca orice...multa sanatate si curaj. Sunt alaturi de tine.
Iepumic

martha78 spune:
Stancutza, LA MULTI ANI, sa ai parte de ceea ce-ti doresti cel mai mult si sa fii fericita!
Eu astept sa vina ziua de maine cu nerabdare ca m-am saturat de situatia asta critica
Iepumic, chiar si daca-mi dadea concediu medical, nu puteam sa o tin asa la infinit, probabil n-a vrut sa-mi dea, in fine acum nu mai conteaza, nu mai regret nimic
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Kariris spune:
buna fetele,
Tumpi da, aveam sa-ti spun ceva dar doar azi s-a batut in cuie: deci il duc vineri dimineata inainte sa plec si-l las pana ma intorc. deja sunt varza la gandul ca o sa stea acolo mai ales ca vine iar frigul si nu stiu eu cat de cald o fi acolo. Dar tocmai ca sa nu ma razgandesc nu m-am dus sa vad cum e; il duc vineri dimineata si-l las direct. Pretul mi s-a parut rezonabil. Iti multumesc mult ca m-ai ajutat!

aventura spune:
Stancutza, chiar daca putin mai tarziu, LA MULTI ANI! si.....LA MULTI BEBEI!.....
I love Mission Impossible!