Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 14

alexia28 spune:
Aventura, Felicia
Sa-mi schimb doctorul...pai a fost prima oara cand m-am dus la dansa, recomandata de altfel si citisem si aici pe forum lucruri bune despre dansa, dar asta este, nu cred ca ca va mai fi o a doua oara sau cine stie...
Asa m-am gandit si eu ca de fapt chistuletele ar putea si foliculi mai ales ca acum cateva luni mi-am facut o alta echo la altcineva si nu aveam nimic.
Si oricum analizele hormonale le aveam facute si mi-a spus ca sunt perfecte,acum mi-a dat sa fac clamydia, toxo, CMV, listeria si altele din secretie. CM este de 29-30 zile. In concluzie sa nu-mi fac probleme, ce daca la echo nu s-a vazut ovarul drept? Daca am CM regulat, perioada fertila este din a 11 -17 zi si cu testele de ovulatie rezolv problema...asa mi s-a spus
M-as fi dus si eu la T dar sunt atat de tampita ca si acum imi este tare rusine de doctori(barbati).
Pupici tuturor.

Liana30 spune:
raportez....z23..si de azi dimineatza borasc intruna
alexia28 io cred ca ai facut o alegere buna cu toate ca inca nu o cunosc pe doamnata dc..nu vad unde a gresit...
ti'a dat analizele sa le faci pt ca acele analize sunt foarte importante ,,,dar tu stii mult mai bine pt ca ai cititpe'aci pe la noi..
nu ti'a zis de endometru??????dar tu ai intrebat'o???aaaa stiu nu ai stiut...uite ca nici eu nu am stiut prima data si m'am gandit ca dc meu este un mitocan...apoi mi'am facut temele si crede'ma cand am intrat "vaca" la el in cab..am iesit "tauroaica"...
scuze..am vrut sa stii...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
felicia pozele sunt minunate dar nepotii tai sunt si mai minunati iar cele 2 printzese m'au fermecat...sa'ti traiasca toti 20!!!!!
alexia28 nu te'ai suparat nu?acu vazui ca fusai cam a draku...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

KITTA spune:
[redFelicia]sa-ti traiasca nepotelele si toti ceilalti nepoti in primul rand. Cat despre testele de la Adriana mica, imi cer scuze dar de dimineata am plecat in fuga pe la 8.30 ca am avut o gramada de treburi si nu am deschis calculatorul. Altfel am fi organizat ceva in trei. Deci, eu m-am intalnit cu Adriana astazi si cu sotul ei. Inca cred ca nu si-au revenit din emotii. Se citea pe fata lor. si
multi pentru Adriana ca poate ne ajuta si pe noi sa ramanem
Oricum, a zis ca ne mai intalnim cand io creste burtica, ca sa avem pe ce sa punem mana...
Alexia28si eu sunt pacienta Dr. Bucur si nu mi s-a parut superficiala. Eu cred ca vrea sa aiba mai intai o imagine completa, cum a vrut si la mine. Dupa aceea a fost OK. Oricum eu am fost prima data la cabinet la CMUnirea si acolo a stat sa imi explice pe indelete pe ce variante mergem in caz ca ...........Si eu am observat ca la spital este pe fuga, dar tinand cont ce coada este la ea sau la toti dr. in general si de faptul ca nu suntem singurele care au nevoie de ajutor este de inteles. Timpul este prea scurt, iar cu vorbe nu prea se rezolva nimic. Face si monitorizari, dar probabil ce rost avea sa te bage pe monitorizari cand nu iti depistase alte posibile bube ascunse. Pe mine nu m-a bagat pe nici un tratament monitorizari, etc inainte de a-mi vedea trompele la histero. Inainte nimeni nu mi le vazuse, deci nu aveam nici o banuiala, ba chiar " o vaca de dr." m-a stimulat 3 luni si monitorizat ca sa imi ia banii pe trompele care s-au dovedit a fi infundate. Cred ca ma repet a mia oara cu povestea asta, dar e mai bine ca te verifica din toate punctele de vedere inainte decAT SA NU.
Sper ca si eu si Liana30[/red]prin pledoariile noastre te-am convins ca merita sa mai astepti un pic.
Pup toate fetele!

Liana30 spune:
doamneeeee KITA crezui ca mi se marira dioptriile !!!!!
muriii auzi tu?
alexia28 probabil disperarea...ca si pe noi ne apuca...cateodata...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

alexia28 spune:
Fetelor, cred ca s-a facut o confuzie. Eu nu am pus la indoiala competenta doamnei doctor mai ales ca m-am dus la recomandarea nasei mele care a ramas insarcinata datorita dansei, o prietena a nascut tot cu dansa. Eu vroiam sa ma lamuresc aici in privinta anumitor lucruri pt ca de exp am citit ca multi medici prefera monitorizarile ca fiind cele mai sigure pt depistarea ovulatiei si nu TB sau testele de ovulatie. Ma asteptam sa ma mai cheme peste doua zile sa-mi spuna daca am ovulat sau nu, asa credeam eu, de asta v-am cerut parerea.
Kitta, iti multumesc mult pentru raspunsul tau, poate m-am pripit. Si eu tot la CMUnirea am fost.
O seara buna tuturor.

felicia_ spune:
Aventura, Kitta, Liana,, eu ma tot uit la nepotelele mele, poate iau model
Liana, ne faci o surpriza luna asta? Pai pofte de pizza, greturi...Hai ca iti tin pumnii, desi mai ai de asteptat! Apropo, cu reusesti sa tii pasul la atatea subiecte? Eu am intrat si am citit doar , in conditiile in care am stat toata ziua pe calc... Oricum, jos palaria, esti o super , pe "bicicleta" ta!( sau accelerat
Poze1Poze2

Liana30 spune:
pai chiar asa pofte,intepat de sani pe laturi,boraturi si toate cele..ce sa zic..io nu mai zic nik..
eu nu mai zic nimic!!!!!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

felicia_ spune:
Am uitat... Kitta, stai linistita, ma bucur ca ai reusit sa te intilnesti cu Adriana! Poate o sa reusesc si eu!
Poze1Poze2