Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 13

felicia_ spune:
Merci Miro pt rabdara... ma la pagubasa... voiam sa va arat pozele, mai ales cele cu nepotelele mele...asta este
[ url="
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciorbea9/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%" ]Poze 1[ /url ][ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciorbea9/album?.dir=d63c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos" ]Poze 2[ /url ]

Avalon spune:
Sunt cele mai dulci fetite nepotelele tale, sa va traiasca!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

felicia_ spune:
Avalon. ai sarit si tu in ajutor! Merci si tie Gata, m-am desteptat, in sfarsit...
V-am dat ceva de lucru, nu?
Miro,
Poze1Poze2

felicia_ spune:
Avalon, am vreo 20 de nepoti, ( ai fratilor si surorilor mele!), toti la fel de frumosi , cuminti si destepti! Va dati seama ce-i in sufletul meu, ca nu pot avea unul macar.... deocamdata sunt doar matusa... si-i iubesc pe toti!
Poze1Poze2

Mirona spune:
Bravo bravisimo.
acum hai sa te invat altceva ... daca mai poti:
1. ca sa-ti activeti mesajele private ... du-te sus in stanga la meniuri si mergi pe mesaje private -> apoi optiuni si bifezi acolo casuta cu accept sa prmesc PM.
2. in dreptul numelui tau apar mai multe butoane. unul arata ca o foaie cu un pix pe ea ... acela este butonul de reeditare a mesajului. Doar tu si moderatorul aveti voie s-o faceti. Asa poti intra si modifica un mesaj propriu ... daca ai gresit ceva.
3. tot acolo ... ultimul buton este de stergere a mesajului propriu. Aici iti va cere inca o data parola.
Hai ca am fost deja prea mult off topic. Sa nu ne-o luam in freza de la moderatori. si mai explicam si maine.
Raport: sunt z.5 CM si inca rushii nu m-au parasit. Ceva neobisnuit la mine ... inainte aveam numai 2 zile ... maxim 3.
Miro

felicia_ spune:
Miro, , am activat si PM!
Raportez; ziua 15, temp 36,9- 37 de prin ziua 7, cand am inceput s-o masor, 0 sg data a fost 36,8! Ce sa inteleg? Ca inca nu am ovulat? Luna trecuta am facut un grafic asa frumos... ca la carte!
Poze1Poze2

alexia28 spune:
Mai fetelor io sunt in ceata rau de tot.Tot citesc pe aici despre endometru, foliculi si nu mai inteleg nimic.
Aventura, am citit ca ai avut endometru in ziua 15 de 11.5 Pai cum pana mea sa mai sper eu
cu al meu de 6.5 in ziua 13? Ovulatia am avut-o sigur in ziua 15 pt ca m-a durut burtica si am avut si intepaturi,culmea in partea stanga unde dr Cezara a zis clar ca nu ovulez pe stanga ca am ovarul micropolichistic. Ce ma deranjeaza este ca nu mi-a zis nimic ca endometrul meu ar fi subtirel, de fapt nici nu mi-a zis mare lucru, io am mers la dansa destul de increzatoare dar cum se zice am plecat bou si m-am intors vacccca. M-am dus hotarata sa ma monitorizeze si m-am ales cu o lista de analize pe care oricum aveam de gand sa le fac si le stiam de aici de la voi si cu propunerea sa-mi cumpar teste de ovulatie... Sunt tare tristuta
mi se pare ca m-a tratat superficial.
Felicia, TB ti-ai luat-o la asa cum trebuie, la aceeasi ora dimineata si inainte de a te da jos din pat? Daca nu a avutloc o crestere brusca de 0.2 gr inseamna ca nu a avut loc ovulatia, io asa stiu.
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut si spor la

felicia_ spune:
Alexia28, eu nu o cunosc pe d-na dr, dar nu cred ca ar trebui sa-ti faci pb, deocamdata... poate ca , fiind noua, ti-a dat sa faci analize, sa vada de unde plecati.. Parerea mea!
Da, temp am luat-o corect, luna trecuta am ovulat in z 13, acum astept...
Poze1Poze2

aventura spune:
Felicia, nepotelele tale sunt superbe!!
Alexia, eu una mi-as schimba dr., sincer!
Am citit si m-am documentat destul de mult in ultimul an!
Am fost si eu pe la o dr. anul trecut in decembrie care mi-a vazut ambele ovare micropolichistice dar de fapt erau foliculi pe ambele!
In plus, ovulez lunar fara pb.
Asa ca treaba asta cu micropolichistice nu prea e credibila...mai verifica cu un dr.
By the way, trebuia sa accepte sa te monitorizeze, chiar daca ti-a dat sa faci analize intre timp! Inseamna ca tipa nu face monitorizari sau nu stie prea multe...Nu stiu ce sa-ti zic cu testele alea de ovulatie, la mine se pozitiveaza vreo 3-4 zile la rand, nu pot avea prea mare incredere in ele..
Ref. la endometru, stai linistita, minimum pentru ca sarcina sa fie ok este 8 in ziua ovulatiei, asa mi-a spus T.
Si daca ai avut 6.5 in ziua a 13-a, cu siguranta a ajuns la 8 in ziua ovulatiei (ziua a 15-a, dupa cum zici tu)!
Dar numai dureri de ovare nu semnifica neaparat ovulatie...ar trebui sa fii monitorizata!
Ce lungime are ciclul tau? 28 de zile, mai putin, mai mult?
Eu de regula ovulez in ziua a 17-18 dar lunile trecute am ovulat mai devreme caci T. mi-a dat stimulare prin clomifen...
Va pup pe toate
I love Mission Impossible!