Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Simoo, uite mie de exemplu acum imi e foame de paste cu ton sau paste cu ceva bun si neaparat cu parmezan deasupra. Pliz Mariana don't kill me

Agape suna excelent, si mai mult, chiar uitasem de locul ala!!! Oricum Vineri nu am sa iau paste ca deja le-am comandat la firma de catering si Vineri e zi de Spaghete ta na na na!!!

Acu sunt la job, cu un morcov in cat China, astept un american sa-si miste fundul la biroul lui sa-l pot suna si apoi sa plec linistita acasa!

Roxa - paraboxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt mama denaturata! Mi-am dus copilu la o vecina ca ma dispera cum urla si cand il iau in brate, mare fericire si veselie. Ma omoara spatele. Dimineata ma ridica Mihai, ca-s teapana.

ma duc sa halim iahnie de fasole cu ceapa rosie. As bea o bere

mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Va salut , fetelor.Eu am avut azi o zi tare nasoala, sunt cu gatul in pioneze si cu dureri de cap, alex a plans toata ziua si nu prea a mancat, sper ca-s caninii si nu vreo raceala .Nu stiu ce are de 2 zile ca-i tare marait si afara nu putem iesi ca-i frig, noroc ca doarme bine noaptea , ca altfel nu stiu cum as rezista. M-am bucurat foarte mult ca mi-a-ti citit mesajul, iar in legatura cu listuta sigur ca vrem si noi. Si va rog ceva mult de tot, spuneti-mi cum sa-i pun niste pozici lui alex ca nu stiu . Ralucames , ce faci mai ai examene? Spor la invatat si bafta ! Si cand scapi de ele da un semn pe mes.
Va pupa mami de alex .

boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Hei- la si de la noi.
Am fost in vichend la niste prieteni la Tg. Ms. ............ ca au venit bunicii........... prima mea iesire dupa vreo 10 luni......... nici nu mai stiu exact. Prietena mea este insarcinata si am vrut neaparat sa merem in vizita mai ales ca a fost ziua ei si anu trecut a avut o experienta tare neplacuta (toxoplasmoza si avort terapeutic in luna a patra). E foarte bien. M- am bucurat tare ca se simte bine si sunt fericiti. Sotul ei este mare- mare grijuliu. Nici nu o lasa sa rada prea tare. E foarte figura. Nu am facut mare lucru ca am ajuns spre seara si a doua zi dimineata (adeca dupa trezire). Am stat doar la taclale. Dar a fost bine. Si a luat ap digi cu poze de bebel si m- am holbat tot timpu la ele. Mi-a fost tare dor de Alex. Cand ma gandeam la el imi dadeau lacrimile instant. Am zis ca nu mai merg nicaieri fara el.
Mariana, m- ai speriat cu niste mesaje ciudate! Aseara am fost rupta in gura si nu am putut nici a da telefon; de iesit............ nici p- atata. Cre ca nici tu nu ai fost in toane bune, dupa cum mi- am dat seama. Caaaaaaaaannnnnnnnnddddddd de intalnim? Ca nu mai pot! Esti tare misteriosa ! Si ma faci sa- mi fie frica!
Va pusicim si noapte buna ca al meu sotz sta la coada la calcu!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ola!
Sunt in mare fuga pe aci; ma grabesc sa fac o baie relaxanta dupa asa o zi solicitanta (reusita....m...asa si-asa); am citit ce ati scris; vreau sa va spun multe, dar dupa baie; acum am vrut sa stiti ca-s in zona
Revin.

Svety, stai pe-aproape!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Gata baia. Am forte proaspete, asa ca inarmati-va cu rabdare, caci am de gand sa scriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .

Ce-am facut azi: am dus DVD-ul cu pricina; oamenii au fost multumiti si au promis colaborare; oi vedea pe viitor ce va fi.
Apoi am somat-o pe Florina la intalneala, dar nu a venit ; am avut "fereastra" (ca sa folosesc termeni profesorali ; se simte careva? ) cca o ora si jum. M-am vazut cu alta prietena la una bucata pizza impartita la 2 (Vezi, Stanca, si eu am calcat pe bec azi!).
Dupa pizza, dai la afaceri; m-am vazut cu un tip care nu mi-a placut deloc si m-a descurajat; l-am si intrebat: " dv sunteti pus aici ca sa descurajati oamenii?" Dar m-am incurajat singura la loc .
Am ajuns acasa fix la 17 pt reflexo; am fugit apoi la masaj (care a fost super!); si am revenit la locuinta la 9 seara .
Maine ma duc sa-l conving pe ala ce poze bune facem (am realizat ca-mi mai trebuie cateva modele pe care le fac in noaptea asta ).
Si tot maine (azi) ma intalnesc cu celalalt tip pt afacere, la o cafeluta pe la 16.
Deasemenea, maine imi fac festania (sau sfestania? zii Svety, ca esti in domeniu) la casa (pe la 18).
Iar la 19.30 - reflexo (dupa Stanca ).

Na, ca v-am facut capul mare cu programele mele, dar promit ca e ultima data! Deacum inainte, cand am asa multe pe cap va spun:"azi nu am lucrat nimic; doar am dormit" ok? Cand va zic asa, sa stiti ca am alergat toata ziua!

Deabia astept sa ne vedem vineri!
La ce ora ramane? La 16.30??? Si sa fie Agape. Am si eu o intrebare: avand in vedere ca e hotel de 3*, nu au preturi exagerate???

Revin.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Moaaaaama, nashica, da mai poti?........... (da; Corina stie!)......am intrat p- aci numa sa vad ce mai facetzi........ vad ca nu am cum a o vedea pe doamna mea nasha in viitorul apropiat.
Fetelor, is cumva dintii responsabili de stari maraite, trezit noaptea plangand+ stare subfebrila seara (37.8)? Amu-s doua sapt cand am fost la vaccin, tanti doctor a zis ca are inflamata gingia. Si am vazut si io dupa aia. Please help!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Cristiana, e super ca ai putut s-o ajuti pe Oana! Tare ma bucur cand vad ca suntem happy big family

Oana, chiar ca m-ai surprins cat ai scris de 2 zile! Tot asa te vreau! Ce fac Dragos si Medeea?

Roxana, ai fost dupa CD? Ca nu am avut timp sa-mi intreb sotiorul. Cum de ai reusit sa furi un pic de DC de la servici?

Florina, cum de nu ai mai sunat??? Si nici aci la condicuta nu ai dat! Sunteti OK? Deabia astept sa ne mai vedem sa pove!

Stanca, si io-s cu rushii la purtator de ieri; si eu am un debitttttttt; groaznic! Fugi la analize!

Apropos, fetelor, dupa ce ati nascut vi s-au schimbat debitele la rushi??? Mie da! Cumplit!!! Inainte foloseam tampoane intra, acum....pampers . In plus s-a marit perioada cu 2 zile . Urasc treaba asta!

Finutza, ma bucur ca a fost ok la Mures. Ma bucur tare tare pt Cristina! Ce luna e? Cum s-au descurcat bunicii cu Alex?
Oare cand sa ne vedem? Maine nici vorba! Hai miercuri la Florina cu Alex. Vrei?
Florina, o primesti si pe Corina la tine?

Svety, iar umblii creanga? Pe unde esti?

Mai, voi realizati ca Olim e in Cj si nu da nici un semn de viata??? Oare ce-o fi cu ea?
Raluca, tu cum mai stai cu examenele? Ce stii de Olim?

Nonna, am uitat ieri sa te salut! Ma bucur ca ai revenit! Sa mai treci.

Simona, de ce l-ai suparat pe zan?! Asa baiat bun, tu te iei de el! Si zici ca a fost socat? Mama, dar cate calatorii ti se arata!

Am logoree! Se vede?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hihihihi, nu-s singurica!
Finutza, nu ai zis ca pleci la culcarica? Cum de mai esti prin zona? Ai facut presa zilei?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mi-e marait finutzu`? Daca nu are si alte manifestari (de ex. muculeti sau tuse) cred ca-s dintzii vinovati! Si de acum clar ca trebuie sa apara! Stefan nu a facut niciodata febra de la dintzi. Dar asta nu inseamna ca Alex nu poate sa faca, nu?

A! Nu v-am spus. Am fost la costum azi in oras, machiata, cu toace si bijuuri Mi-a placut de mine!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput