Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

neata fetele!
am mai trecut pe aci sa va citesc, da' mai nou cu scrisu' stau cam prost....oricum, pana sa se incarce dc-ul tabareste gaza pe mine si ma trage de ce prinde...

amu is suparata tare ca mi-e fata racita cobza! am avut in vizita vineri o mami cu o fetita care in 2 minute mi-a stranutat muci in toata casa!!!!!! nu pricep ce a fost in mintea mamei, stiu ca mie imi venea sa ma urc pe pereti!
nu stiu cine a dormit mai putin azi noapte, noi sau ale...are nasul robinet si infundat de tot si ii si lacrimeaza ochisorii rau!!!

no va las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

cred ca m-am (=prostit) de scriu atita.

svety - si eu te-am pomenit simbata seara, cum nu ti se simte lipsa?, cit despre pisica, o fi fost festinul vietii ei

mariana - te antidepresiv (daca se poate) da' iti trece tie intre atatea intilniri ca n-o sa ai incotro. nu voiam secrete da' asa a iesit ca eram f happy si tb sa dau pe afara. (cristina m-a ajutat sa merg la un curs de specialitate ). cit despre cealalta participanta, sper sa nu se supere ca deconspir, a fost roxa-boxa.

ancuzza - sanatate multa multa, trebuia sa-i dai un ceva undeva la mamica inconstienta (politicos desigur dar cu efect).

spor la treaba sa aveti fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Sunt un pic mai bine astazi, ieri am facut-o de oaie, mi-am varsat oful pe ... zan si l-am cam socat. Tare rau si rusine mi-a fost pentru ca

Imi e si necaz imi pare si bine in acelasi timp pentru ca v-ati intalnit ieri asa de ... pe sufletul vostru. Nu stiu s-o mai fi auzit vreodata pe Oana spunand fara echivoc "i'm happy". Cat priveste intalnirea de vineri eu vin, ziceti unde si cand.
Apropo de intalniri la cafea, sa stiti ca la Mozart e deschis in fiecare zi de la 8 dimineata! Ieri am cumparat niste recompense dulci de acolo si atunci mi-a picat fisa.

Mariana bafta multa la toata intalnirile de azi!

Cristiana daca vestile bune date Oanei sunt din categoria la care ma gandesc eu vreau si eu! Ti-s datoare cu un raspuns, trainingul era pe subiectul "scriere de cereri de finantare Phare" si mai am o sesiune la Alba meircuri si una la Piatra Neamt saptamana viitoare.

Roxa drum bun la Bucuresti!

Daniela bun venit in grupul pestrit!

Ancuzza sanatate multa mandrutei!

Pentru voi toate sa incepeti o saptamana cu spor !

Simona

Mergi la inceput

Desigur, am uitat ceva! Primiti si voi pe email mesaje cu reclame de la membrii forumului? Reclama = promovarea firmei cuiva. Eu as vrea sa nu primesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Roxana nu e garaba cu perlele alea.Poate ramane pe saptamana viitoare.Cand ai timp trimite-mi nr tau de tel daca poti.

Anca sanatate multa Alessiei!Cand ii faci vaccinul ROR?Pana in 7 martie se rezolva?

Mariana ca sa treaca depresia.

Eu sunt in starea rushi.Trebuia sa-mi vina de vre-o 2 zile si nu a venit.Ieri au inceput pe la 2 ,petele.Mie de obicei imi vine de la inceput cu debit dar de data asta petele au durat pana seara.Nu stiam ce sa mai cred.Pe la 3 jumate noaptea ma trezesc cu niste dureri de imi venea sa lesin.Ma duc sa iau medicamente si cand ma ridic simt suvoiul.
Acum ma simt stoarsa ca o lamaie.Neaparat trebuie sa-mi fac niste analize.

Dar ieri a fost o zi frumoasa ca am stat cu sotiorul meu acasa si apoi am fost la cumparaturi si mi-am luat niste lumanari.Mie imi plac tare lumanarile.

Roxana am uitat caruciorul l-am luat de la un chiosc din Zorilor.Daca mai are te anunt.

Va doresc o zi buna la toate!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata si de la noi.
noi suntem ibine si io-s tare voioasa, sper sa nu ma molipsesc de stari mai nasoale, nbu de alta da sa fie si cineva care sa va scoata din ele

svety ne-a fost dor de voi, really!

Mariana succes azi sa le faci pe toate, las ca birui tu.la mine multe zile arata asa, de nu stiu pe unde sa mai scot camasa.
si io sper sa ne iasa pe vineri.
si nu suntem f secretoase, am reusit s-o introduc pe Oana la un curs unde era pe lista de asteptare

va pup, ca gata, la munca

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sa nu uit
ancuzza sanatate puiutei si Stanca sa treaca repede starea nasoala cauzata de rushi.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Acum incep sa ma simt mai bine.Am luat 2 nrofene si beau un pahar cu vin.Ma mir ca de mult nu am mai but in mijlocul zilei si nici asa de bine nu mi-a cazut.
O sa mananca apoi niste sarmale cu ceapa rosie de Moldovenesti.
Mariana te rog ultima propozitie sa nu o citesti.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Corina, eu ti-am raspuns imediat, chiar ti-am inrosit si boldat numele atunci, desi ma grabeam si nu intentionam sa scriu chiar in momentul acela, dar am vrut sa ai un raspuns rapid...tocmai pentru ca aici ne pasa

Oana si Flo, va pup, mi-a placut enorm la intalnire, mi-a prins bine mica barfa cu voi...

Atunci gagici, ca sa termin repede ca scriu de la job , ramane sa ne vedem undeva Vineri. Vedem noi cum si cand...

va las,

Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Fetelor, sunt lihnita de foame si nu stiu ce mi-ar trebui sa mananc! Stiu ca nu suntem la "ce mai gatim astazi" dar poate ma inspirati un pic. Indiciile sunt: trebuie fie sa se poata face la microunde fie sa necesite timp redus de pregatire pe foc. Asta pentru ca am doar un cuptor cu microunde si un primus pentru cort caruia ii tot cumpar butelii.
De ce nu ma infiaza nimeni? As sti sa spun frumos "sarut mana pentru masa!" si zau ca n-as face mofturi la mancare!

Gata, ma duc acasa cu foamea mea cu tot, moldoveanca fiind o sa-mi fac o mamaliga cu branza si smantana si carnati. Ei? Fetele insarcinate si Mariana sa ma ierte si sa nu

P.S. - restaurantul Agape (nu cantina!) e bun pentru vineri? Au acolo niste mancaruri bune si niste clatite cu nuca, plus decorul super. Propuneti si voi, nu tineti seama musai de mine!

Mergi la inceput