Cluj rulz! (35)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor dragelor. Am atatea sa va spun, nici nu stiu cu ce sa incep...Ba stiu cu asta
Simooooooooooooooo, te rog urmareste-ma stii de ce???
pai fiindca am uitat de programarea la homeopat
era ieri, taman cand ne jucam mai bine cu copilasii la Stanca
unde mie mi-a placut enorm, nici nu am stiut cand a trecut timpul!!! Ce ma fac acum
nenea Minu nu raspunde!
Saptamana viitoare am o delegatie in Bucuresti, asa ca Flavia, eu sigur voi ajunge in Unirii si daca vrei ceva de acolo, da o comanda si se face! E valabil pentru oricare dintre voi, dar daca sunteti mai mult de 10 nu se admit decat 2 produse/om
Hmmmdragelor, sunt trista. Azi am avut o discutie de discutie cu sefa mea..treaba e groasa, adica nu mai pot intra pe DC de la job asa ca intrarile mele vor fi mult mai rare si...nocturne sau "uikendiene"...pt chestii urgente de genul intalniri dupa amiaza si alte chestii interesante, va rog sa ma bipaiti...
Mariana, uite, in sfarsit am ajuns la firma si am lasat CD-ul cu pozne. Sotul tau a fost dragut si a spus ca pana maine le face. Daca nu ies tarziu de la job, poate reusesc sa intru sa le scot, daca nu...mai povestim...
Fetelor, eu mai stau putintel pe aici, sper sa veniti cu noutati, daca nu, see you tomorrow...
Roxa-paradoxa!
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Buna dimineta!
Roxa imi pare rau ca nu mai porti intra
Da' ce ati patit toate ca nu mai intrati deloc?
A inceput astenia de primavara?
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
CODRUTA vrea sa stie ce fel de BISCUITI SUNT FARA GLUTEN. VA ROG SA-I RASPUNDETI
mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
impreuna spune:
Roxa saru'mana, da merg si eu la Bucuresti peste 2 saptamani (nu in delegatie, normal:) si ma orientez la fata locului. Oricum as vrea mai mult de 2 produse, si as mai vrea multe altele...
De asta ma abtin pe aici sa ies prea mult la cumparaturi ca se cam duce bujetu :)))
Simona mersi de info, cand ai zis mi-am amintit si eu ca acolo e un magazin, sper sa faca si Clujul un pas inainte si sa gasim si pe aici produse, ca suntem cam in urma :))
Stiti ca se deschide Medicover in Cluj? Va functiona la inceput la oncologie, o sectie special amenajata.
Flavia (sotie si mamica fericita)
baby-boom spune:
Salut, fetelor!!!
Simona, welcome back!!!
Noi suntem bine....Elsie a trecut in sfarsit de perioada post-vaccin....ne-a tinut 3 zile durerea de picior si febra...nasol...dupa ce-am plecat de la Stanca a facut seara febra 39 cu 8....dupa ce i-am scazut febra toata noaptea a fost rece ca sloiu'....in fine, bine ca am scapat si de asta!!!
Eu n-am folosit produse The body shop, insa din ce am citit prin reviste si mie imi plac....
Si eu voi intra mai rarutz acum, caci Mihai e plecat la Roma pt. o saptamana, si chiar nu mai am timp...
...invitatia ramane valabila...miercuri la noi, pt. club, din nou fara daruri!!!!
Va pupam si mai revin eu cand pot!
p.s. cine nu are adresa scrieti un mesaj!
p.p.s mariana, poate ne intalnim azi, incerc sa te sun, k???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Fetelor vreu sa-mi cumpar pudra brozanta -perle de la Oriflame.Sti voi cumva vre-o distribuitoare?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
STANCA, mie personal nu mi-a priit oriflame, chiar mi s-au parut tare proaste si o copie fidela de la Avon, mai scumpa. Nu sunt nici fan Avon, dar eu am perle bronzante si sunt super faine si se pudreaza asa de uniform! Eu ti le recomand cu caldura.
Mai fetelor mi-am scos maseaua azi dimineata. L-am dus pe Dani la o vecina si nici nu s-a miscat macar, asa dormea. M-a zmintit doctorul: a zis sa nu-i dau lapte sa suga maine...STITI CEVA DESPRE ASTA? Eu i-am dat chiar cand am venit si mama a zis ca vreo 4-5 ore dupa extractie sa nu-i dau...si i-am dat ca n-am stiut.
CE BISCUITI NU AU GLUTEN? intreaba Codruta. Ia sa-mi ziceti si mie!!
mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz