Cluj rulz! (35)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Mersi mersi Cristina si Stanca
Ofertele de la ING nu le stiu, de fapt are un prieten o asigurare incheiata tot pt copil, pe noi ne tenteaza varianta de la Aviva, exact cum spui tu Cristina, i-am facut proiectia pe 400 euro /an, vre-o 100 pe semestru ar veni, mi se pare ok. Cu aceleasi clauze ca si voi.
Probabil ca pentru asta vom semna contractul si cea de protectie totala cu 60.000 / luna pentru mine si sotz, ca mi se pare cea mai avantajoasa oferta.
La restul de mai gandim.
Am vazut si eu magazinul de la Sora, dar nu stiu dc au The Body Shop, eu atunci cautam Rimmel si nu aveau
Asta ce caut eu acuma e un sistem pt fata, cel putin un gel care mie imi prinde cel mai bine si nu l-am vazut in alta parte.
Clinique nu prea am folosit, ceva fond de ten parca si creion contur ochi, dar din cate stiu nici din astea n-am vazut in Cluj.
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Acum suntem pe pagina 1.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Unde ati disparut toate?
Ma duc si eu sa ma intind ca se invarte casa cu mine si nici macar nu am servit nimic alcoolic.
Familia mea
Razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Acu iar suntem pe prima pagina.
Ce faceti fetelor? V-au napadit grijile zilei? Noi am tras un pui de somn de toata frumusetea, vro 2 ore.
mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
nana_sim spune:
Fete dragi,
Am venit acasa!
Ati scris atat de mult ca e imposibil sa mai fiu la curent, cum e posibil ca in mai putin de o saptamana sa fi terminat un capitol in care eu n-am apucat sa strecor vreo replica? Voi vreti sa ma autoexclud prin neparticipare?
In weekend o sa citesc din urma sa vad ce ati facut cat am fost plecata. Intalnirea inteleg ca v-a priit tuturor si tare bine-mi pare.
Eu inca sunt bolnava, mi-a trecut episodul acut dar am ramas cu o tuse urata si cu o senzatie apasatoare de sufocare. Nu pot sa va povestesc ce chin a fost sa tin un training de 3 ore ieri, am rezistat doar 2 si 40 de minute si le-am lasat timp sa rumege si sa ma intrebe ce-ar mai vrea sa stie in plus. Apropo de depasirea episodului acut si
pentru [b]Oana[/b, tare bine mi-a facut. Inca mai am din flacon, ajunsa la Bucuresti mi-am gasit spray-ul ala cu propolis care chiar a facut minuni.
In rest ... munca a naibii de multa in zilele urmatoare, zanul pleaca luni in tabara ca s-au inscris copii mult peste asteptari si mai trebuie personal. Am ramas si fara bani doar din 3 miscari: rata la casa, rata la CASCO si asigurarea de viata. Apropo de asta din urma eu am la ING, de pensie cumulata cu de viata.
In concluzie bine v-am regasit si spor!
Simona
P.S. - din cauza racelii n-am fost o nasa prea implicata, zanul a tinut copilul, l-a imbracat, l-a alintat samd, eu am fost doar cu back-up-ul.
nana_sim spune:
aaa, am uitat, si eu sunt fan Body Shop dar la Cluj nu exista asa ca imi fac provizie de bilute de baie si alte cele de cate ori merg la Bucuresti.
Si eu sunt fan Clinique, creme, parfum, rimel, fard, ruj. Am zis!
Simona senila, batrana si racita
impreuna spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Simona senila, batrana si racita
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
Cea mai haioasa semnatura :)))
![](cool.gif)
In buc. unde mai gasesc the body shop in afara de mall?
Flavia (sotie si mamica fericita)
nana_sim spune:
Pe Magheru, aproape de Piata Romana, vis-a-vis de Mac Donalds si in magazinul Unirea la parter.
asi spune:
Simona bine ca esti mai bine.Las' ca trece tusea.Imi pare rau ca nu te-ai distrat la botez.
Familia mea
Razvan
carrie spune:
eu am fost la cosmetica si mi-a facut un tratament super super , are niste maini minunate cosmeticiana asta si e asa de dragutza si amabila...
imi astept si eu sotiorul care aterizeaza la 10 jumate si nu mai pot de doru lui.si fix azi mi-au venit rushii
Simonica bine ai revenit si sanatate multa
(si eu am tusit ingrozitor de mult cu viroza de anu trecut-si dupa milioane date fara exagerare pe medicamente m-am simtit mai bine cu Tusin de la Favisan).
ce training ai tinut?
waw am vazut reclama duminica seara este "Dumbrava minunata!" o frumusete de film.
asta ca sa-mi aline tristetea ca se termina serialul meu preferat "Fetele Gilmore".
nu mi-ati zis iesim saptamana viitoare numa fetele?
va pup, ma duc sa fac o baie
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531