Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multzam Roxana, da nici cu tine nu mi-e rusine
Si eu merg la Bucuresti saptamana viitoare, de ziua indragostitilor, sa ne distram

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Am aparut pe listutaaaaaa. Multumesc mult Mariana si sa stii ca eu am trimis ieri un mesaj si nu a aparut, de ce?.ti-am scris data nasterii lui Alex27 iulie 2004 si-ti multumesc mult pentru indicatiile despre pozici, sper in seara asta sa am timp sa le pun . Sa stiti ca la Agape e tare fain, noi acolo am facut botezul lui Alex si a fost super
Machetutza mersi mult pentru urare.

Ralucames ce faci?, mai ai examene? iti tin pumnii si de la Alex pentru Stefi!

Va pupa mami de Alex.

boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina sper sa venim.Multumesc de adresa dar o stiam.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vad ca nu stiti de tort din martzipan. Noi maine facem 6 luni si s-a dus azi sa caute sotul meu tort (poate e cam tarziu, dar tot luam noi un tort).....

Faine torturile din figurine. Am sa tin minte pentru viitor!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Acu m-am deprimat de tot. Cum plecati asa mai fetelor? Imi vine sa-l imbrac pe Dani si sa fugim la Cluj la intalneala. Daca deschideam calcul mai iute si vedeam ce coaceti, veneam dar deja e 6.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

fetelor! Suntem pe listutzaaaaaaa.
Mariana multumim mult ! si pentru ca mi-ai raspuns in legatura cu pozicile, inca nu am avut timp sa le pun da sper ca azi sau maine reusesc. Data nasterii lui Alex e 27 iulie 2004.
Machetutza multumesc pentru urare.
Eu am mai trimis azi 2 mesaje da nu mi-au aparut.

Va pupa mami de Alex .

boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Gata si intalneala de saptamana asta!!!!

A fost fain, ca de obicei....am cunoscut-o pe Erika si pe Norbert, care-i un scump si jumate!!!!!
...si a fost prima intalnire fara poze...asta este!

Mariana, tare rau mi-a parut ca n-ati fost si voi...si am simtit si lipsa lui Dragos si a lui Serbanelu' talharelu'

Dar vineri nu se mai accepta absente...sub nici o forma!!!!

Va pup fetelor scumpe!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Mariana sper ca intri mai tarziu. Te rog sa ne faci si noua pozele alea si daca se poate da-ne un nr. de tel al tipului de la kodak, nasu' vostru,nu? sa-l intrebam noi. Vezi tu cum e mai bine. Chiar pleci? Unde? Zi-mi si mie nu ma lasa ca si asa-s departe si amarata

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

, mi-a sters dragos mesajul

deci: machetutza - eu am loc pe o lista de asteptare la un curs ce va sa vie stop iti cedez tie locul cu drag stop

stanca si simona ca toata noaptea de ieri am visat torturi si prajituri de la mozart. duminica sigur merg sa-mi "consolidez suncile" stop

tatiana - numai ginduri bune pt voi. nu-ti spun rabdare si din alea ca stiu cum e, pina mai vezi si partile bune nu-i rau.

pupici fetelor si noapte buna ca sta dragos pe mine ca o maimuta.

Mergi la inceput

Eu misun p-acilea. Dani a adormit ca un prunc. S-a obisnuit cu baita si stie ca urmeaza somn. Noi ne uitam la un film tembel, mancam seminte si bem suc.

Florino deci pleci...apartamentul ala e al vostru sau era inchiriat?

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput