Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare
la Simona (machetutza)voiam sa-i zic ca acel curs a inceput deja luni, dar cu siguranta va mai fi ca sunt cereri.
Oana iti poate da mai multe detalii despre desfasurare.

Florina lamureste-ma!!de schimbarea de domiciliu stiu dar ce e cu Italia?definitiv??
binenteles daca va va fi mai bine, Doamne ajuta!

si sa va zic si eu noutate.sotul meu tot cocea ceva, o surpriza ca e tare maestru.zicea ca e ceva combinat Valentine's, 1 si 8 Martie.si ieri seara eu eram amarata cu gandul la plecarea lui de saptamana viitoare asa ca mi-a divulgat ca imi pregateste un week-end la Venetia sau la Roma pe 8 Martie, ca sa am la ce visa pina revine el din State.am fost asa de fericita, nu atat pentru destinatie cat pentru cat e el de romantic si atent

no va pup

ne vedem dupa masa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai gagici ce de noutati interesante sunt pe aici
Deci sa recapitulam
Florina pleaca la Roma .Definitiv?

Cristiana pleaca in calatorie romantica.Vreti sa veniti mai multi?

Mariana face afaceri babane si depinde daca pleaca sau nu.

Pentru o baba amarata ca mine e cam mult mai ales de dimineata

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Stanca, io nici nu ma gandesc inca la atatea noutati..astept sa le aud pe indelete Vineri si sa apuc sa le rumeg, altfel sunt foarte stressata. Chiar mai, nu e chip sa amani/reporogramezi cate ceva sa vii si tu Vineri la intalneala?

Mariana, soro, cred ca sunt cel mai rau client pe care l-at avut voi la firma, azi sigur nu ajung la studio fiindca de la job sar direct in coafor si apoi direct in tren, poate mai am timp de un . Iti doresc spor la treaba si daca treci prin zona mea, nu ezita sa ma bipai, poate cine stie...

mai viu...azi iar o comit, nu pot altfel

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana inca nu zic nimic.La ce ora e intalnirea?

Anca ce face Ale?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut fetelor!!!

In cazul in care plecam nu va fi definitiv...sau cel putin acum nu credem asta!
....Mihai deschide un punct de lucru la Roma, in asociatie cu un italian....si noi mergem pe la sfarsitul lunii, si nu in 10-12, cum credeam in weekendul acesta!
....da' luam ceva si aici...si cred ca mai mult vom comuta din stanga-n dreapta!!!

...Stanca, voi nu veniti azi?

Hai ca va dau adresa aci....ca tot ne mutam: Str. Eftimie Murgu nr. 18, ap. 7 (se suna afara la interfon la nr. 7)...strada asta e vis a vis de intrarea in cimitirul evreiesc de pe calea Turzii...

Ne vedem diseara!!!!

Roxa, mama, sa ai drum bun si daca vezi ceva care mi se potriveste super tare....poi ia-l ca ma sacrific

Da mai, am fost cu Mariana la cafei si a uitat biata de ea complet si total de sfestanie...imaginati-va cum a palit-o revelatia inainte cu 40 minute sa vina popa...mooaammaa, saracutza!!!
Iaca, duamna mariana, pt. buni, ca am impresia ca m-a pomenit si pe mine!
...si pentru tine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefancorina spune:

Draga Roxana,
te rog sa ma scuzi dar se pare ca raspunsul de la tine l-am pierdut pe undeva si nu l-am citit. Fetele mai ziceau de ceva 4.5 mil de lei la 10 ore. Asa stii si tu? Eu vreau doar sa mi-l supravegheze, sa se plimbe afara cu el, sa-i pregateasca papa, sa-i mai spele hainutele si sa-l mai si iubeasca.
Multumesc oricum
Corina

quote:
Originally posted by roxana1974

Corina, eu ti-am raspuns imediat, chiar ti-am inrosit si boldat numele atunci, desi ma grabeam si nu intentionam sa scriu chiar in momentul acela, dar am vrut sa ai un raspuns rapid...tocmai pentru ca aici ne pasa

Oana si Flo, va pup, mi-a placut enorm la intalnire, mi-a prins bine mica barfa cu voi...

Atunci gagici, ca sa termin repede ca scriu de la job , ramane sa ne vedem undeva Vineri. Vedem noi cum si cand...

va las,

Roxa

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Dupa o luuunga absenta, iata ca va dau un semn de viata!

Fetelor, va invidiez, va merge prea bine ... Intalniri la cafelute , intalniri cu copilasii , calatorii romantice sau mai putin romantice etc.

Hai sa va spun despre noi, despre o alta lume: dat papa la bebelusi din 3 in 3 ore (zi si noapte), schimbat scutece nu stiu de cate ori pe zi, ascultat plansete din orice (partz, caca, ragait, colici, schimbat, foame, plictiseala, nevoie de alintare etc). Muls la 3-4-5 ore (depinde cum am timp) pentru ca am doi baieti lenesi carora nu le place laptele in ambalajul original, doar la sticluta de plastic . Iar mami are lapte garlaaaa (nici nu trebuie completare). Asa ca mesele noastre dureaza de doua ori mai mult, o data mulsul si pe urma dat cu biberonul. Iar somnul...e dat uitarii, nu prea reusesc sa dorm mai mult de 2 ore deodata. Plus ca pana pe la 5-6 dupa masa mai nou sunt prizoniera , nu pot iesi cu ei pe frigul acesta (mama a plecat acasa pentru vreo doua saptamani). Dar fetele aspirante sa nu se sperie . Urmeaza si partea buna: sunt sanatosi, se dezvolta bine, la doua luni au 4,5 kg, dublu decat la nastere, zambesc cu gura deschisa, sunt tot mai atenti la ce se intampla in jurul lor, se uita cu „mare interes” cand le vorbesc.

Si mai este si Clara, cu care incerc sa ma joc cat mai mult seara si in we, sa ies cu ea la plimbare. E tare cuminte, mai maraie cand n-o bagam in seama, dar o inteleg foarte bine. In ultimele doua saptamani i-au iesit cate-un coltisor de la trei maselute si zau ca n-am stiut. Am vazut acum cateva zile cand se juca muscandu-ma si atunci am controlat-o prin gurita.

Sa nu credeti ca sunt intr-o stare depresiva, am trecut de perioada aceea. Eram chiar dupa ce-am venit acasa si nu-mi ajungea timpul pentru nimic – mai ales pentru mine. Acum m-am obisnuit sa am vase murdare in bucatarie, sa fac mancare pe jumatate si sa continui dupa cateva ore sau a doua zi, sa mananc pe fuga, sa fac dus cand apuc, sa fac totul cu incetinitorul (din cauza oboselii).

Mariana, te admir pentru energia ta alaturi de cei doi copilasi. I-am intalnit intr-o zi, se plimbau cu bunicul. Stefan se tot apropia de Clara, iar ea se smiorcaia ca o d-soara ce este (tine la „intimitatea” ei, nu cumva sa puna mana cineva pe ea). Mult succes la intalnirile cu "domnii"!

Pentru tort, stiu o d-na care face acasa, diplomat cu ciocolata sau cu portocale. Sunt delicioase amandoua si pot fi de orice forma, atat pentru copii , cat si pentru adulti . Daca va intereseaza, da-ti PM. Vezi aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tatianagut/detail?.dir=f57d&.dnm=daa4re2.jpg&.src=ph

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=288769394&photoID=1288773507062677065&security=fxWQqZ

Va pup, va doresc o zi frumoasa si distractie placuta la intalnire!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefancorina spune:

Mai fetelor nu stiu cum de puteti sta pe net la orele alea mici, ca eu cum imi culc puiul, adica pe la 10, ma mulg repede-repede si fuguta la culcarica. Ca , deee, la 3-4 diminata se suna de prima strigare la apa, apoi la 6-7 de papa, apoi de caca si s-a dus tot somnul meu.
Seara ii dau lapte cu cereale si parca tot asa se trezeste. sunt rareori noptile cand se trezeste din prima la 5.30 si atunci sunt treaza inaintea lui ca doar biologicul meu s-a reglat altcumva. ma gandesc ca va trece si asta si poate da sa doarma toata naoptea.
Voi de ce intalnire vorbeati ?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va si eu, va urez distractie placuta pe la intalniri si Roxana drum bun la Bucuresti si distractie maxima, chiar daca e in interes de servici:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uaaaau Tatiana, ce bine ca ai venit pe la noi sa ne fac un mic update despre voi! Ce mult ma bucur ca sunteti bine, ca copilasii sunt sanatosi.

Pupici Clarei, printesa mica si cuminte, ea saracuta duce lipsa atentiei tale care era nu demult in intregime a ei. Dar ea e deja maricica si probabil te intelege, vede ca nu ti-e usor. Iti doresc numai bine si baietii sa fie in continuare sanatosi si foarte cuminti. Sa speram cand vine inapoi la tine mama ta ca vei avea cateva clipe sa te intalnesti cu noi.

Flavia, mersi de urari. Acu vazui ca te-ai ingalbenit si tu la mai mare

Fetelor, bagati!

Serbanica talharica

Mergi la inceput