Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?
Raspunsuri - Pagina 9
margas2005 spune:
A venit postasul cu banii.Am inteles ca si luna viitoare o sa primim prin posta.Pana atunci cei de la D.M.vor incheia conventii cu bancile.
codruta_grg spune:
La mine nu a venit postasul (ca nu eram acasa) dar nici aviz nu mi-a lasat. Am sunat la posta si aveam banii la ei. Asa ca m-am dus si i-am ridicat.
Iar cei de pe anul trecut, aia de la pensii mi-au raspuns: "S-au primit fondurile si in cateva zile se va finaliza operatiunea de virare in conturi a indemnzatiei".
Sper sa ii bage pe card macar de prin aprilie.....
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
anielas spune:
A venit si la mine postasul cu banii pt aloc si CIC..in sectorul 6...
EL nu stia nimic de viratul pe card..zicea ca tot el o sa-i aduca..vom videa
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
Loreena spune:
azi am primit si eu indemnizatia pe ianuarie o data cu alocatia; luna viitoare a zis ca vine tot asa cu indemnizatia pe 17
Poze cu toata Familia
irina.c. spune:
Si eu am primit indemnizatia si alocatia acum o ora,le-a adus factorul( sect. 4,sos.Berceni).Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
LUIZAM spune:
Eu locuiesc in sectorul 6 si inca nu am primit nimic. Alocatia pt bb a venit demult. Pt. sectorul 6 s-au depus dosarele la Orizont si nu la Primarie, dupa cum era normal. Nu sunt sigura daca a ajuns dosarul la DM. Mai e cineva in situatia asta sau e cazul sa ma ingrijorez?
mikiduta
voicu_iulia spune:
La mine a venit alocatia pe data de 17, dar fara indemnizatie! Sunt arondata la oficiul postal 24 din sect 2. Este cineva din zona care a luat banii? Nu de alta, dar ma pregatesc luni sa ma duc la posta si sa nu fac scandal degeaba!!!Multumesc.
aissa spune:
Daca v-a venit alocatia si indemnizatia nu, pa, o luati alta data. Am fost si eu la posta, aveam doar alocatia. Ce, statul are mai multa nevoie de bani decat noi, asa ca din patriotism ii creditam.
Eu merg luni in Amzei, macar sa intreb ce se intampla si cand ii luam. Eventual sa vad daca au nevoie de ceva de mancare, o cafeluta...saracutii. Am stat ca proasta ore in sir la coada in 10 ian. sa imi depun dosarul si pariez ca s-au lucrat dosarele in ordine inversa primirii, asa ca cele care au depus dupa mine au luat deja banii si eu mai astept. Ca mancam aer.
Scuze, dar sunt plina de draci.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
cami spune:
eu am primit banii de indemnizatie pe 24 feb 2006, si dosarul l-am depus pe 15.01.2006
postasul intotdeauna suna de 2 ori 
joker spune:
Si noi tot pe 24.stai cumva in sectorul 4?arondata la o.p 82???Poate facem o armata ca sa ne putem certa cu cucoanele de la posta.era vina lor...avizul era stampilat cu data de intrare in posta 13.02....le-a fost lene sa trimita postasul la doar 4 zile dupa ce a trimis alocatia...Astia nu au un cod deontologic, ceva acolo?Niste reguli care trebuie respectate si pe care sa le pot baga in fata lor?Hai sa cautam...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2