Cind luam banii CIC ptr. luna Ian?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2004 spune:

fetelor, voua vi s-a dat indemnizatia pe toata luna, indiferent de data cand v-a expirat concediul de maternitate si ati intrat in concediu de ingrijire a copilului? va intreb pentru ca eu asa am patit. de la firma imi plateste pana in data de 25 ian. cand mi se termina concediul de maternitate si de la directia muncii mi-au dat bani pe toata luna ianuarie, desi trebuiau sa-mi dea numai pe perioada 26 - 31 ian. pentru luna ianuarie!!!! ce ziceti de asta??

Daniela si doi pitici

http://community.webshots.com/user/bdaniela101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Vineri am primit prin posta decizia cu privire la faptul ca mi s-a aprobat dosarul pentru CIC si ca banii imi vor fi adusi/virati intre 5-12 ale fiecarei luini .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by danna2004

fetelor, voua vi s-a dat indemnizatia pe toata luna, indiferent de data cand v-a expirat concediul de maternitate si ati intrat in concediu de ingrijire a copilului? va intreb pentru ca eu asa am patit. de la firma imi plateste pana in data de 25 ian. cand mi se termina concediul de maternitate si de la directia muncii mi-au dat bani pe toata luna ianuarie, desi trebuiau sa-mi dea numai pe perioada 26 - 31 ian. pentru luna ianuarie!!!! ce ziceti de asta??

Au gresit!
A mai scris o fata ca in loc de stimulent (3 mil) a primit indemnizatie (8 mil).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2004 spune:

da, rozi, au gresit. am fost astazi la directia muncii si le-am dat banii care nu mi se cuveneau (adica 3 saptamani) si mi-au lasat doar banii care trebuiau. au spus ca a mai fost cineva tot astazi cu aceeasi situatie ca si mine. adevarul e ca a fost nebunie mare la ei cu miile de dosare ce trebuiau rezolvate si le inteleg ca mai fac si ele greseli. ma rog, asta este, ce sa-i faci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Mie mi-au sosit banii,cei 8 mil,pe 9 febr,in bucuresti cu d-na postasAstept sa vedem daca luna viitoare vor fi depusi pe card,caci am cerut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty!
A luat cineva banii in sectorul 6?
Se pot lua direct de la ghiseu cu buletinul? sau e musai sa-l asteptam pe nenea postasu' acasa?

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

azi a luat banii in sect 2 op 38 prietena mea o data cu alocatia......eu astept alocatia intre 17-19 feb....sa vedem

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A venit ieri postasul cu banii ... in sectorul 3 (Titan)...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuOana spune:

Si in Timisoara se dau. Stie cineva ce se intampla cu banii de pe luna februarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA.
Fetelor, din cate am inteles indemnizatiile vor veni odata cu alocatiile bb-ilor.
Eu inca nu am luat ca abia din feb sunt in CIC, dar in sectorul 4 deja se dau mamicilor care erau in CIC in dec. Celor care au intrat din ian, am inteles ca se vor mai face plati in jur de 20 feb si deci or sa vina atunci..

PUPICI

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput