Copilasi de mai 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
Lumy spune:
Bine v-am regasit!!!
Gata am trecut cu bine de perioada dificila si voi fi si eu mai activa pe net!
Criss75 am citit povestea ta si mi-am adus aminte de de anul 2003! Frumoasa povestioara!
Ange te astept la mare!!! Nu ratam intilnirea!Sanatate lui Robert!
Francesca e bine de tot! Creste pe zi ce trece si ma minunez cit de multe poate invata! De pempersi am scapat doar ziua! Noaptea ii mai pun dar sint hotarita sa-i scot! In rest a inceput sa faca si la toaleta ...Singurica!!! M-a uimit cind am gasit-o cocotata pe toaleta si imi spunea ca e "fata mare" ...)))Si-a luat un scaunas ca sa se poata urca , si-a dar pantalonasii jos si s-a asezat fara teama !
Avem 98 de cm si vreo 15 kg ...Am inscris-o la gradinita si o sa o duc de prin martie ! Ea pare incintata de copii de jucarii dar o sa vedem cum va reactiona.
Pupici
Criss75 spune:
Lumy, iti multumesc, cum am mai spus, toate povestile sunt frumoase si unice in felul lor. Sincer as vrea ca povestea sa se repete, dar nu stiu..![]()
Si Alex iubeste copiii si cand vede bebelusi mereu spune "mama, vei si tu" adica "vreau si eu". Mi-e frica, si in acelasi timp as vrea, nu stiu, mai vedem.
Ti-am vazut papusica, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Avem si noi niste poze, si avem si iubita
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=3fe9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
dana d spune:
Cum Lumy, numai 15 kg are Franci? A slabit atat de mult? Inseamna ca e cam ca Ilinca.
Si eu o sa fiu mai activa pe aici, sper sa comunicam mai mult.
Noi am fost azi la Ice park(patinoar) la Unirea. Alexa a patinat o ora si jumatate pana a obosit si s-a facut rosie in oraji ca tarancutele alea de la munte. Ilinca s-a uitat de pe margine si s-a dat si ea in trenulet si alte comedii amarate care erau pe acolo. La intoarcere a trebuit sa o tin de vorba sa nu-mi adoarma pe drum. A mancat si a adormit instantaneu.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
ange spune:
Dana Mario,de St.valentin nu este obligatoriu insa eu primesc si copii mei duc mici atentii profelor.Atentiile astea inseamna cutii mici de bomboane.Gasesti la Wal-Mart toate natiile.
Eu primesc de la aproape toti copii mei din grupa,plus de la copii din gradi care ma indragesc.Seara de St.valentin ajung acasa ca dupa recolta de Haloween![]()
Eu am obiceiul si nu sunt singura ca dupa St.valentin,a doua zi facem o zi speciala in care mancam numai bomboane(la desert vorbesc) si bem lapte mult.
Copii adora asta.
Eu zic ca nu te costa mare lucru sa-i duci educatoarei o cutiuta de bomboane pe care Joshua a mazgalit putin.Sigurrrrr educatoarea va fi incantata si va sti ca Joshua o indrageste.![]()
Aaaaaaa si primesc multe desene cu inimioare,buzitez,cupidoni.Am o colectie intreaga de desene.
Sa aveti un St.Valentin placut si te asteptam sa ne spui cum ati petrecut.
Lumy,merci.E super daca ne vedem.mi-ar face placere.Tinem legatura.Inca e iarna.Pana la vara...
dana d,bravo tie ca faci activitati cu fetele.Sper sa reusesc sa-mi fac timp odata sa vorbim on line.te-am vazut de cateva ori insa nu am avut timp.mi-ai lasat si un mesaj.Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut.Chiar daca eram on line nu aveam cum sa te ajut cu mare lucru pt. ca nu vobesc atat de bine engleza.Daca vrei franceza cu multaaaa placere.La engleza mai greu
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
DanaMario spune:
Ange cu educatoarele m-am lamurit de data trecuta cind te-am mai intrebat.
Insa imi ziceau enele colege de servici ca ele duc si la toti copii din grupa cite ceva cu numele lor pe fiecare punguta.
Mie mi-ar face mare placere sa duc si la fiecare copilas cite ceva saptamana trecuta am cerut o lista cu numele copiilor dar problema mea e ca nici n-as vrea sa fiu singura care duce si la copii.
De asta te-am intrebat sa stiu daca e un obicei general sa duci si la copii nu numai la prefesori
Daiopri dupa ce-am citit de tine am zis gata de azi se da si la Josh "militaria jos din pod" numai ca azi nu stiu cum nu s-a mai intimplat niciodata pina acum a fost model de copil:)
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
ange spune:
Dana Mario,aaaaaaaa da.dar nu e mai nici un obicei.Numai daca vrei si daca-ti face placere.Este drept ca se obisnuieste si aici dar nu e regula.
Nu e nevoie sa le duci pachetele la fiecare copil.O cutiuta cu bomboane pt. toti piticutii e suficienta.sau cel mai mult ei adora acadelele.Si sunt acadele in forma de inimioare tare bune la gust.Si poti sa le cumperi niste actzibilduri cu inimioare pe care sa si le lipeasca pe fatza si manute(asta daca accepta educatoarea).
Uite eu cu Robert am facut asa: am pictat un borcan cu inimioare.Eu le-am desenat cu marker-ul permanent si el le-a colorat in rosu cu acuarele.Ca nu sunt ele perfecte asta mai putin conteaza
L-am umplut cu inimioare de ciocolata si in loc de capac am pus o hartie creponata alba pe care Robert a lipit actzibilduri inimioare. Asta va fi borcanelul cu bomboane pt. copii.L-am pus la usa si in fiecare dimin. ma intreaba daca "azi mami uam a cupii,azi?"![]()
Poti sa faci cu Joshua ceva de genul asta original,sa-l faci pe el sa se simta "important"![]()
Bafta si sa-mi spui cum a fost.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
DanaMario spune:
Merci Ange
Vad ca trebuie sa-mi cam pun imaginatia la incercare dar imi face asa mare placere.
Joshua mereu vine acasa cu fel si fel de chestii suport de lumani,magnet de pus pe frigider, rama pentru fotografii cu numele lui care pe mine ma incinta mult mai mult decit pe el.
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Lumy spune:
Buna!!
Ange ai dreptate e inca iarna ! Sper sa nu va razginditi!![]()
![]()
Dana am gresit! Francy are 17 kg! Am tastat gresit! ..((( Ea are falcute, e la fel ...poate a inceput sa mai dea jos! E de vina poate si inaltimea! E mult mai inalta decit unii copii de virsta ei! Eu ma rog la sanatate! De mincat maninca orice! Cere de mincare si cind sintem la munte ii e foame mai des!..))) Cred ca are cui sa semene! E taticul ei leit! Din cap pina in picioare!
Dana poate reusim sa si vorbim ...! Eu incerc sa te sun!
Ione pe unde mai esti?? Unde iti sint fetele???
Parpa ce iti mai face Paul??
Meme pe unde mai sinteti???
Carrie pe unde sinteti???
Multe fete au mai disparut!... (((
Va pup!!!
ange spune:
Lumy,nu avem cum sa ne razgandim.Am cumparat deja biletele.Plecam pe 16 iunie de aici.La inceputul lu' iulie suntem la mare.Am si aranjat ploile pe acolo:)))
DanaMario,pai da! ai nevoie de imaginatie.Si sa stii ca o chestie facuta de el face de 10 ori mai multa placere decat ceva cumparat din magazin![]()
ange,mamica de 2 ori
foto
alycia spune:
Buna fetelor...hop si noi pe aici, desi timpul asta s-a scurtat mult de tot. Mircea a crescut, parca e tot mai autoritar, incepe si el sa strige cand nu-i convine ceva...mai ales daca-l sacaie Andrei.
In rest ce sa va spun, abia asteptam primavara si vara ca de iarna ne-am cam saturat.
Ange, sanatate la micutz...mama ei de pompa...tare rau e cand sunt bolnavi.
Si Mircea cand se raceste nu scapa fara tuse spastica care evolueaza destul de repede spre bronsita spastica si alte minuni..la noi nu exista ca a racit putin si i-au curs mucii...totul se complica destul de frecvent. Acum suntem si noi in convalescenta...am mai trecut un hop. Va urez o saptamana buna si distractie placuta de Valentine's day!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu