Copilasi de mai 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bebelusha28,cauta in arhiva.asa am facut si eu si am salvat povestile copiilor mei.merita zau.
Bafta!

criss75,remarc ca,postezi destul de des.Trebuie sa fi casnica
daca vrei prietene multe si dragutze este un subiect la "prieteni dintotdeauna"- "mamici casnice" parca
acolo vorbim si "barfim" toata ziua.
Daca ai timp te asteptam:)))

Robert mi-a facut o alta criza de astmIarasi chin,iarasi pompe...mama ei de treaba!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

ange, nu sunt casnica, muncesc din greu 8 ore(nu se vede? ),intr-un birou, printre hartoage si conturi
dar din cele 8 ore, mai fur si eu cateva minute. Colegele mele au pauza de tigara, eu nefiind fumatoare, mai iau o pauza si tusti pe net. E mai sanatos decat tigara, n-am dreptate? Acasa nu prea am acces la calculator ca e bataie pe el, si de fiecare data invingator iese Alex.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

ange spune-mi mama si mie unde e arhiva aia ca de o ora caut si nu o vad!!!!please!

http://community.webshots.com/user/corinutza111
http://community.webshots.com/user/corinazisu

Mergi la inceput

bebelusha28,acolo la"nasterea pe glob" inainte sa deschischizi,in dreapat,ultima coloana ai un dosar galben cu un "A" pe el.Apasa si aia e arhiva.Sunt n pagini.Eu am gasit pe la pag. 11 poveste lui Robert.Tot pe acolo trebuie sa o ai si tu.Daca-mi aduc bine aminte am postat cam in acelasi timp
Bafta si asteptam sa o pui aici.

korina,hai pune catalogul sa-l reeditam.Facem 3 ani si noi avem acolo info de la cateva luni

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

cris75,spor la munca! te-am vazut destul de des pe aici si deasta am crezut ca esti o mamica casnica.E super daca poti intra de le munca.De acasa stiu ca nu aveti timp...Vezi fetele care muncesc!!! nu prea stim mare lucru de ele

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ange

ange, iti multumesc, sigur pot intra de la serviciu, bine, sunt zile cand am mai mult de lucru si atunci nu am timp de netuit. Dar sunt si zile mai usoare si atunci profitam.
Avantajul mamicilor casnice este ca pot petrece mai mult timp cu bebeii. Si eu am stat acasa pana cand Alex a implinit 2 ani. Si uneori sunt zile cand asa nu m-as duce la serviciu, si n-am incotro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La mine sunt zile in care asa m-as duce la muncaaaa, dar n-am incotro. Toata ziua la bucatarie, spalata, calcat, aspirat... plimbat copil. As mai iesi si eu in lume, as mai cunoaste si eu oameni, as mai schimba impresii. Apoi imi trece, de obicei ma bucur si imi place sa stau acasa, sa fac ce stiu si ce-mi place, sa o am tot timpul pe Ilinca in preajma. Ir internetul ma ajuta sa mai cunosc lume si sa mai schimb impresii.
De ieri am internet prin cablu (RDS) rapid si non stop,la discretie... timp sa am. De multe ori constat ca am mai putin timp decat altele care lucreaza. Oi fi eu mai dezorganizata.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine, febra a disparut dupa doua zile, si au aparut ceva simptome de raceala, dar se pare ca e una din cele mai usoare de pana acum. I-a curs putin nasul, si a tusit dar nu chiar rau. Doctorul a zis ca nu e nimic, asa ca acum suntem bine.
Dana_d si eu ma sperii de chestii din astea fara urmari vizibile.
Prefer sa-l am mucios:)
Noi inca ne luptam cu schimbarea de tactica in abordare a mamei fata de copil. Adica incerc sa fiu mai ferma, poate mai obtin si ceva ascultare din cand in cand:) Dar parca e mai obositor si mai stresant decat sa trec cu vederea nazdravaniile lui. Ca parca toate prostioarele se leaga de el. Incepem sa avem ceva rezultate zic eu, desi tot pe a lui o tine, si imi arata cu degetul aratator, ca e cam cum vrea el. Ce sa fac, daca nu am stiut sa-mi tin degetul bine. Inca si acum am probleme in a ma impune fara deget:) da eu am voie.
Ca tare e greu sa fii mamica! Azi sotul a avut un succes cu kk la olita, cand s-a cerut bebelul singur, dar asta pentru ca era tocmai pedepsit:)
Ca stiu eu cat e de smecher si se apuca de facut kk, pipi, exact cand e pedepsit sau trebuie sa se culce.
Acum incercam pentru o bucata varianta cu de 2 ori la gradinita cate 3 ore, desi nu pare mai incantat. Nu vrea sa mearga, si aproape ca nu mai vrea sa mearga nici in parc de frica ca e dus la gradi. mereu specifica "nu brum, brum", ca stie ca daca e de luat masina mergem mai departe.
Nu va zic, ca sunt uimita cum intelege tot acum, si incearca sa spuna orice cuvant, dar mai toate ies numai de la jumate la sfarsit.
Tare mai imi e de drag, si ma doare sufletul ca l-am trecut pe militarie, si e matait mai tot timpul:(((
Dar sper sa vina si vremuri si mai bune.
Dana_Mario cum merge?
Parpa sanatate maxima si nervi de otel.
Ca eu asta simt, ca nu prea ma mai tin nervii si mi-e asa de ciuda. Tare as vrea sa fiu mama calma si zambitoare....

Numai bine
http://community.webshots.com/user/daiopri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri multumim de intrebare noi facem bine,chiar foarte bine.
Eu am rezolvat cu jobul repede acum lucrez la uni din fosti nostri clienti cu mult mai multi bani si locatie nemaipomenita in unul din cele mai frumoase locuri din Toronto.
Momentan sint fericita tare dar este contract pe 18 luni.

In alta ordine de idei Joshua este identic cu "La" parca ai povesti de Joshua.
Am fost duminica intr-un parc de distractii si trebuia sa fac numai ce vrea el daca nu "tipa" dar pe un ton ceve de genul"vezi sa nu mai tip si a doua oara ai inteles"
Asa ca mi-am propus sa fiu mai aotoritara cu el si gata in weekend nu-l mai duc peste tot sa-l plimb.

Ange de Valentine day trebuie sa duc si la toti copii cite ceva?
Care-i obiceiul ?

Mai voi le dati dulciuri ca eu nu rezist sa nu-i cumpar mereu sint atitea feluri si atit de ieftine , mai ales Valentine Day ca-i cumpar zilnic.

Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

DanaMario, dulciurile chiar reprezinta o problema si pentru noi. Adica, in fiecare zi cand ajung acasa ma intreaba "ce a dus mama", si nu e satisfacut decat atunci cand vede ceva dulce. Adora toate sortimentele de Kinder. E foarte lingusitor si daca vrea sa obtina ceva ma imbratiseaza, imi da cate un pupic lipicios si imi spune "ti besc mama", si au gata ma topesc. Cum sa-i mai pot refuza ceva.
Ieri a racit, aseara avea si putina febra si ii curgea nasul. Sper sa treaca cu Nurofen si Paracetamol ca doctora de familie una doua ne da antibiotic. Si nu as vrea sa-l obisnuiesc asa. Si tocmai acum a racit . Ieri toata dupamasa a nins, afara e ca-n povesti si eu mi-am facut planuri ca iesim cu sania in fiecare zi in week-end. Si uite ca nu mi-a iesit. Alex adora sa se joace in zapada. Voi ce ziceti pot sa-l scot sau nu?

Cristina si Alex

Mergi la inceput