Cu dragoste,din Iasi ...23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

a,uitasem,au calculatoare si ti-am spus,cred ca e multa mai usor sa introduci contul o data si apoi sa-l listezi lunar,decit sa scrii "del minos"..

Asa ,sa va povestesc pereripetiile de dimineata.Ma suna o colega si-mi spune ca i s-a comunicat ca dosarul de stimulent nu e bun.Ma apuc si sun la DM,le intreb pe tantici si ele imi spun ca totul e in regula,dar ma maninca palma si intru pe internet la adresa care a fost scrisa aici,cind colo,numele meu si a inca doua colege pe lista de incomplete.Pfui m-au apucat dracii,dau telefoane si incerc sa aflu ce s-a intimplat,cica nu-i buna adevereinta de la serviciu - desi scria acelasi lucru ca pe formularul tip ...ma rog,chestie de nuanta.Si mi-am facut de lucru alergind bezmetica pe la DM ,noroc ca am gasit o tanti de treaba care m-a ajutat pina la urma,am depus alte adeverinte si probabil pe la sfirsitul lunii februarie.Na, asta fir-ar..... ala care a scormonit asa o frecatura si un pus oamenii pe drumuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Ce bafta ai avut, Cristina, ca "te-a mancat palma"
Puteai sa n-ai habar ca esti pe "lista neagra" :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sorry Criss pt necazuri... Habar nu am ce e cu dosarele astea si nici ce sunt stimulentele in cauza, dar daca e vorba de birocratie ma apuca de toatele.
Mai tata, daca fiu-meu se simtea asa rau ca mine acum vai de capul lui. Nu am mai fost racita- gripata- sau ce-o fi de cativa ani si acum sunt groghi. Si asa super a fost ieri... Voiam sa merg la expozitia de haien insa nu se pune problema. Nashpa cu N mare.

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

20 si 21 februarie 2006, Teatrul National, orele 19.00 -- (Teatrul "C Tanase" Bucuresti)-- Magnificii: Stela Popescu, Alex Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Maia Morgenstern (asa se scrie oare?), Gabriel Dorobantul, Oana Sarbu, Adrian Enache, Mirabela Dauer si multi, multi altii...

27 februarie -- Teatrul National, orele 19 -- Concert extraordinar Tudor Gheorghe -- parca: In cautarea dorului pierdut...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Inca o saptamana la Gradina Botanica pentru Expozitia de Azalee si Camelii...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ce frumos ninge in Iasi! Asa m-as duce la un sanius si eu!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Poate ma ajuta si pe mine cineva?
Vreau sa-mi pun pozele de la nunta pe forum.... le am in yahoo photos, Cum fac mai departe. Daca are cineva rabdare sa-mi explice ca la prosti "babeste" nu ar strica. PUPICI

haisan oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

haideti sa ma plang si eu in legatura cu stimulentul:
la mine inca nu a ajuns nimic; dar o colega de-a mea si-a luat vineri o zi libera, sa-si rezolve niste probleme...
se trezeste pe la ora 12 cu postasul la usa, care i-a adus vreo 700 de mii de lei vechi, din cei 3 mil cat ar fi trebuit sa primeasca - pe card, in alta ordine de idei, ca asa facuse cerere la dosar...

cica suplimentul se da din momentul in care ai depus dosarul - sau din momentul cand acesta este complet...
mi se pare o super-tampenie sa nu se dea de cand avem dreptul, adica de la 1 ianuarie...
deci daca nu am avut cum sa stau la cozi in primele zile (tocmai pentru ca sunt la servici) cine stie cati bani voi primi...
iar faptul ca imi trimit postasul la usa - nu ajunge ca nu am mai apucat sa primesc alocatia de luni de zile - acum va trebui sa umblu cu sfanta cerere si pentru stimulent, sa-i ridic de unde ii depune posta romana...of-of...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_211

Poate ma ajuta si pe mine cineva?
Vreau sa-mi pun pozele de la nunta pe forum.... le am in yahoo photos, Cum fac mai departe. Daca are cineva rabdare sa-mi explice ca la prosti "babeste" nu ar strica. PUPICI

haisan oana

Oana, tocmai ti-am trimis un PM in care iti explicam cum sa faci. Sper sa reusesti! Asteptam pozele!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

se pare ca eu am fost super norocoasa...ieri dupa masa, tocmai cand imi propusesem sa ma duc sa-mi verific cardul (de ce s-o mai fi pus obtiunea, daca stiau ca nu pot face uz de ea?!) postasul mi-a adus indemnizatia, adica 800 lei noi.

imi pare rau ptr fetele care aveti necazuri, si cu stimulentul...ca numai de asta nu aveti nevoie...da parca pasa cuiva?

Herra, de ce nu incerci sa-ti pui alocatia pe un card? Noi asa am facut, evitand randurile imense de la posta...si nu e mult de umblat.

aime

Mergi la inceput