Cu dragoste,din Iasi ...23

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si eu am pus in formular obtiunea de a primi banii pe card, nr de cont...inca n-am fost sa verific, dar nici postasul n-a venit. Daca au venit deja, s-au miscat neasteptat de repede

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu mi-am depus dosarul pentru stimulent marti. Tipa de la primarie mi-a spus ca nu are sens sa trec nr. de cont pentru ca bani vor veni prin mandat postal. In timp, se va incheia o conventie cu o singura banca si cine va dori va primi bani in cont. Mi se pare logic ce a spus, va dati seama de cati oameni ar fi nevoie ca sa scrie ordine de plata pentru virarea pe card? Noi la servici avem 20 de oameni care i-au bani pe card, in diverse banci si o colega pierde 2 ore in ziua de salar scriind ordine de plata.

Danna, doar daca depui dosarul dupa 30 martie nu primesti bani pe luna ianuarie. Daca se proceseaza dosarul luna aceasta, vei primi in martie bani si pe ianuarie si pe februarie, daca nu in aprilie pentru ianuarie, februarie si martie.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Andreea,
La noi peste 3000 de salariati primesc banii pe card la toate bancile din oras si ma enerveaza la culme ca nu mi se trimite stimulentul pe card....eu sint la serviciu si nu am timp sa umblu dupa nea postasu'; am umblat 2 luni dupa el sa-mi recuperez banii de la impozit.
Si de ce sa fiu obligata la o anumita banca?Ca sa ia cineva comisionul?
Da de ce sa scrie OP?Nu sint calculatoare?Se introduce o singura data numele,prenumele si codul IBAN,si apoi e floare la ureche.
E mai complicat sa scrii mandate postale-astea chiar nu stiu daca le poti face la calculator!Iaca ma apuca revolta de dimineata...hihi

Mergi la inceput

Acu m-am "inervat"de-a dreptul.
Sun la DM,cica dosarul e in plata si au trimis banii,si dupa cum ma asteptam madamele de la Posta din Pacurari imi spun ca nu au venit banii!
La toate oficile postale sint madame scirboase ca in Pacurari?Fiindca tot timpul raspund de-a batzul..bleah,iaca de aia vreau sa primesc banii civilizat pe card!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Iaca mai bag si eu un ochi pe aici
Am fost suparata pe forum o vreme destul de indelungata, ba am cerut sa mi se stearga si contul la un moment dat (cam patetic, acum, daca ma gandesc mai bine ), de aici si lipsa mea, dar acum mi-a cam trecut.

Am rasfoit in mare cam ce ati scris. Vad ca aveti probleme cu indemnizatia de concediu de maternitate. Sper sa rezolvati cat mai curand ca nu e normal sa fie asa :(

ralucami, bine ai venit in Iasi!

l_carmen2003 si GabrielaG, multa sanatate la puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Uitasem de acvi.
Cu intarziere ... sarcina usoara si sa aveti un copilas sanatos si dragutel ca si Alexino!

Mergi la inceput

Adda,bine ai revenit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cristina, stiu ca ai dreptate. Si eu as prefera sa primesc bani in cont (mai ales ca am facut un cont in care strang banii Stefaniei si nu vreau sa ma ating de ei). Dar cand am fost la DM pentru alocatie mi s-a facut mila de tipele de acolo. Ele nu au tehnica de calcul, nu au internet banking, ele lucreaza cu Trezoreria.
La servici folositi internet banking? Nu-mi pot inchipui nici un director semnand 3000 de ordine de plata. De luna asta noi folosim o singura banca, facem lista cu toti salariati si salariilor lor si facem un singur ordin de plata.

O zi buna va doresc!

Pupici,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Dana, saloul e in Alexandru - iti mai dau daca vrei un nr de telefon... eu nu stau bine la capitolul explicatii in zona. Adica e intre statia de tramvai de la piata Alexandru si urmatoarea, la parterul unui bloc pe partea stanga cum vii de la piata... dar nu ma pune sa explic, ca mai repede iti povestesc despre drumul iasi- bucuresti decat despre locatii in oras.

adda, nu fi suparata, smile si lasa-le in urma. mai spune-ne ceva despre ce ai mai facut. toate bune?

Pupici la toti, eu ma duc sa iau paracetamol caci am luat raceala de la fiu-meu care acum zburda pe pereti si face un zgomot!!!
Ieri a fost dr. la noi acasa si l-a vazut pe spiridus si a spus ca nu mai e cazul de antibiotic injectabil - caci siropelul oricum il varsa - si sa il las ca va fi bine. Continuam cu fenobarbital si azi si cu nurofen si paracetamol dupa schema si in rest ceai si in plus calmante pt mama stressata (nebuna) - eu, ca doar e pe banii mei.
Asa ca ieri am profitat un pic si am umblat cu barbatu-meu prin oras- Doamne ce bine a fost!- ca de mult nu s-a mai petrecut asta si azi cred ca am racit chiar bine, deh infierbantati si fericiti ne-a tras curentul(!!!)
Fiu-meu a dormit ca pe vremuri adica ziua da si noaptea deloc. Dar ce ma plang, am mancat painea asta atata timp ca acum nici nu mai sufar de nedormit. Ba l-am lasat cu mama si am zburdat. I-am luat sotului niste pantofi si apoi am gimarit - adica fost la gima!

Va pup ca ma asteapta strumful si paracetamolul. pt noi nu sunt siropele?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amironeanu

Cristina, stiu ca ai dreptate. Si eu as prefera sa primesc bani in cont (mai ales ca am facut un cont in care strang banii Stefaniei si nu vreau sa ma ating de ei). Dar cand am fost la DM pentru alocatie mi s-a facut mila de tipele de acolo. Ele nu au tehnica de calcul, nu au internet banking, ele lucreaza cu Trezoreria.
La servici folositi internet banking? Nu-mi pot inchipui nici un director semnand 3000 de ordine de plata. De luna asta noi folosim o singura banca, facem lista cu toti salariati si salariilor lor si facem un singur ordin de plata.

O zi buna va doresc!

Pupici,

Dragalasa, sint conturi colectoare.Fiecare banca are un cont colector in care se vireaza salariile de la unitati.OP e unul singur si se duce in anexa o discheta cu numele celor care primesc salariul in cont!

Mergi la inceput