Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 9

alexa_liviu spune:
buna fetelor! a mai venit o zi in care nu am fost intampinata de "rushi"cum ziceti voi.
de dimineatza,cand m-am trezit,am deschis frigiderul si am vrut sa pap o savarina(o cumparasem de asera,dar nu am mai apucat sa o pap,pt ca mancasem f mult inainte..)si surpriza...cand am vazuto..mi s-a facut greatza instantaneu...prima oara cand mi s-a intamplat..am crezut ca mi se pare(ca e imaginatia mea)dar simtind si mai mult mirosul de prajitura..mi se facuse din ce in ce mai mult greatza de ea.am inchis frigiderul si aveam in continuu senzatia de.eram oarecum cu zambetul pe buze...cu toate ca aveam starea aceea.voi ce mai ziceti?

flori76 spune:
Salutare!Fetele,am venit si eu la voi,ma primiti?
Is in ziua 32(la un CM total neregulat)si am niste stari de greata de-mi vine sa ma urc pe pereti.Problema este ca alte simptome nu prea am,decat usoare dureri de burtica,cam ca inainte de CM.Ma gandesc ca greata ar putea fi de la fiere sau de SPM...Nici nu stiu ce sa cred...Sanii sunt normali,nici o modificare,nici o jena nimic...
Cu testul...mai astept cateva zile,o sapt,pt ca v-am zis ca CM este neregulat,asa ca...
Va pupic pe toate si sa ploua cu gravidutze!

melutzica spune:
Alexa,eu zic asa:.
Acum mai stai cateva zile si apoi fa un test de sange.
Pusici la toate si numai bine

ALINATXA spune:
Ce fac iubitele?Sper ca sunteti ok.L a mine nu au venit nici azi....Vam povestit ce a zis docotrita la care am fost ieri?Ceva total diferit fata de ecografista de la medsana.Conform doctoritei de la floreasca pe ovarul stang nu se vede nimic in schimb pe cel drept este o formatiune despre care nu poate spune cu certitudine daca e corp galben sau chist.....Eu chisturi nu am avut niciodata dar stiu ca inainte de ciclu nu prea se distinge diferneta intre corp galben sau chist.Anyway la mine e ciudata rau....Nu stiu daca sunt gravi sau nu....Cert e ca nu am ramas atunci cand am crezut eu .....Daca e sa fiu am ramas mai tarziu......Se poate ca tratamentul asta cu branca ursului si ulei de primula si ce dracu am mai luat sa fii produs si o alta ovulatie mai tarziu....Altfel nu imi pot explica aceasta intarziere......Si am o secretie de 2 zile incolora ushor alba nici nu stiu......Dar imi uda chilotul fetele.....simptome sunt...mai putin umflatul sanilor ......Ma inarmez cu rabdare inca o saptamna...va pupic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

melutzica spune:
Alinutza,rabdare mama ,rabdare;si vei vedea ca va fi totul bine.Nu te mai gandi la ce a spus un medic sau altul,ci incearca sa-ti gasesti un medic bun la care sa mergi regulat.Insa deocamdata mai asteapta!Ai grija de tine ca si cum ai fi gravi(ceea ce se poate f bine sa fii!!).
Pupici si numai bine

ALINATXA spune:
Esti o scumpa melutzica dar vezi tu e atat de greu sa gasesti medicul ala bun.Incerc sa am rabdare si sa sper ca nu voi avea de asteptat foarte mult.....Intotdeauna am avut probleme cu rabdarea....Dar am credinta ca e asha cum imi doresc .Asta iti doresc si tie si tuturor fetelor care isi doresc bebici .Eu am si un temperament mai agitat si panicos daca il pot numi asha....Fac din tantar armasar.Trebuie sa ma autoeduc.Te pupic

alexa_liviu spune:
buna fetele..Cum va simtiti azi?bine?suntem in 9febr(trebuia sa-mi vina pe 31ian-1feb)si.. NIMIK...la mine!!...se pare ca ceva
...se intampla..[:D.
de 3 zile,am inceput sa iau ACID FOLIC, iar la branca ursului am renuntat.
stiti ca,v-am scris ieri ca am avut aceea stare de greatza(cu prajitura)...dupa vreo 4-5 ore..in timp ce stateam la calculator..papam un mar,si beam suc..dintr-o data mi-a venit starea aceea de greatza,dar foarte persistenta...caci pana la urma,nu am mai putut sa ma abtin si ..am .
azi..de cand m-am trezit si pana acum...nu am mai avut nici un simptom..Sanii parca imi par altfel azi.Nu ii mai simt asa tari..doar mariti.
ALINATXA tu ce mai faci? cum se mai prezinta la tine..simptomele...din burtik incepe sa-ti dea semne ca exista?
va doresc la toate fetele..cat mai multe simptome..adevarate..de
pupici

ALINATXA spune:
Pup fetele......Alexuta la mine e la fel........rushii nu au venit sunt in a 6 zii de intarziere dar testele sunt inca negative.....Mai incerc si maine de data asta de dimineata.....Si eu am greata dar poate ptr ca iau augumentin ptr o infectie urinara.....La mine e ciudata treaba....tind sa cred ca eu am ovulat tarziu .Altfel nu imi explic intarzierea mai ales ca eu am luat un tratament natursit pentru reglarea mesntruatiei....Augumentinul l-am inceput acum 2 zile deci exclus ca asta sa fie cauza intarzierii.....V-am spus ca eu am avut acea scurgere incolora gelatinoasa cand mie deja trebuie sa imi vina rushii nu?Ciudata treaba dar nu imi ramane decat sa astept si sa sper in continuare.Va pupacesc si tare imi doresc sa imi dati si voi vesti bune....

rucsi spune:
Buna dimineata fetelor ! Nu mai are nimeni simptome pe aici ? Sau bate un vant de descurajare totala ? Nu va lasati invinse !!!! O zi buna va doresc !