Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 8

alexa_liviu spune:
mi-a intarziat buna fetelor! am mai scris si eu pe acest forum prin luna noiembrie-decembrie2005 la categoria "aspirante optimiste".in aceea perioada m-am hotarat sa raman .am fost mai intai la un control ginecologic impreuna cu iubitul meu:la control mi s-a zis ca am o mica infectie(scurgeri) ce trebuie tratata.(mi-a prescris ovule klion).mi-a zis ca in rest sunt "buna" de facut copii.problema era ca,eu am o relatie sexuala cu iubitul meu de aprox 3ani,si niciodata nu ne-am ferit.(nu am folosit prezerv,anticoncep.)asa ca doctora ia prescris sa faca o spermograma la medsana.(prin urmare a fost diagnosticat cu "oligospermie moderata".A urmat si el acel tratament(1luna) si rezultatele au fost vizibile.tin sa mai precizez ca am luat amandoi timp de 1luna jumate BRANCA URSULUI(de 3ori pe zi).ultimul CM l-am avut pe 1ianuarie si m-a tinut 3 zile.luna aceasta ar fi trebuit sa-mi vina CM, pe 30 ianuarie...si nimik
mi-a intarziat 8 ZILE.burta nu ma doare deloc..in schimb am un simptom f f ciudat.SANII MI S-AU MARIT VIZIBIL(sunt mai fermi,mai tari,si am o durere in jurul mameloanelor)-acest simtom il am cam de 3zile.din ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina CM,am inceput sa fac pishu f des(de vreo 5-6 ori/zi),si am un dosebita pofta de a manca intruna.Ovulatia am avuto in jurul zilei de 15 ianuarie.In mod normal,ar trebui sa fiu
in 3saptamani.insa am facut un test de sarcina in ziua in care trebuia sa-mi vina CM si s-a semnalat negativ(il facusem seara),asa ca mi-am mai facut un test in a 5-a zi de intarziere si a iesit tot negativ(il facusem dimineatza).nu stiu ce sa cred..nu am nici un simptom ca mi-ar veni CM,iar sanii incep sa-i simt alfel de cum ii simteam la menstruatie.ma gandesc ca poate nu am avut rabdare cu testele..ar trebui sa mai astept..!saptam viitoare intru in prima mea sesiune(facultate anul intai)am 20ani.

ALINATXA spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine.Astazi dupa ce am venit de la doctor am plecat la cumapraturi .In supermarket umbland dupa cele necesare simt la un moment dat ca imi curge ceva......Ma durea in partea dreapta jos.Platesc si merg la baie.Chilotul imi era ud si aveam o scurgere incolora ushor alba.Acasa la fel........Am inceput un tratament cu augmentin astazi ptr infectia mea urinara dar nu cred ca e din cauza asta.Rushi nu mi-au venit......sunt in a 3 a zii de intarziere dar ce sa fie cu scurgerea asta.....Aveti voi ideea iubitele mele?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

ALINATXA spune:
In aceasi situatie sunt si eu Alexa.Numai ca sanii nu ma dor.......din toate testele facute numai unul e slab poziiv iar cel de sange tot la medsana e tot negativ.........

danyalo spune:
Liana mergem mai departe...alta luna ...alte sperante..Noi oricum te sustinem!!
Tabitha te pup si pe tine..mi-era dor..caci nu ai prea scris in week-end...luna asta stau pe tusha caci dna dr. pleaca exact cand ar fi treb. sa facem inceminarea!! asta e!!! luna viitoare e luna noastra..!! nu??? si tie niste
celorlaltor fete
La mine semnele acestea pe care voi le-ati descris sunt semne ce ciclu!!!eu nu am ramas niciodata deci chiar nu stiu care sunt simtomele!!!dar cred ca nu difera f. mult.Ce ma doare pe mine e ca unele femei sau mai rau fete de 13-14 ani...raman una-doua si pana la 18 ani au la activ deja 6-7 avorturi!!!
Asta e viata!!! om avea si noi oare putin noroc???
sper din toata inima!!!
DANY

ALINATXA spune:
Dany da asta este o enigma si ptr mine.Astazi vorbeam cu soacra mea si spunea ca ea nu mai stia ce sa faca sa nu ramana si avea uter retrovers anexite bilaterale care recidivau si cine stie cate alte.Dar ea nu voia sa ramana si ramanea.Gandindu-ma mai mult la chestia asta cred ca totul pleaca din creierash.Eu sunt in prima luna cand am incetat sa ma protejez dar acum 5 ani am avut 2 sarcini in decurs de 1 an.Nedorite......Eram cu un barbat violent de care ma chinuiam sa scap..........sex faceam foarte foarte rar......si ramaneam si plangeam ptr ca trebuia sa fac intrerupere........Eram si mica si fara perspective si nu stiam ce voiam.Educatie sexuala de acasa nu am avut.Asha ca habar nu aveam cu ce se mananca.Eu credeam ca ramai gravida numai daca ai si orgasm.....Si cum eu nu aveam si mai aveam si ciclu anapoda iti dai seama.Acum mi-am cladit o baza (o casa,o mashina si un business),am gasit barbatul potrivit mie si pe care il iubesc si astept sa ma simt pe deplin implinitacu toate ca barbatul meu vrea sa il programam pe bebitza in asha fel incat sa se nasca vara ......aici ne cam batem cap in cap ptr ca eu nu mai am rabdare.Dar cred ca dumnezeu ma va asculta si ma va ajuta.Ptr intreruperile facute am platit cu varf si indesat in viata.Dar nu puteam face copil cu un tembel care nu era numai violent dar si extrem de posesiv si rau.

mormelvio spune:
Salutare fetelor. De multa vreme va urmaresc din umbra dar iata ca azi postez primul mesaj in zona 'aspirantelor'. Imi dorecs si eu un bebe si de aprope jumate de an lucram din greu la asta. Dar pana acum nu a fost sa fie. Asa ca saptamana trecuta am venit la Cluj pentru a face un control mai general si sa vedem ca nu exista probleme majore. Asa ca am fost la endocrinologie, ginecologie, cardiologie si nefrologie. Am facut mamografie, ecografii la organele interne si ovare. Acestea au iesit toate ok cu o singura problema. M-au diagnosticat cu tiroida Hashimoto. De azi am inceput tratamentul cu hormoni si mi s-a spus ca abia dupa 2-3 luni sa sper la o sarcina. M-am gandit sa va scriu si voua cele patite de mine, toate in speranta ca nu mai e nimeni care sa spere sa fie mami dar de fapt saexiste alte probleme de care nici macar sa nu stie. Habar nu am avaut ca sufar de tiroida si ca exista o influenta directa asupra sarcinii.
Va pup pe toate si sper ca luna asta sa va aduca bebele mult asteptat!!

alexa_liviu spune:
am uitat sa mai precizez ca avand intarzierea de 8zile,de cand fac pishu(des)mi s-a intamplat sa am si o secretie alb-laptoasa(dar nederanjanta.dar totusi,simtomul nr 1 pt mine,ramane MARIREA SANILOR(sunt greoi,simt furnicaturi in jurul mameloanelor,sunt sensibili la atingere..)eu avand sanii mici..mi-au iesit f bine in evidentza aceste schimbari.si inainte in perioada menstruatiei..incepeau sa ma doara sanii si sa se umfle dar nu atat de proeminent.
nu stiu..eu sper sa fie ce-mi doresc .
fetelor...incurajati-ma si pe mine.voi ce ziceti?

ALINATXA spune:
Alexa eu zic ca e..........asteapta 2 saptamnani de intarziere si fa-ti un test.....nu face mai devreme sa nu patesti ca mine......eu mi-am facut o gramada de teste din ziua 25 eu avand un cm neregulat in ultimul timp....si nu iti pot spune ce dezamagita am fost....dar eu tot sper ptr ca rusii nu au venit....te pupic si sa iti dea doamne doamne bebitza mult dorite....pupici

claucia spune:
Buna dimineata,
Alexa_liviu, eu zic ca e cava. Si anume un ceva cam asa:
Intarziere de 8 zile deja? Si secretie si sani mariti mie-mi suna a sarbatoare. Hai citeste si tu ce-au mai scris fetele la simptome sa vezi ca seamana. Cum a spus si Alina, mai stai un pic si fa un test. SI sa ne spui sa ne bucuram si noi!!!
La mine... ziua 29 - zilele trecute am avut o senzatie surda de greata dar fara sa ma inchid in baie, sanii nu-mi sunt mariti si nici nu ma dor iar ieri am avut niste dureri scurte in ovare. Presupun ca-mi vine CM insa, la mine e cam de 30 zile mai ales ca dupa pastile inca nu s-a reglat cum trebuie. Tot nu stiu cand si cum imi vine.
Alina nu e timpul pierdut, nu? Mai incercam si primim cu toate bebitza dorita.
Va pup

Tabitha spune:
alexa_liviu: pot sa-mi dau si eu cu parerea? Mai astepat cateva zile si repeta testul. Sau si mai bine fa un test din sange, care este sigur. Noi asteptam sa ne dai vestea cea buna.
danyalo: da, nu am intrat in week-end, ca nu am stat pe acasa. Si nici in acest week-end nu voi sta. Imi iau sotiorul si plecam maine la munte, sa ne distram un pic. Ce daca trebuie sa vina rushii? Poate ma pasuiesc pana duminica, ca sa ne simtim si noi bine la cabana...
alinatxa: o sa se rezolve, stai linistita. O sa avem si noi copiii nostri.