tauroaice pline de viata (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

sanatate tuturor!
Si pe Lili o paste ceva boala de vreo o saptamana, dar deocamdata nu iese... Revin mai tarziu cu capitolul "greva" si "hai s-o bagam pe mami la psihotici", acum merg cu ea la coafeza si am impresia ca nu va fi chiar fara evenimente... hoops, sa nu uit acasa dopurile pt. urechi pt. coafeza, saracuta n-are inca copii...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Deci am ajuns acasa, coafeza a scapat vie si nevatamata Acum infuleca cornul scolar al lui Robert si se uita la Epoca de gheata...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Copilul meu cel mare a fost azi un ingeras ,nici nu am stiut ca il am in casa .Dar pedeapsa inca nu i-am ridicat-o !Sper sa il tina cumintenia asta .De fapt ,ca sa nu fiu rea ,in afara faptului ca e foarte iute , ca orice copil de 6 ani si 1/2 ,e cuminte .Stiu ca o contradictie in termeni dar chiar e cuminte si ordonat si ascultator .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan nu are decat o viroza obosita! ma speriasem..ca tuseste destul de rau! speram sa-i treaca pana luni...sa se duca la gradi!
in rest, suntem bine...cu circul de rigoare..nu trece o zi fara sa ne certam!
andreea - pupici lui alex!!!
ruxandra - unde plecati la munte????
pupici si weekend placut tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ruxandra, nu vreau sa scap.Uneori imi doresc sa-l am pe Edi zilnic acasa si sa ma trambiteasca la cap.

Da' vad ca tot ce e pe forumul asta e molipsitor.Aici copii se tin de greve, pe alt topic toate aveam stare de depresie...Eu scriu si la femina intim-la dietele de slabit si in loc sa se vada rezultatele la kg minus se vad la cele plus pentru ca avem 4 fete gravidute.Din vara si pana acum, fetele noastre gravidute apar una dupa alta.Incep sa ma tem.Daca? ?Bineinteles ca sansele sunt mici, dar ...

Week-end placut si va mama.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carmen, cred ca urmasii nostri ar trebui sa infiinteze "Partidul Copiilor Nemultumiti", cu bebele meu presedinte. Azi iar am pe uscat. Adica aveam burta goala-goala, dar tot am dat la boboci. Deh...

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Ruxandra, nu vreau sa scap.Uneori imi doresc sa-l am pe Edi zilnic acasa si sa ma trambiteasca la cap.

Ei, Carmen, atunci se cheama ca esti mama eroina.
Eu recunosc, uneori, imi doresc sa mai "scap".. pentru scurt timp.

Si-o sa scap saptamana viitoare, cand Matei o sa fie la munte; au vacanta de la gradinita.
Dar sunt atatea de facut ca nici n-o sa simt vacanta mea..

Sanatate lui Stefan.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Deci am ajuns acasa, coafeza a scapat vie si nevatamata

Lili mama, ti-o fi scazut indemanarea&talentul ???!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan e la fel de uracios ca de obicei...asta o fi un semn ca se insanatoseste?
vacanta placuta.....as vrea si eu sa plece stefan vreo saptamana..ruxandra, data viitoare cand pleaca matei il luati si pe stefi???
pupici...cica se dau banii azi....ce bine ar fi!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Weekend placut si vacanta placuta ca de azi a inceput vacanta intresemestriala !
Noi o sa mergem la munte si mici si mari ,eu o sa mai pierd timpul si pe laptop pe net ca ,deh , fiica-mea nu poate sta non-stop pe partie .
Sper sa si ninga ,am auzit azi la radio o prognoza din care reisea cum ca luna februarie si chiar si martie vor fi friguroase si cu multa ninsoare pe intreg teritoriul tarii dar mai mult in sud-est.Acum de la meteo te poti astepta la orice ,sunt tot aia care ne promiteau zapada de sarbatori !De parca o scoteau din buzunar !Pupici pentru mari si mici ,Iustina

Mergi la inceput