tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Stinu spune:
Mie imi ajunge fiul meu ca sa ajung la spital .Mi-a mancat sufletul ,imi vine sa il fac una cu pamantul .De o saptamana ,nimic nu-i convine ,nu mai respecta regulile de pana acum si zici ca a luat energizante ,asa e de "acid".De iute a fost intotdeauna dar acum e imposibil de suportat ,de la gradinita si pana acasa se smiorcaie continuu ,nu ca ar vrea ceva in mod special ci doar asa ca muzica "ambientala ".
Azi m-am infuriat asa de tare ca dupa ce am venit acasa ,am profitat ca era socra-mea la noi ,mi-am luat paltonul ,in tipetele lui Vladut ca il parasesc si m-am plimbat vreo 20 minute ca altfel iesea cu scantei .
Si cand ma gandesc ca pleaca tati o saptamana ....
Iusti
gabibarta spune:
Iusti, incearca sa nu te stresezi
eu m-as bucura sa plece tati o saptamana, parca si copiii sunt mai cuminti daca el nu-i in preajma El fiind leu, noi tauri, nici nu-i de mirare...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
iusti - te inteleg perfect! si mie imi vine sa-l bat, dar ma opresc la timp si incerc sa ma calmez...plec din camera....ca oricum bataia nu e foloseste la nimik! am incercat si asta!
stef e racit.. mergem dupa-masa la dr..sa vad mai exact ce are...
asa ca acum suntem amandoi acasa....
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
andreea_tx spune:
hai ca noi ne-am revenit destul de repede la cat era de copt cu tusea.ne-a dat Sumamed forte si i-am dat o doza pe zi trei zile si se pare ca a functionat.
la gradi dupa vacanta......
andreeat
ruxandra_sb spune:
Off, multa sanatate lui Alexandru si lui Stefan.
Noi tragem tare (adica speram) ca sa nu prindem "una mica" in aceste 2 zile pana la vacanta. Ca inca are polipii inflamati. Si sforaie si respira cu gura deschisa.
Sper ca aerul de munte sa-i priasca. De obicei daca pleci fornait, te intorci bine.
Asa ca pompez la greu in Matei echinaceea si propolis, plus oscilococcinum.
Iusti te inteleg. Nici eu nu suport smiorcaiala.
Cand se pune pa bazaiala de-asta, ii zic ca daca nu vorbeste normal nu pricep ce zice/ce vrea si nu se alege cu nimic.
Ieri mi-a zis mama c-a facut o criza cand a ajuns acasa, venind de la gradinita. Pe drum totul a fost o.k., au strans bete, a alergat, etc; ei venind pe jos, prin parc. Si cum a ajuns la ai mei l-au apucat dracii si urla si nu mai vroia sa urce scarile.
Dar de data asta l-a lasat sa urle pana s-a potolit. Apoi domnul a binevoit sa urce scarile, si a fost cooperant in rest. Pana sa ajunga la culcare cand a fost una din acele zile cand a zis pas la somnic.
Si a facut si streaptease in pat, evadand si din sacul de dormit, de l-a gasit mama gol pusca ..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
anangel_lexi spune:
Buna ziua la tauroaice. Eu tot rau ma simt si m-am mai enervat si cu o colega care-si permite cam multe cu mine. In fine, n-am de gand sa ma agit ca sa nu-i fac rau lui bebe.
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Eftimie C. spune:
Mai fetelor, da' copii astia fac greva toti?Eu am sunat la mama sa-i comunic ceva si Edi facea scandal+greva.Mi-am zic "si-al meu?"
Acum citindu-va realizez ca pana si bb-lul lui Lexi face greva.Nu vedeti ca biata fata are greturi mari?Ce-or fi patit copii nostri?
Va salut si va de la Piatra Neamt.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
andreea_tx spune:
hai sa va zic una cu ficioru meu.eu ma mai uit cand am timp la "tanar si nelinistit" iar fi-miu se juca pe langa mine in sufragerie si la un moment dat doi pustani se sarurau in film iar fi-miu tragea cu coasa ochiului si ma intreaba: astia ce vor sa faca,sex? ups, m-am blocat si il intreb adica ce e ala si el zice: "pai se pupa".m-a lasat masca ca noi nu folosim asemenea cuvinte in casa.
andreeat
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
si la un moment dat doi pustani se sarurau in film iar fi-miu tragea cu coasa ochiului si ma intreaba: astia ce vor sa faca,sex? ups, m-am blocat si il intreb adica ce e ala si el zice: "pai se pupa".m-a lasat masca ca noi nu folosim asemenea cuvinte in casa.
Alexandru,
Nu conteaza ca voi nu disutati despre sex in casa, de fata cu el. La 5 ani este deja mare si prinde din zbor; ca doar nu sta numai acasa.
Ar putea fi un semn ca este momentul inceperii educatiei sexuale..
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mai fetelor, da' copii astia fac greva toti?Eu am sunat la mama sa-i comunic ceva si Edi facea scandal+greva.Mi-am zic "si-al meu?"
Carmen, te pomenesti ca vroiai sa scapi..