tauroaice pline de viata (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare! ce frumos e afara!!!!!
stef e bine, e la gradi....sa vad deseara cand il iau....
pupici si sanatate tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va fetelor si va doresc sanatate si liniste sufleteasca.
Vad ca depresia ne inconjoara.Se simte si la mine dar incerc sa o alung...
Am sa va rog sa ma scuzati daca nu sunt tocmai activa, am probleme cu net-ul .
O zi buna, tuturor tauroaicelor!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

si pentru tine gabibarta uite ce azi ma simt ceva mai bine .De dimineata l-am dus pe Vladut la gradinita si mi-am luat papusica in carut si ne-am dus pe la Universitate ca sa cautam martisoare ,ea a dormit aproape tot timpul si a fost foarte cuminte chiar si in metrou .De obicei daca stau pe loc cere jos din carut ,ei uite ca acum a fost un inger .
Si apropos de astenie de primavara .Vladut doarme de rupe pamantul ,ziua doarme 2,3 ore si seara pe la 11 doarme deja .E adevarat ca si ziua de cand cu vremea asta sta vreo 2 ore pe afara .
Cgaby o sa fie bine ,stai linistita .La asta mic la grdi e epidemie de scarlatina ,sper sa nu am necazuri cu el .
Eftimie Cpupici
anangelexi dupa 4 luni si 1/2 o sa mai scapi de rau dar o sa dai peste pofta de mancare .
Iusti

Mergi la inceput

neatza! chiar pe pagina 3???? vad ca va plimbati...
stef e bine. a fost cuminte. nu mai are nimik la burtica...oricum, eu ii fac si un ex coproparazitologic, sa fiu sigura!
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bravo Iustina.

Gaby unde ii faci coproparazitologicul lui Stef?
Ca si noi am vrea, dar la Medicover ne cere trimitere de la un medic de-al lor (in Plevnei e un afis lipit ca nu fac analize la copii decat asa). Si chiar ca n-am nici un chef sa dau banii si pe asta, ba sa mai pierd si timp.

Noi am vrea sa plecam la munte, dar s-a cam topit zapada ..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Stinu, cum te-ai descurcat cu carutul pe treptele alea de la pasaj de la Universitatii? Ca am inteles ca ai venit cu metroul? Invata-ma si pe mine, pls, ca sa stiu ce sa fac cand oi veni cu pruncu' in vizita la mama.
Eu una abia astept sa-mi treaca greturile. Pofta de mancare am, dar numai pentru lucruri scumpe As manca non stop salata de rosii cu castraveti si ceapa rosie! As fi cea mai fericita sa mananc toata ziua numai asta!

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

salve!
la medicover eu i-am facut pe bani...dar nu cred ca i-a facut intradevar.... asa sunt eu, toma necredinciosul...
asa ca acum ii fac la institutul cantacuzino! i-am dat 2 probe, mai am una luni...si sa vad.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, am si eu ceva experienta in plimbatul caruciorului pe scari si iti recomand ca in loc de carucior mare si pompos cum e la moda acum, mai bine ia-ti unul mic usor sport cu spatar rabatabil. Copilul doarme la fel de bine in el, insa tu vei avea libertate de miscare mult mai mare inclusiv pe mijloacele de transp. in comun sau in magazine.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

alexandra - si ce mai astepti??? da-i bice la salata! e sanatoasa si nici nu ingrasa! bine ca nu ai poftit la caviar..
si eu, desi nu sunt gravida poftesc la salata cu rosii, ceapa si branza....yami.....
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Lexi, am si eu ceva experienta in plimbatul caruciorului pe scari si iti recomand ca in loc de carucior mare si pompos cum e la moda acum, mai bine ia-ti unul mic usor sport cu spatar rabatabil. Copilul doarme la fel de bine in el, insa tu vei avea libertate de miscare mult mai mare inclusiv pe mijloacele de transp. in comun sau in magazine.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Pai tot din ala am si eu Gaby ,pe scari ori il strang si o iau pe fiica-mea in brate ,asta daca nu am sacose sau iau pur si simplu carutul in brate cu copil cu tot .Se mai gaseste cate un om cu bun simt sa ma mai ajute .Norocul meu cu scarile rulante dar cum la noi ,in special la Universitate ,mai mult nu merg trecem la lucru manual .
Am avut la Vladut ,primit de la nasii lui un carut monstru si nu incapea nici in portbagaj si aveam o masina mare si break ,asa ca l-am luat pe asta si pe ala l-am cadorisit finutului cumnatei mele .Arata super ,e adevarat dar sunt total nepractice !
Lexi pai nu-ti spusei ca eu am mancat la rosii cu branza de m-am saturat ?E adevarat ca o salata zdravana costa destul de mult ,si nu rosiile cat castravetii ,i-am luat azi unul lui vladut si am dat 25 de lei pe el.
Pupici ,Iusti

Mergi la inceput