tauroaice pline de viata (10)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea_tx spune:
si eu profit de vremea frumoasa si ne-am apucat de zugravit camera piticului ca am schimbat mobila si sa fie totul nou.
asa ca nu prea mai am timp deocamdata de calculator.
andreeat
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
si eu profit de vremea frumoasa si ne-am apucat de zugravit camera piticului ca am schimbat mobila si sa fie totul nou.
Andreea, ce frumos suna. Mobila noua, zugraveala proaspata. Mai ca-mi faci pofta. Bineinteles nu si de alergatura, zapaceala si munca de rigoare.
Spor la treaba si sa ne povestesti cum a iesit!
Gaby, cum se mai simte Stef?
Matei are saptamana viitoare carnaval la gradinita si ne-am pus cu totii pe conceput/creat costum de indian.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
neatza!
stef e mai bine, tot la regim si azi...si sta acasa...daca va fi bine, probabil de maine mergem iar la gradi....a facut o viroza intestinala nasoala..
pupici si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
stef e mai bine, tot la regim si azi...si sta acasa...daca va fi bine, probabil de maine mergem iar la gradi....a facut o viroza intestinala nasoala..
Off, multa sanatate.
Si noi am avut doua de-astea, tare urate, cu temperatura de 39-40 gr. C.
Stinu spune:
Multa sanatate lui Stefan si sa mearga cat mai repede la gradinita ca sigur ii lipsesc copiii !
La Vladut la gradinita e epidemie de scarlatina .Pai eu stiam ca nu mai fac copiii scarlatina ,ca sunt vaccinati dar la o grupa alaturata sunt cateva cazuri .
Azi am stat si noi cu copiii in curtea gradinitei si cand i-am adus acasa au mancat si au adormit amandoi ,Vladut a adormit la televizor exact cat a durat sa strang eu masa si sa spal vasele .
Eu sunt cam intoarsa pe dos ,nu stiu ce am ,ma pandeste o deprimare ,toate le vad cenusii .Ei o sa imi treaca !
Va pup si va urez o zi buna in continuare !
Iustina
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Eu sunt cam intoarsa pe dos ,nu stiu ce am ,ma pandeste o deprimare ,toate le vad cenusii .Ei o sa imi treaca !
cgaby spune:
stefan se simte bine...maine gata! la gradi..
iustina - sigur o sa treaca....astenia de primavara!!!
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Stinu spune:
pentru Ruxandra si Gaby !Sper sa fie numai astenia de primavara dar am impresia ca faptul ca stau acasa cu copiii ma omoara ,as avea nevoie de o zi numai pentru mine dar cum nu am cu cine sa las copiii ,nici o sansa .Si as vrea o zi in doi dar daca suntem numai noi dadace full time ...nu merge .
Gaby ma bucur ca Stefan e bine .Asa poate profita si el de zilele astea de primavara timpurie .Vladut e innebunit ar sta numai afara daca ar putea .Cu rolele fiindca bicicleta trebuie sa ii cumparam alta ca i-am promis dar uite ca ne-a luat-o primavara inainte .
Iustina
gabibarta spune:
Iusti, o sa te mai inveseleasca...
cand am astfel de zile cenusii, imi iau trupa si ma duc la metro sau alt hipermarket, sau pur si simplu in centru si ma plimb. Sau ma duc numai cu Lili, ca ea mai sta in carucior de bb si nu comenteaza mult daca ma uit la toate vitrinele
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Dupa o zi in care m-am simtit groaznic, astazi sunt ceva mai bine.
Va urez sanatate pentru voi si puii vostri sa sa puteti profita cat mai mult de vremea de-afara ca cica de vineri iar se face frig!
10+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png