bebelusi de ian-feb2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana la materia mea se invata de exemplu cum se construieste un chestionar.

Shobo prezent maine la 16,30. Viu sigur. Am inteles si adresa.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Amaya puiului meu i s-a dat antibiotic pentru ca facusese adenoidita o infectie a vegetatiilor (polipilor) iar simptomul erau mucisorii purulenti (galben verzui) I-am dat Ospamox pentru 5 zile. Am fost tare nemultumita si doctorita mi-a spus ca riscul era sa se mute infectia la urechiuse si sa faca otita, care se trateaza mult mai nashpa. Acum nu stiu cum ar fi reactionat daca nu ii dadeam dar am preferat asa decat sa sa ma chinui cu o suprainfectie la care sa-i dau un antibiotic mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am sunat-o si pe ingerashu dar nu poate veni.

Anda, poti veni miine, hai ca tu ai zis ca iti convine miine. mie imi era indiferent in orice zi L-V, dar voi-cele ce veniti ati vrut miine. crinuta, nu vii?
Patricia, nu ne plictisim pina vii tu la 17:30, doar ca avem si noi 3 ore clare pina la 19:30. eu atunci tb sa plec ca sa ajung la 20 ca tb sa plece si bona.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, ma gandesc ca fetele au dreptate sa o lasam pe weekend. Hai sa le dam si lor sansa sa vina, ce zici?
City Grill de pe Lipscani nu cunosc, stiu doar City Grill de la Carrefour.

Amaya, ma bucur ca ti-a placut si tie prajitura. Deci nu sunt singura care o gasesc exceptionala.

Si eu zic sa mergi la Stanescu si sa vezi ce tratament iti da.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu, daca se tzine, vin dupa ora 5, incerc cit mai repede. Daca nu, wk acesta nu pot

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Deci, cum ramane?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

E cam greu sa impacam pe toata lumea. Hai sa vedem cate fete pot in uichend si cate maine. Eu pot maine. In uichend avem si noi program in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

So, ramane pe maine la 16.00? eu am vorbit cu mama si a zis ca poate sa vina sa stea cu Andrei;
Da sa imi ziceti cel tarziu maine pana la 12, ca sa nu pun femeia pe drumuri si eu sa nu plec de acasa, ca ma jupoaie de vie...

MAGGA PLEASE CALLANETICS, nu ma lasa au aparut exercitiile intr-un supliment al revistei formula AS, acum cativa ani buni dar am prapadit ziarul; am facut rost de niste exercitii asemanatoare dar nu sunt alea, apoi am reusit sa obtin niste scanari ale acelui ziar, dar nu am toate paginile; Am vrut apoi sa vorbesc cu cineva din afara sa imi faca rost de caseta video (inca nu avea mai toata lumea CD), dar intre timp am ramas insarcinata si m-am luat cu altele; Nu mai scapi de mine pana nu ne ajuti sa fim in forma :))

LA MULTI ANI ALEXANDRA, sa cresti mare si frumoasa, iar mami sa se bucure de fiecare clipa traita alaturi de tine;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, la Andrei mucisorii sunt albi, intr-adevar s-au acumulat in gat dar au inceput sa se rupa (de la Humex) si ii elibereaza si pe nas si mai si inghite (cand tuseste), dar sunt albi. Am citit pe internet prospectul de la Ospamox si scrie ca se da si la pneumonie si ma gandesc, daca la o congestie de genul acesta ii dau Ospamox, daca, Doamne Fereste, face o pneumonie ce ii dau? Eu sunt o persoana care a suferit de pe urma prescrierilor dese de antibiotic si am tras foarte mult timp pana si-a revenit sistemul imunitar, din cauza asta sunt atat de reticenta la administrarea antibioticelor la orice semn de boala. In cazul vostru probabil ca problema a fost mai serioasa, daca era clara prezenta infectiei.

Crinuta, am vorbit la telefon cu dna. doctor si mi-a spus sa nu-i dau Ospamox deocamdata, sa astept pana vineri cand ma duc la ea sa-l vada (sunt sigura ca nu-mi va da antibiotic). Pana atunci ii administrez la 4 ore, alternativ, paracetamol si ibuprofen (fiindca acum seara a facut iar temperatura 39,2 dar i-am dat Motrin si i-a scazut f. repede), continuam cu Humex-ul si curatam temeinic nasul.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Eu as prefera sa ne vedem in weekend dar pot si in timpul saptamanii.
Nu stiu inca ce sa zic, daca ramane pe maine ma mai gandesc.

Kita, noua nu ni s-a spus sa repetam coprocultura 3 saptamani la rand. Eu am repetat-o la alt laborator insa, din cauza Salmonellei.
Maine ar trebui sa am rezultatul.
Am amanant si vaccinul de 1 an din cauza asta, deoarece daca ia antibiotice nu ii pot face vaccinul si daca iar iese pozitiv e musai sa ii dau antibiotic.
In legatura cu tusea, stam tot asa. De maine il trec pe Sinupret si daca nu constat o ameliorare ( desi el tuseste ffff rar) il duc iar la Calapod.
Ieri nu a iesit cine stie ce din nas, asa ca nu stiu ce sa cred. Nasul nu ii curge, sunt cam in ceata...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput