bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 2
PatriciaArdeleanu spune:
da, Crinuta, stiu, mai maninc din aia in vremuri de retrishte
, dar mie imi plac ciocolatele cu umplutura, de obicei
,iar doru, care e devorator de dulciuri si nu pune un gram pe el, tot cumpara, eu il cert, pe urma ma infuirii si maninc tot
si uite asa...ce sa fac daca cioco e pasiunea mea?? si probabil faptul ca maninc tirziu cind ajung acasa (dupa 6), asa ca maninc intre 6-7 ciorba si felul 2 si asta nu e bine deloc!!aici gresesc de fapt, nu la ciocolata. cica daca maninci ciocolata pina in ora 12 nu e nici o problema (cine zicea de regim in functie de ora? Magga?? ala e chair inteligent.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Ai dreptate. Ideal ar fi sa mananci friptura la pranz, dar asta e, daca ajungi tarziu acasa nu ai ce face.
As vrea si eu sa mananc orice vreau si sa nu ma ingras, dar din pacate mi s-a schimbat metabolismul considerabil. Si inainte mancam dulciuri dar nu ma ingrasam, pe cand acum mananc foarte putina mancare, dar daca mananc tort sau prajituri in 2-3 zile iau 3 kg.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
sa stii ca gratar sau carne fiarta e ok si seara la cina. regimul ala de 13 zile asa este.
faptul ca e si iarna si nu prea facem miscare se simte. cind eram acasa sau peste vara cind ma plimbam cu carutzul in fiecare zi pina la obor si retur s-a simtit tare mult!! imi lipseste plimbarea, abia astept primavara.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
amo2004 spune:
La Multi Ani ALEXANDRA !
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa si sa ai o viata frumoasa!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
alipiticot spune:
La multi ani Alexandra!Sa cresti mare si frumoasa!
Se pare ca va fi o adevarata lady dupa obiectele de pa tava!
Vad ca v-ati apucat de regim...si eu tin daneza de 13 zile.Sper sa reusesc sa slabesc ceva.Spor la slabit!
O seara buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
bubu05 spune:
Shobooooo, pai maine eu nu am cine lasa piticu'!!! Voi veniti cu ei? In we era mai bine, ca e sotul liber....Cum a ramas?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Crinuta, nu i-am facut poze, dar voi face la urmatorul (adica in week-end), dar a iesit exceptionala (nu ma laud, doar ca prajitura in sine este f. buna)...singurul lucru diferit pe care l-am facut a fost sa-i pun, pe langa zahar vanilat, esenta de portocale (fiindca am uitat sa iau ananas).
Tocmai a fost pe la noi medicul de familie (pediatra) si l-a ascultat, iar verdictul a fost: rino-adeno-bronsita si ne-a dat antibiotic (Ospamox sau Infamox), Nurofen si Rinathynol, dar n-am de gand sa-i dau, cel putin antibioticul, pana nu-mi recomanda si Stanescu (pediatra lui bebe de la Medicover)...of, eram sigura ca o sa-mi dea antibiotic si mi-a mai si spus ca, daca era mai mare, il lasa in pace nu-i dadea nimic, decat expectorant (ce-i dau deja lui Andrei)...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
cory35 spune:
La multi ani !!! ALEXANDRA sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai..

Stiu ca nu am mai intrat de mult pe forum, dar chiar nu mai am timp.. Amanda vrea sa stea numai cu mine, sa ne jucam toata ziua..Acum ca doarme am putin timp liber, dar vad ca ati scris atit demult ca nu stiu daca o sa pot citi chiar totul..
Ana Maria ma intrebai pina la ce temperatura(cu minus) zic cei de aici ca potzi sa scoti copilasul afara.. Ei vreau sa-ti spun ca nici unde nu am auzit de vreo temperatuta ne permisa..Cred ca vara cind sunt afara 30 si cu umezeala se simte cca si 40 atunci te sfatuiesc sa nu iesi cu copilasul afara..
Witchie mult noroc in gasirea unei bone..
Shobo spune:
pai ziceti dc e ok sa rezerv miine la 16:30? eu as vrea sa mergem si miine totusi, pt weekend mie mi-e asa de drag sa petrec cu sotul si acum si cu Codrin putinul timp in care ne vedem... ca nush dc vreodata ma "rup" in weekend.
oricum odata ce plec la bioru nici eu nu voi mai putea in timpul sapt fiindca voi ajunge la 18 ac cind bona pleaca... asta e! eu plec la 7:30
de ac iar sotul nu vine sub 20:00
... va dati seama ce putin timp avem impreuna... pina la 21 oricum e in 3
.
cine mai vine miine la 16:30 sa stiu cite scaune??![]()
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
crinuta, e vorba de city grill de pe Lipscani 12, colt cu Calea Victoriei.
inca o data: Patricia, kita, anamaria, Witchie veniti sigur?
Erica, tu?
Ubi, tu?
Ixxi ?
Bubu, dar poti veni cu puiul dc e - luam sigur la nefumatori! ii poti c-da si lui ceva, au niste legume la gratar 

celelalte fete????????
Liviana, asa face si Codrin yoga de pe la 6-7 luni cred... avem niste poze la fel de indecente facute de soacra
.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"