bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
magga spune:
La Multi Ani Alexandra Ioana!
Doamnelor, ce mai vreti cu baby einstein ca a trecut bebelushia? Puneti voi niste Momo (asa i se spune lui Mozart pe la noi acasa) copilului, macar o jumatate de ora pe zi. Daca googalitzi Mozart effect ies si niste articole despre rezultatele cercetarilor facute. Puteti pune si alta muzica clasica. Pe incercate, nu tutror le plac aceleasi ritmuri. uitati un pont, Hanei ii mai place carnavalul animalelor al lui Saint Saens, il recunoaste cind incepe, la partea cu marsul imperial al leului face aiiiii de bucurie.
Noapte buna
crinuta spune:
Pai Rayan asculta de mult Haendel, Mozart, concertul pt vioara si orchestra de Tchaikovsky, cantece pt copii in engleza, " Tablouri dintr-o expozitie" etc si tare ii plac.
Una din preocuparile lui zilnice este sa cante. Are un cantecel in engleza al carui inceput il reda perfect.
Deci, unde sunt pozele de la intalneala? Ce ati papat bun?
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, nici tu nu ai somn?? La mine toti dorm, iar eu bantui pe forum...
Si Vlad canta! Daca aude refrenul melodiei "na-na-na" al formatiei Class, il stii? Zice si el: "na-na-na-na" 
Chiar asa: ce ati papat bun la intalneala?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
catiflo spune:
fetelor, merci pentru raspunsuri, imi inchipuiam eu ca nu-i al meu
mai altfel si ca asta face parte din procesul lor de crestere.
Eu i-am dat miere dimineata la cereale, dar foarte putina, foarte rar si numai din comert.
Sint foarte suparata ca am comandat un gift voucher pentru nasi si nu mi-a venit inca prin posta. Mai sint doua zile pina la taiat motul si nu vreau sa ma fac de kko fara cadou pentru ei. Era pt masaj/sauna/spa/tratamente la un statiune cu izvoare termale. Mi-e atit de ciuda !!! daca nu vine, luni trebuie sa-l anulez si sa cer altul pentru simbata cealalta cind e ziua nasei. Tineti-mi pumnii sa vina !
Dimineata am fost in piata sa iau legume-fructe si la prinz ma duc din nou dupa carne pt gratar. Miine si luni mi-am luat liber, miine gatesc si luni mergem la vaccin si la masurat-cintarit de 1 anisor.
Va pup, un WE placut si LA MULTI ANI tuturor celor ce isi sarbatoresc anisorul zilele astea.
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
V. Erica spune:
Neatza fetelor,
Am facut si eu ochi si scriu pana rpd ca tre sa preg. micul dejun.
Crinuta, ce este "Tablouri dintr-o expozitie"? Daca mai ai idei, titluri bune pt. copii, usoare, da-ne si noua pontul sa cautam, caci dupa mintea lu` ma-sa, Ruxandra asculta intai Led Zep
...
Intrebare: cunoasteti vreun prof. de engleza pt. copiii in zona Mihai Bravu, Vitan, Dristor ? Eu caut de ceva timp si numai prein Drumul Taberei gasesc
. S-or fi mutat acolo toti profii de engleza?
Shobo, merci. Doamne-ajuta!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
Shobo spune:
'Neata
hehehe, Erica, ce m-ai distrat cu Zeppelin... si eu sint mare fan. Codrin asculta Stairway to Heaven din burtica. si inca ceva fff SPECIAL familiei noastre: "Marshul lui Radetzky" - Strauss... si altele din colectia Vienna Master Serries. dar Radetzky's March este PREFERATUL... nu degeaba i l-a pus mama atita sa-l asculte spunindu-i din burtica "mami, asta e marshul familiei, asa ne cheama pe noi mami". pe acesta a intrat si tortul la nunta noastra
. eeeh, ce amintiri!...
asa sint eu, ma apuca melancolia, da' sper sa nu cad in butoi ![]()
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
aaa, era sa uit, o alta ascultata mult de Codrin este Balada pt vioara si orchestra - Porumbescu, ca noi sintem si putin nationalisti
. parerea mea e ca e EXTRAORDINARA!... tocmai o ascultam acum asa de dim sa ne incepem ziua relaxati... bine, ca el plimba si o cutie prin camera in acest timp e altceva
.
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Hello!
Intilneala a fost super, chiar daca am fost putine!! am mincat foarte bine (eu una am mincat peste) si am vorbit muuult...cel mai mult despre soacre
, iar city grill este locul ideal pentru astfel de intilniri. Sa mai facem una cit mai curind!
poze nu am decit 2 sau 3, am sa le pun putin mai tirziu daca reusesc sa le descarc de la servici, daca nu, diseara de acasa.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Shobo, cu Balada lui Porumbescu m-ai atins. Pe mine m-apuca plansul cand o ascult. Serios!
Ma, da` tu esti Radetzky sau Stefanescu sau ambele? Ca m-ai bagat in ceata?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
Shobo spune:
Da, Erica, si pe mine -mai ales cind eram gravida si asta mic mai misca in timpul ascultarii, de la hormonii sarcinii cred
, bine ca eu sint si destul de sensibila asha
, desi multora le par dura. balantza, deh!
pai primul ma cheama, al doilea m-a chemat ca fata
.