bebelusi de ian-feb2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

La ce ora a ramas in parc? Oricum noi la 12.30 avem masa si e prea frig ca sa papam afara, deci o sa venim dupa 14.
Leta daca vin duminica iti aduc eu cuburile sa le vezi, pe site/ul ala sunt mai scumpe cu 10RON fata de Cora, de unde le/am luat eu, au si pe esplanada si in hipermarket.
Amaya eu sfecla i/am fiert/o, dar nu impreuna cu celelalte legume caci le/ar fi colorat pe toate.
Eu nu am reusit sa vad callanetics pe idieta, dar le/am descarcat de pe oDC, sunt super! si am gasit scanat ceva si dintr/o revista.

Danielai daca ai stii cu ce viteza a muscat si ce urat tipa la mine.......parca nu mancase nimic toata ziua.

Shobo vreau si eu baby einstein. de unde il ai? e dvd? vreau si eeeeeuuuu

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu vreau Baby Einstein....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si eu vreau baby einstein si pls explicati-mi si mie ce e cu cuburile alea parfumate la ce folosesc de unde se iau si cat costa

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, atunci mai degraba faci frisca in blender (mie la blender mi-a iesit bine) dar sa pui doar cate 400 g (eu am pus 800 g si nu o amesteca bine bine decat pe cea din partea de jos) ca sa se poata bate cum trebuie si il ti la viteza cea mai mica.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ixxi, multumesc...maine o sa-l incerc si cu sfecla.

Fetelor, nu v-ati mai intalnit? sau nu vreti sa ne povestiti?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ba da ba da ne-am intalnit dar am fost doar 5 si eu am lipsit vreo ora... si pe urma m-am intors si am mai stat 10 minute si ne-am carat.
City Grill e un loc bun de intalnire, mie mi-a placut!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ne-am intalnit!!! Cam pe fuga ce e drept... Au fost Shobo, Anda (Witchie), Kita, Patricia si Ana Maria. asta oana am plecta eu, nu stiu daca a mai venit cineva dupa. A fost dragut ca ne-am mai vazut.. desi prezenta a fost cam subtire.

Subiecte de discutie: copiii (de ce credeti oare?), soacrele, bonele, planuri de viitor samd.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vreau si eu Baby Einstein !!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Si eu vreau baby einstein si pls explicati-mi si mie ce e cu cuburile alea parfumate la ce folosesc de unde se iau si cat costa

Anda, cuburile sunt in genul lego, format mai mare, nu se pot inghiti, dintr-un material gen cauciuc, deci moale. Ideea e ca piticii nu se pot rani bagandu-le in gurita si in plus au un miros foarte placut :) Fiind foarte elastice, se poate construi usor cu ele. Mie imi plac foarte mult si le recomand. Cat costa si unde le gasesti ti-a raspuns Ixxi.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Leta - eu am luat formele parfumate Clemmy de la Carrefour si au costat cam 230.000. Sunt 12 piese si sunt pentru 9 luni desi eu pe site-ul lor am gasit o groaza de tipuri. Sunt moi si parfumate - yami, yami.

Noi duminica mergem la ski, asa ca nu putem veni la intalneala. Si zilele astea bunicul a fost racit si eu am cam stat cuminte in casa ca bunica avea treaba si mancare de facut. As fi venit la restaurant, mai ales ca e rost de mancare. Nu-i asa fetelor? N-am dat nici un kil jos decand am nascut.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput