Clubul nurorilor (10)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Andreea,ai un ginecolog?Vorbeste cu el si spune-i ce ne-ai spus si noua.Nu te panica!Si poate totusi ai avut pojar in copilarie.
Tu sti sigur ca pojarul e periculos in sarcina?Hai stai cuminte si cauta pe google despre pojar in sarcina.Ma duc sa caut si eu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
joker spune:
Daca mai vine soacra-mea la ore din astea in vizita pot sa ma inscriu si eu pe lista voastra??????Pe aia albastraaaaa!!!!Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata
Azi sunt mai "lenesa". M-am perpelit toata noaptea din cauza durerii de masea. Si ma misc mai incet de dimineata.
Ashaa. Andreea mergi la medicul tau. Intreaba, cauta nu dispera asha deodata. Nu-i faci rau BB-ului. Uite astazi o sa intreb pe toata lumea si pe medicii din fam. mea!
Va pup nurorilor si fruntea sus!
a.cicel spune:
Neata
Am fost aseara, inainte sa va scriu voua, la medicul de familie acasa. Si mi-a spus ca nici macar nu se fac analize pt asa ceva in Miercurea ciuc. Eu mai am totusi o speranta, ca e o policlinica particulara si incerc acolo ca au program de la 8. Daca nu fac ei, poate recolteaza probele si le trimit la Bucuresti. Nu am dormit aproape deloc azi-noapte. Si cred ca din cauza stresului s-a agitat si BB mai tare decat de obicei ca l-am simtit cum se misca. Si eu si iubi am simtit. Era foarte agitat. Mi-e si frica, pt ca am simtit asa devreme ca se misca. In mod normal, pe la 16 saptamani ar fi trebuit, dupa cum mi-a spus ginecologul.11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
Am fost la policilica asta particulara si numai test pentru rubeola fac
Ce ma fac? Daca am luat rujeola?????
Daca l-ati vedea pe iubi...e asa de speriat si el. Aseara apropae ca plangea cand a aflat ca daca am luat boala sunt sanse foarte mici sa pastrez copilul.
11+
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Curaj, Andra! Hai te rog eu! Am dat sfoara in tzara...daca vrei, gandeste-te la o metoda si te ajut eu. Aici la o clinica particulara. Dar pls..nu te mai stresa, ii faci rau lui BB! Gasim o solutie,ok?
quote:
Originally posted by a.cicel
Am fost la policilica asta particulara si numai test pentru rubeola fac![]()
![]()
Ce ma fac? Daca am luat rujeola?????
![]()
![]()
Daca l-ati vedea pe iubi...e asa de speriat si el. Aseara apropae ca plangea cand a aflat ca daca am luat boala sunt sanse foarte mici sa pastrez copilul.
11+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Curaj, Andra! Hai te rog eu! Am dat sfoara in tzara...daca vrei, gandeste-te la o metoda si te ajut eu. Aici la o clinica particulara. Dar pls..nu te mai stresa, ii faci rau lui BB! Gasim o solutie,ok?
Am sunat acuma la Victor Babes, la institutul de boli contagioase si mi-au spus ca faca analiza, dar rezultatul il dau dupa 21 de zile. Pentru mine e prea tarziu atunci. Pt ca perioada de incubatie e de 10-14 zile. Deci pana imi dau ei rezultatul imi trece si boala. Asa ca as face degeaba analiza. Daca stii vreo alta policlinica care da rezultatul mai repede...
Multumesc pentru ajutor.
![](gravida.gif)
POZE
diadaniela spune:
Andreea,nu mi-ai spua daca ai un ginecolog f bun? Daca ai ,suna-l si intreaba-l.El trebuie sa stie precis ce si cum.Din ce am citit aseara pojarul nu e la fel de periculos ca rubeola.Oricum,insist cu ginecologul.probabil ca sa mai lovit de asemenea cazuri.Dar sa fie un ginecolog bun si interesat de soarta pacientei si a bbului.
Nu mai plange ca bbul simte.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Andreea hai capul sus ca poate iti faci griji degeaba (doamne da). Din cate am inteles nu e sigur ca baiatul are rubeola / rujeola, nu? Poate ca are o simpla eruptie sau o toxiinfectie alimentara sau cine stie... Pe el l-a vazut un medic, i-a facut analize sau sunt doar presupuneri? Plus ca eu cred ca e mai important testul pt rubeola, ca aia e mai periculoasa, si ar mai fi si posibilitatea sa fi avut si tu boala cand ai fost mica, atunci se fac forme foarte usoare si poate nici nu-ti mai amintesti. Si Sara mea a avut rubeola la 1 an, in urma vaccinului si a tinut-o vre-o 3 zile eruptia, fara febra si alte complicatii. Daca n-ar fi vazut-o asistenta eu nici n-as fi stiut ca are ceva, avea bubite doar pe obrajori.
Hai linisteste-te si nu te gandi la ce-i mai rau
moko bun venit, te trec pe lista dar mai povesteste-ne despre socrela:)
joker te trec acuma pe lista sau cu 1 ocazie cand calca socrela pe bec?:)
monagan si tot asa o perioada linistita in continuare:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by moko
tre sa ma laud si aici ca sunt prima dintre noi care a vazut-o pe raza imbracata in rochia de mireasa!
Uite ca ti-am luat-o inainte...
http://community.webshots.com/user/mokosistaf
Pe aici sunt eu, in contul d-rei... moko a fost pozaru'... Multumeesc, moko !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...