Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

a.cicel, tare faza cu radarul !
Ref la rochita,impreuna ... puiu' m-a dat de gol ca o vreau mai devreme... ca puteam f usor sa o bag in sifonier si sa nu stiu decat eu de ea, dar cred ca s-ar fi suparat socrela k am mintit-o... si n-am nevoie de crize...
SunSmile, mama sau sora ies din calcul... poate sora ar fi venit (ca eu am mers cu ea, ba mai mult, eu i-am cumparat rochita ), dar lucreaza ff mult si am preferat sa tac, altfel s-ar fi simtit obligata; mama, m-ar fi refuzat din start " ca e ora tarzie, vine tac-tu acasa, tb sa-i pun sa manance / ete na, ce, du-te singura, ca oricum iei ce vrei...", oricum relatia dintre noi e... mai buna acum, ca m-am mutat de la parinti. Totusi, e mama !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata Cami am modificat, bine ca mi-ai zis Ce-ti face socrela , nu mai sti nimic de ea? Poate va pandeste din umbra:)))

Dana uite ca te-a lamurit Cami cum e cu bunicuta ()

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flavia arata ok lista. Mie imi place! Si mai ales ca am nr 22, care e si ziua mea de nastere!
Andreea felicitari pt taticul studios!
Raza..ok, acum am inteles! Am mai vb noi azi pe subiect...urarile raman aceleasi!
Pupici si spor la trebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

SunSmile a fost tare faza cu patrupedul :)) Pana la urma i-a facut alta hainuta sau cum a ramas?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Pai sa-mi dau si eu cu parerea.
imi place listuta, arata bine, dar ce ma distreaza e numarul de albastre . Nu ma asteptam sa fim atatea la culoarea aia.
Andreea, felicitari lui tati
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

vreau si io pe listutza voastra....va roooooooog! ...tot pe listutza albastra
tre sa ma laud si aici ca sunt prima dintre noi care a vazut-o pe raza imbracata in rochia de mireasa!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Moko,stai asa ca acusica vine Flavia se te baga la albastre.
Si cum ii sta Razei cu rochita ?E printesa sau nu?Ca noi tre' sa asteptam pana dupa luna de miere sa vedem pozele.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mokoooo..zi cum ii statea Razucai in rochita? Ufff...ma duc si la mirese sa vaz ce-ai mai scris pe acolo! Pune poze, puiule! Ca murim acilea de inima rea!
Nurorici voi cam tacute ashaaaa....
Hai pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai,eu nu sunt tacuta ,eu sunt aici pe metereze.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor, sunt DISPERATA. In acest sf de saptamana a venit baiatul lui iubi la noi (e dintr-o casnicie anterioara). Nu prea am intrat cu el in contact, doar la masa cat am sta, iar in pat a stat pe locul unde dorm eu, cat am stat eu la calculator, apoi a mers in camera lui. Azi ne-a sunat sa ne spuna ca e posibil sa aiba POJAR. Asa i-a spus medicul, pt ca cica este epidemie in oras. Dar poate e o alta boala contagioasa, tot din categoria asta. Mama nu stie daca am avut pojar cand am fost mica. Eu stiu ca am avut doar varicela cand eram in liceu. Ce sa fac acum? Ce teste trebuie facute? Sau este vreun test la sange care sa depisteze daca ai avut pojar sau alte boli contagioase? Am citit ca rubeola e foarte periculoasa pt femeile insarcinate si trebuie intrerupta sarcina. Despre rujeola (pojar) nu scria decat ca exista riscul de nastere prematura.
Sunt terminata. Va dati seama care sunt consecintele daca am luat boala? Perioada de incubatie e de 12-14 zile, si apoi de tratare inca vreo 10-14, asa ca am depasit data nuntii. Plus ca daca e ceva grav...adio si BB. .

11+
Mai am 25 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput