Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Apesi pe prima iconita din dreapta ,deasupra mesajului.Replay with quote.Te-ai prins?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

danke diadaniela...adio lecitina!!!
am iq mai mare acum

Mergi la inceput

ok ne pregatim de culcare...mai vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu am citit tot, dar ma grabesc sa-i raspund Andreei:

Tu esti sigura ca nu ai facut boala in copilarie sau ca nu ai fost vaccinata? Pentru ca atunci ai deja anticorpi si nu te doare capul!

Cam orice boala virala poate da malformatii, mai ales in primul trimestru de sarcina. Poate tu totusi scapi. Nu lua nici o masura radicala inainte de a-ti doza anticorpii IgG si IgM pt. rujeola, adica sa vezi daca ii ai, si cit de vechi sint, adica daca ai luat boala acum sau ii ai mai demult, deci ai fost in contact cu un bolnav mai demult, sau poate chiar ai fost vaccinata.

Capul sus, disperarea nu te ajuta, mai mult iti scade forta de aparare a organismului! Hai, curaj! Sintem toate alaturi de tine aici!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hihi..ne bucuram ca te-am luminat Fanna! Nimeni nu e invatat! De aia suntem aici....si nu rade nimeni de tine! Da' macar sa zambim lasa-ne... E asa frumos sa zambestiiii...
Mai ales acum...au aparut nishte dude la job si stau cu tel in mana de juma de ora! Si in waiting..soacra! O sun rapid, ca nu mai aveam vreme sa-i spun sotului(care si el vb la tel)...si ea: Buna seara pasarica! Ce faci? Io: Saru'mana..iote cu dude la job! Ea: iubita, uite mami face tort cu nuci sambata! Ma gandeam..nu treceti in drum spre cuscrii, sa va dea mama niste tort si pt voi si pt ei????
Ca sa vedeti ce preocupari are soacra mea draga noaptea! Dar e o draguta si tin io mult la ea!
Siminaf
Hai ca merg sa bag si io la ghiozdan ca am tinut post negru(IAR)...si apoi munca nene!
Ne auzim dimineata! Pup u all

Mergi la inceput

va las sa zambiti...chiar ma bucur

Mergi la inceput

vad ca nu-mi mai tace gura...stiti...cred ca am devenitdependenta de DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sunteti niste scumpe fetelor, multam muuult pt cuvinte
Eu dadui fuga cu bebe cu tot sa iau ceapa ca nici de-aia nu mai aveam in casa si am trantit rapid o mancarica cu cartofi/carnita vita/putiiina mazare si a papat socrella fericita plus noi plus mama pe langa ea. Dupa care cica maine va manca bors de bureti de la cumnat... no comments, operata de ficat acum 2 saptamani... Ca mancare de la noi nu putea papa fiindca nu exista, noi incepuseram disociatul)
Si tot intrebati de gaini , la 21 ne-a luat la rost ca nu dormim nici noi nici mandrete de copil care topaia si striga de zor prin casa. Normal ca mi-am luat portia de "voi ati invatat-o asa". Maine la 5-6 e pronto si eu tb sa ma supun. Help!!!
In rest.. daaa sunt varsatoare si eu iar socrella tauroaica, ce altceva... iar sotul incearca sa se balanseze intre noi saracu'...
Hai ca inchei singura ca sa nu ma opriti voi din aberatii. Pupic si somnic dulcic!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

am uitat sa va spun de ce nu dorm acasa in seara aceasta:
pai am fost la un plan de afaceriAmway...gata m-am hotarit ma inscriu.Am probat ceva produse si-mi plac.Voi ati folosit produse?
S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata...
La 2.30 mi-am terminat treaba pe ziua trecuta si imi zic...hai sa ma bag si eu in pat langa iubi! Da de unde...ma doare maseaua de turbez, am luat un pumn de pastile si iata-ma pe DC! Sper sa ma lase macar o ora sa dorm si eu..pana atunci insa stau si vb singura!
Fanna eu am folosit produse...mi-a dat mama la un moment dat! Si mi s-au parut super ok! Depinde de fiecare!
Andora, pui, pai povesteste-ne! Ca pt asta suntem aici. Nu se supara nimeni ca scrii...si in nici un caz nu aberezi! Bravo pt mancarica!
Uffff...ma doare nesuferita asta! Dar cum io nu ma plang...
Pup u...si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andreutule..cum adica nu stii de ce a crescut burtica? Bheyyy...esti insarcinata! Aiurita mica..vezi, de-aia te iubesc io!

Pai ma gandeam ca de la BB imi creste burta, da' nu eram sigura
Ideea e ca aseara m-am indragosti din nou. Iubi e un scump. Nu ma lasa deloc, tot timpul maia in brate, ma pupiceste...
Stiti ce mi-a spus? Noi pana acum de alintam cu "pui", "pui mic", "puiut". Aseara mi-a spus ... ca sunt INIMIOARA lui. Am inceput sa Nu ma intrebati de ce, dar asa mi-a venit.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput