Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
elisor spune:
Ioana inca nu avem nici o reactie la el si sper sa scapam cu bine ca si-asa suntem in runda a 2-a de bale, asteptand dintisorii si suntem super maraita
Eli + Bianca 13 iunie 2005
Andreas 17 august 1998
elisor spune:
Buna dimineata! Eu inchid eu deschid, bine si asa.
Nu m-am invatat minte si am cumparat a doua cutie de cereale nestle, mai frate dar mi-a sculat tot blocul, cu tetina in gura si ea urla, nici macar n-a vrut sa traga sa vada vine, ce vine, vine pe masa...

I-am facut 210 ml lapte si cu 3 lingurite de cereale si am vazut ca a iesit ca un gris (oare sa nu-i placa ca eu sunt innebunita dupa el), asa ca retutn to kitchen si i-am mai completat biberonul cu 60 de lapte, unde o fi incaput in biberon?!, si asa cu chiu cu vai s-a mai potolit si a ingurgitat 170 ml. Bine si-asa, ma declar multumita.
La Milupa nu caraie in front la cereale si aceeasi tehnologie aplic, asta e o sa i le dau doar in combinatie cu mar sau something else.
Of, cata tragedie!!!
Florentina simplutze jocurile da, dar pentru ei sunt un deliciu, sunt exact pentru varsta lor
pentru ca le-ai impartasit cu noi, eu vreau sa le aplic.
Androix normal ca de la cura te doare capul, asa e la mine in prima zi, ieri am contracarat-o inainte sa puna ea stapinire pe mine ca aveam de umblat, cu niste hapuri (unu), hai curaj, eu ma consolez cu tine si Nelia (ea are avantajul ca e fara sotz, avantaj in sensul dietei, Nelia, apropos de Olga ce mai stii, tot asa e Tony?), de data asta trebuie sa o tin

Simona ce nazdravan ai tu acolo, curios si pus pe sotii, ai? Imi place unde e calare pe Ursache si unde se lafaie cu biberonul, vorba lui Loreen, au unii un trai..., chiar Loreen cum mai e Delia, dar de la ce a facut febra?
Fetelor in examene merge, merge treaba? Hai bagati un ochi la noi si raportati: note, ce fac bb, am glumit, stati si invatati ca noi veghem asupra voastra (a se citi: va tinem pumnii")
Andreas 17 august 1998
elisor spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei DRAGOS ALEXANDRU (aNDUTZY), MARA AUGUSTA (Gusta, apropos ce mai faci?), CRISTIAN (denisa73, zilele trecute ai dat un semn, atat?) si MARIA ANTONIA (geanina anghel, ai rezolvat-o cu dosarul?) sa fiti sanatosi puiuti!
Andreeaatan quote:
la asta te referi? Da, e asa cum ai presupus, daca ai de gand sa ii introduci laptele integral, parerea mea, linistita poti s-o faci, dr. spun ca de pe la 8-9 luni, chiar si 7 se poate da lapte integral. Eu as vrea sa il dau mai spre 1 an. Te intrebam de capsuni, stiam ca sunt interzise pana pe la 2 ani
Andreeaatan pai tu ai baiat mare, sef de promotie, nu mai sta pe ganduri, azi maine face 10 luni, parerea mea...e timpul, dar capsunile astea nu sunt interzise pana pe la 2 ani?
Ioana sa inteleg ca maine e ziua ta? Chiar ca sunteti multi varsatori/oare. Spor la lucru cu dosarul de ieri!
Andreas 17 august 1998
monu spune:
LA MULTI ANI bebelusilor care au mai crescut azi cu o luna :DRAGOS ALEXANDRU, MARA AUGUSTA, CRISTIAN SI MARIA ANTONIA. sa cresteti mari si sanatosi 

la bebelusii bolnaviori si sa se faca repede bine.
fetelor, multumesc pt urari. ieri am trebaluit si bucatarit toata ziua iar seara am avut si musafiri si am cazut la datorie urgent. nici nu stiam pe ce lume eram cand a venit si sotul in pat ca cica l-am intrebat unde e fata, copil care dormea de ceva timp la el in camera!
astazi mergem si noi la control sa vedem ce ne mai zice.
elisor, si eu am gatit ieri carne de vita. am patit-o si eu o data sa iasa atoasa si de atunci o tai in felii/buc. subtiri iar cand mai adaug apa peste carne o pun intotdeauna calda. ca cica daca pui apa rece, carnea se intareste.
elisor spune:
Monu
pt. raspuns, o pun la prajit si adaug treptat apa?!
sa ne spui cum a fost la control, intreaba si tu cate in luna si-n stele. Succes!
Andreas 17 august 1998
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru DRAGOS ALEXANDRU, MARA AUGUSTA, CRISTIAN si MARIA ANTONIA !
Pupici-pentru Delia si Alex cei bolnaviori! Nu se raceasc de la tavalit pe jos. Au luat si ei un mic virusel de undeva.
Capsuni-acum am priceput- Humana are cereale cu capsuni pentru 8 luni. Asa ca... daca neamtul zice asa, eu tot asa zic. Nu am avut nici un fel de problema de la capsuni, rozenchine, fragi, zmeura, mure, visine, kiwi, etc.
Azi ii servesc supa de pui cu taitei chinezesti. Abia astept, ca mie-mi plac taiteii de orez la maxim. Plus ca au mai putine calorii decat astia normali.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
monu spune:
deci cum am facut eu - am taiat ceapa pestisor si morcovii betisoare si le-am pus la calit. carnea de vita am taiat-o in felii subtiri si pt ca erau prea mari le-am taiat in doua. arata ca minii fripurele. am condimentat carnea cu sare, piper, busuioc sau oregano (cum iti place tie)si am pus si putin faina de grau. am lasat carnea sa se odihneasca cam 15 minute. dupa ce s-au calit ceapa si morcovii am pus si carnea. am lasat-o sa se prajeasca putin (10 minute)dupa care am adaugat apa cam pana la jumate si am lasat sa se faca carnea. aproape de sfarsit am adaugat sos de rosii si inca putina apa calda cat sa nu se arda carnea.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
andreeaatan spune:
ELISOR SI MONU -nu mai ucideti carnea de vita in halul asta. Luati de aici reteta perfecta: o sa vina sa faci si sunca de casa dupa modelul asta.
http://www.dianaskitchen.com/page/meats/roast.htm
Mama lui Thomas
andreeaatan spune:
Ioi, am zis-o, nu-i asa? ![]()
Este pe Discovery Science un serial numit Kitchen Chemistry, in care la un moment dat tipul a facut carne de vita. Si a explicat el stiintific ce se intampla cu carnea de vita daca o fierbi si daca o pui la foc iute, comparativ cu metoda roast-ului.
Eu nu mai fac de atunci decat roastbeef. Oricum reteat asta cu fiert 3 ore in cuptor ....
Mama lui Thomas