La France (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Mik'u mi-am terminat si eu "L'Etude de Projet " si mi-ar trebui un model de "questionnaire d'evaluation de l'action" ai asa ceva prin lucrurile tale ?
Ceva simplu de tot ,actiunea mea este o expositie pe tema economiei de apa potabila "à la maison" si la o luna dupa expositie vreau sa trimit un questionnaire d'evaluation la vizitatori ca sa pot evalua impactul actiunii!
Logicielul pentru realizarea lui il am i-mi trebuiesc doar intrebarile ,da-mi o sugestie ceva daca ai!
Sarumina anticipat!

Auras, n-am nimic acum pe portabilul de acasa, am un chestionar de-al unui student pentru un exposé de formation care l-a facut in intreprindere. Daca vrei ti-l trimit.

Citeva idei care imi vin in vrac :
- structureaza clar chestionarul :
. o parte despre expozeul in sine (daca-si mai aduc auditorii aminte) : era totul clar, bine prezentat, dinamic
. despre continutul expozeului : informatii corecte, pertinente, neaspteptate. S-a invatat sau nu ceva din el
. despre impactul expozeului : s-au schimbat auditorii cumva dupa ce te-au ascultat
- lasa o rubrica larga pentru comentarii si sugestii

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Aurelia
Chato'eu stiam ca indiferent daca te documentezi pina-n pinzele albe asupra activitatii intreprinderii,postului si numelui Resonsabilului de Resurse Umane unde vrei sa postulezi ,atita timp cit nu exista un post disponibil publicat intr-o oferta de munca din partea firmei respective ,candidatura ta ,tot "candidature spontanée"se chiama ,diferenta este ca tu ai mai multe sanse sa fii retinuta in momentul in care apare ceva in firma decit unul care si-a scris pe scrisoarea de motivatie:
"A l'attention du Responsable de Ressource Hummaines"
Poate asta vroiai si tu sa spui dar n-am inteles eu bine din cauza neuronilor mei care sint cam toti pe moarte.......

sigur ca tot asa se numeste, diferenta e ca atingi direct persoana care poate are nevoie de cineva si inca nu s-a decis sa scoata postul la "oferte"...
Probabil ca trebuia sa spun ca nu se mai face candidatura spontana "clasica", ci una cu anticiparea locului de munca.

http://www.pulafashion.com/index2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
Otilia, merci, o sa venim cu siguranta! si mie mi-ar placea sa ne strangem mai multi. O sa venim ca sa incercam masina cea noua cand ne-om cumpara-o. Ca am vrea s-o schimbam p'asta pe care o avem acuma, e o "3 portes" si m-am cocosat tot scotând copilu' si bagând copilu'! Deci vreau una cu "5 portes". Nu stim inca ce marca, e greu de ales, sunt prea multe!

Anka si dia, eu nu prea mai sunt la curent cu piata locurilor de munca dar totusi io as zice ca aveti sanse sa va gasiti ceva in domeniul asta. Eu am colegi romani, au lucrat o vreme ca prestatari 'detasati' de la firme de informatica romanesti (stiti voi cum se face, se angajeaza in Romania si sunt trimisi sa lucreze aici) si dupa aceea au fost angajati direct chiar asa necomunitari cum erau. Insa parerea mea e ca sansele sunt mult mai mari in Paris decat la Lille, respectiv Bordeaux. voi vreti sa ramaneti pe loc sau ati fi dispuse sa va mutati cu tot cu familie mai spre zona pariziana?

chato nu mai vii prin poiana?

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

doruletule, nu vin, ca sinteti cu sobecte prea serioase pt mine... astept sa va vina de chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

'neata fetelor..
Voi mai stiti ceva de Oana ca vad ca nu a mai intrat de ceva vreme?
Pupici si o zi buna ..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Merci, Lorena! Merci, Doina!

La noi apare si al doilea dintisor. Din fericire fara dureri!

Numai bine!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Fetelor,daca tot sintem la capitolul asta, e normal sa suni tu daca ai fost la un interviu si ti s-a spus ca "va sunam noi", si apoi nimic??
De fapt, am sunat, am avut impresia ca deranjez foarte tare si oricum stiu ca asta nu schimba rezultatul, de aia intreb...
Si eu as vrea sa stiu ce-i cu Oana, poate ne zice Lu?
Otilia, mersi de invitatie, inca nu-mi fac planuri de vacanta, (inca mai) sper sa-mi gasesc de lucru...

Mergi la inceput

sigur ca e normal si foarte bine sa suni!! Asta arata ca esti interesata de post si ca esti insistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

...in chestiune, asa ca DA, am ajuns cu bine cu Blueair, si fara mari intarzieri, deci e ok, zic eu...

Va puypic, o seara buna la toate,

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

E INCREEDIBIL!!! VA JUR ca v-am scris a 3a oara un mesaj despre cum a fost cu BLUEAIR, si vad ca iar nu e! Mai fetelor, eu incep sa cred ca sunt fantome pe aici, pai nu e posibil asa ceva!

Mergi la inceput