La France (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Aurelia spune:
Merci Mik ,sint bune intrebarile ,deja mi-au stimulat "productivitatea" sarumina ins ao data ,merg acum sa ma pun pe treaba!
Otilia spune:
Mirunda
Scrie in Word, inregistreaza documentul si apoi faci copier-coller pe forum, asa esti sigura ca nu mai pierzi mesajul! Sau mai bine te sun sa-mi povestesti...
Doina, ma bucur ca ai revenit pe forum si sper sa-ti gasesti repede ceva de lucru!
Elena, suna, oricum n-ai ce pierde, dar poate ai de cistigat.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
lu.more spune:
Buna ziua la lenese!
Noi ne apropiem de marea calatorie, am inceput aseara sa ne punem intrebari despre... ce intrebari i s-ar putea pune Ancai.
Am aflat intre timp ca din 60 vor opri doar 4, restul pana la 12 vor fi belgieni (4), elvetieni (2) si canadieni (2). Concurenta stransa, dar macar ne vom fi plimbat pana la Paris si-napoi.
De Oana nu mai stiu nici eu nimic, si asta de multa vreme. Imi fac mea culpa aici, ar fi trebuit sa sun pana o gasesc. Am incercat de cateva ori acasa si n-am dat de ea, adineauri i-am lasat un mesaj pe portabil si am reusit sa vorbesc cu George, care mi-a spus ca probabil Oana a iesit cu Sebi la plimbare, sa profite putin de soare.
Mai sun diseara.
Mirunda, fa cum a zis Otilia, e cel mai bine!
Va pup si sa nu va mai prind in pagina 3! Frumos ne sade?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
andiaroro spune:
Lu tinem pumnii stransi-stransi pt Anca......imi pare rau ca sunt interzisa la circulat ca te invitam la o plimbare de "uitat emotii".
Fetelor, priceputelor, ia sa va mai aduc eu la "obiectul" forumului. Cam "de cate" bucati trebuie sa fie stocul de biberoane al unui bebelus care, teoretic, va fi alaptat. Sticla, plastic.......marci? Ce de dileme!!! Experientza voastra ce spune?
Si mai am o intrebare: in afara de scaun de masina sau cosulet mai exista al obiect in care poate fi carat bebeul cand pleaca de la spital-asta fiind pt viitorul apropiat singura lui plimbare cu masina ca apoi primeste haturile caruciorului......
Mai am si altele, dar astea ma chinuie cel mai tare acum
ana 38+
nadine2004 spune:
Seara buna!
Lulu, tinem pumnii! Sa fie cu noroc!
Sambata merg la filmul cu romanca. Abia astept! Va ramane sotul cu Anais, sa mai respir si eu!
Cine poate sa-mi recomande un aparat care face suc de fructe si de legume, eventual si mixeaza? Si as mai avea o rugaminte:puteti a ma sfatuiti cum pot fierbe legumele à la vapeur?
Va pup!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
Otilia spune:
quote:Nadine, sunt mai multe posibilitati...
Originally posted by nadine2004
Cine poate sa-mi recomande un aparat care face suc de fructe si de legume, eventual si mixeaza? Si as mai avea o rugaminte:puteti a ma sfatuiti cum pot fierbe legumele à la vapeur?
1. Aparat BABYCOOK de Beaba. Il poti vedea www.vertbaudet.fr/web/catalogue/ficheProduit.aspx?id_produit=3000012556069Y5E&sh=DADCDHDIDADADDDGDDDCGEDFDBGBDDGGCNGBGBGBGECNDEDGDEDECNDJGFGEDICNGGDIDADFDAGBGCDDDJGFDEDADADADADCDBDCDADADBDCFAFFEFFCEJEDFFEMFEFFFCEFDADBDFDIDADBDFDEDADADIDCEEECEEECEDEEEEEKEEEBEHECEEEJEEECEEEHEEEEEHEEEDEOEHEHEEEEEEECEEEHEDEOEEEFEEEJEEEHEEECEDEOEHEDEEEKEEEIEHEDEDEOEHEDEHEGEHEFEEEJEEEHEEEEEHEGEHEHEHEDEEEGEHEFEEEGEDEEEEECDADADGDEEEECEDEEEIEBEIEDEHEKEHEEEHEGEDEEEEECEEEBEEEBEDEEEEECEEEGEEEBEDEEEFECEIEGEDEBEHEFEHEGEIEEEIEEEIEGEIEEEDEBEDEBEEECEEEBEEEBEDEBELENDADADADBDFDADADADBDADADADBDAHGGFHCHEECGBHFGEGFHEDADADADADADADADBDADADADBDCFAFFEFFCEJEDFFEMFEFFFCEFDADADADBDB" target="_blank">aici, aici sau www.beaba.com/fr/main_fp_diversification_babycook.htm" target="_blank">aici. Avantaje: gatesti la vapori portii speciale pentru bebe pina la 2 ani si mixezi in acelasi aparat, deci mai putine vase de spalat... Oana il are, poate-ti zice si ea ce parere are despre el ;).
2. La cocotte-minute de genul www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324049741&DocumentID=201205" target="_blank">asta
Avantaje: poti gati pentru toata familia (totusi pentru bebe te-as sfatui sa cumperi un model mai mic) pastrind toata savoarea alimentelor si vitaminele, dezavantaj: nu mixeaza, ai nevoie de un robot separat.
3. Un aparat www.darty.com/webapp/wcs/stores/servlet/DartyProductCardView?codic=1898329&storeId=10001" target="_blank">"cuisson-vapeur" + un www.darty.com/webapp/wcs/stores/servlet/DartyProductCardView?codic=1771019&c2=0&u=4&r=12442&f=448&p=1771019&s=2079208&s=1771019&s=0415901&s=1922386&s=0415898&s=0415804&s=1770969&s=2079410&s=0319228&s=2069466&storeId=10001&m=-1&pmin=100&pmax=300&so=0&fsel=1" target="_blank">robot. Dezavantaje: prea multe vase de spalat, iti ia mult spatiu si dureaza cam mult fierberea la vapori...
Bafta!
PS: eu le am pe toate dar acum folosesc numai "cocotte-minute", am doua, una maaaare de tot (10l) pentru toata familia si una mititica (4l) pentru copii.
Aurelia spune:
Un aparat care face suc de fructe si mixeaza(legume inclusiv) pulpa in acelas timp e robotul de bucatarie costa ceva banuti dar merita investitia!!!!
Legume "à la vapeur"se pot face cu o oala pe placa, in care se pune un pannier cu legume iar apa doar pe fundul oalei si acoperita ,exista in comert (cuiseur aux vapeurs)s-au daca ai un autocuiseur(cocotte) acestea sint si ele livrate cu pannierul respectiv pentru gatitul la vapori!
P.S.
Otilia poate-i spui fetei si cit costa l'autocuisseur daca tot ai doua ,eu stiu ca sint destul de scumpe ,pe al meu mi la dat socrela asa ca n-am platit nika'
In orce caz cele clasice (oala normala cu pannier si capac) sint mai putin scumpe si mai abordabile am vazut chiar zile acestea in solduri erau la 18-25€
Otilia spune:
quote:Auras, eu pe toate le-am luat cu ceva reduceri de la pretul catalog... iar aparatul de fiert la vapori Seb l-am avut cadou contra puncte de fidelitate la Super U.
Originally posted by Aurelia
Otilia poate-i spui fetei si cit costa l'autocuisseur daca tot ai doua ,eu stiu ca sint destul de scumpe ,pe al meu mi la dat socrela asa ca n-am platit nika'
In orce caz cele clasice (oala normala cu pannier si capac) sint mai putin scumpe si mai abordabile am vazut chiar zile acestea in solduri erau la 18-25€.
"Les cocottes-minute"... depinde, am cumparat una La Redoute si alta la Quelle, amindoua cu reducere, mai scumpa a fost cea mica pentru ca are cronometru (Clipso Control), dar e grozava , pe cea mare de 10l am dat mai putin de 100€, am avut un bon de reducere de 50€ pentru cel putin 100€ de cumparaturi din catalog, plus un cadou (o trusa de machiaj faina ;)). Nu uitati sa cautati bonuri de reducere inainte si sa treceti musai prin ebuyclub pentru cashback.
nadine2004 spune:
Otilia Merci mult! Am vazut la 89 euro BABYCOOK, in magazin.
Am o oala cu presiune, dar nu stiam ca se foloseste si pt vapori. Ramane sa ma decid. Oricum, esti tare pe faza!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
lu.more spune:
Multumim, fetili!
Nadine, vizionare placuta si sa-ti faci o obisnuinta din a iesi din cand in cand fara cea mica! Face bine la moral.
Ana, multumesc, nu am propus nici uneia dintre fetele din Paris sa ma scoata la plimbare, fiindca nu stiu exact intre ce ore o sa fiu libera. Banuiesc ca o sa am cam 2 ore dimineata si 2 dupa amiaza, iar la pranz nu stiu inca daca si parintii sunt invitati la masa, sau doar copiii.
M-am inarmat cu un plan, o sa fim pe undeva nu departe de Nation, vad ca cimitirul Père Lachaise nu-i departe, s-ar putea sa ma pierd pe acolo. Altceva in zona? La Place de la Bastille merita deplasarea? N-am fost niciodata. Daca aveti sugestii, le ascult cu placere! Merci!!! O sa am aparatul de fotografiat cu mine, sa imortalizez putin din aceasta zi deosebita.
Am vorbit cu Oana aseara, i-am spus ca intrebati de ea. A fost bolnavioara acum cateva zile, a fost racita, febra etc. Sebi e bine, numai ce cazuse si daduse cu nasul de un scaun. Si cu el am vorbit la telefon daca pot sa spun asa. Ea nu prea mai intra pe aici, iar daca mai vine, i-am spus sa va faca un coucou.
Va pup si pe curand!
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo