Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Bravo Adinuta!!!

Bine ai venit Connie!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alicia - Caramella, Sylvia Eloise - Mary-Jane.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alicia si Sylvia!

Nino in Agenda Medicala scrie ca 4% dintre vaccinatii cu antirujeolic au tulburari digestive. Asa ca e foarte posibil sa fie de la vaccin. lui Alex!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Rrox mersi mult de raspuns si de promptitudine.sarumana.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Alessia Multumim mult pentru mesajul trimis lui Teo! Tu intotdeuna faci ceva frumos in numele nostru al tuturor Sa speram ca va fi bine

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna mamici!
Noi iar am tras chiulul...Va multumim mult pt urarile de La multi ani !
La multi ani pt Julia,Sara,Vladimir,Si pt sarbatoritii de azi:Alicia Si Sylvia!
Noi am cazut si ne-am lovit cu gurita de masuta chiar de ziua noastra si am plans... si ni s-a umflat buzita...
Connie bine ai venit!Sa-ti traiasca baietelul!Si vroiam sa va zic ca si eu `mi-s ieseanca` si sunt tare mandra...numai ca nu am mai fost in tara de doi ani!Speram anul asta sa ajungem!
Giliutza felicitari Adinutei pt reusita!!
Si noi am inceput de cateva zile sa stam cateva secunde in picioruse fara sa ne sprijinim,insa pana la pasi mai este cale lunga!
An-k tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun!!!
Ana71,ai o fetita tare scumpica,insa nici fratiorul nu e mai prejos!Noi stam in sudul-estul Japoniei,insula Kyushu(stiu ca ma intrebasei)Tu pe unde ai calatorit?
la mamici si bebici!
la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dragele mele,si eu am tras chiulul ca Alexut nu se dezminte de definitia de 'insomniac',asa ca perioadic(extrem de des)imi face creierii varza.De saptamana viitoare incep lucrul la cabinet,ca nu se mai poate.Colega si prietena care mi-a tinut locul pana acum s-ar parea ca s-a indragostit de clientela mea,ca vrea si ea jumatate de norma acum la cabinetul unde lucram.Nu-i nimic,e loc pentru toata lumea,dar m-a deranjat faptul ca n-a suflat o vorba,cand am zis ca ma intorc,l-a lasat pe ginecolog sa-mi spuna...Daca situatia ar fi fost in oglinda,ea tare s-ar fi enervat,noroc ca eu am alte conceptii.Ma rog,v-am facut capul calendar off topic,dar revin si va spun ca analizele au iesit foarte bine,dupa parerea mea.azi le vede si pediatra din Bucuresti,ca are treaba sotul meu acolo si ii face si o vizita.La chirurg iara a fost ok,ne-a zis ca e normala sangerarea aceea micuta,ca se decaloteaza incet incet si ca asa se intampla;sa nu-l fortam noi,ci sa mentinem igiena riguroasa si 'nu'ceaiului de musetelCe observasem eu ca un lipom era o acumulare de smegma care se va autoelimina usor la decalotarea completa.asa ca m-am linistit.

Pe aici vad fapte mari,ma insel sau Adinuta e prima din grupul nostru care merge singura asa o distanta?!Oricum,prima sau nu,felicitari din toata inima!
ligia,ai retinut corect,dar ai mei mai au un apartament,unde stau iarna din varii motive.Nu-l ascundem,ca platim impozit si e legal
hiroral,imi pare rau ca a cazut karen;speram ca macar fetitele sa fie mai cuminti,ca baieteii-cel putin al meu,dar vad ca nu e singurul-'vieria o pauzasc'nonstop.Una-doua se trezeste Alexut,sau mai bine zis mama lui,cu cate o vanataie cu origine misterioasa pe capsorul copilului.Dar ma rog ca astea sa fie singurele'leziuni'pe care le voi zari vreodata la Alexut!
ocrainic,e bine funduletul lui Daviduc?Cum a fost la gradinita?Eu m-am dus ieri sa cumpar ceva frumos ptr.pediatra si cand m-am intors Alexut nici nu voia sa ma priveasca de suparat ce era.Si l-am lasat cu taica-sau pe care-l iubeste.Cum o fi cand l-oi lasa cu vreo persoana straina...
connie,bine ati venit!Imi place foarte mult numele Calin,pacat ca nu i-a placut si sotului meu...
ank,iti doresc ce-ti doresti si tusi totul sa fie bine.Stii ca si eu am mai pus problema 'La multi ani'ului lunar,dar votul a fost unanim 'pro',asa ca m-am conformat,nu fara placere insaDeja incep sa se taie moate si sa se rupa turte,asa ca problema e depasita
rrox,ai sintetizat exact ceea ce gandeam si eu despre bijuterii,mai putin in privinta cerceilor,pentru ca trebuie sa recunosc ca si eu i-as fi pus cercelusi daca era fetita,si sigur as fi fost indragostita si de"barbara"mea cu belciuge in urechi,exact cum sunt indragostita de samuraiul fara spada

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Alicia si Sylvia!
Am pierdut eu vreun mesaj sau pe chat a spus nino ca ar avea probleme tizul?!sanatate frumosului!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita multumim. intradevar pe chat m-am vaitat de problemele noastre... joi am facut vaccinul antirujeolic si de sambata a inceput sa verse... o data pe zi..., luni nu, si nici azi pana acum... si nu prea a mancat ca lumea... se pare ca e totusi de la vaccin.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu sunt cam suparata...
Tocmai am venit de la spital, am fost la control. Se pare ca am colul putin deschis. Azi noapte am fost la urgenta, tot la Municipal, pentru ca am avut o scurgere mai abundenta, apoasa, si mi-a fost teama sa nu se fi fisurat membranele.

Azi dr mi-a spus ca e ok, colul putin intredeschis, si m-a trimis acasa. Din pacate nu am cum, a trebuit sa vin la servici.

Cred ca de la 1 martie intru in medical.
Copilul meu este, alaturi de Irina si Ionut, viata mea, nu merita nimic stresul zilnic, nu vreau sa-l pun in pericol in nici un fel.

De-asta nici n-am prea scris. Problemele mele sunt cu totul altele decat cele de aici momentan, nu va suparati ca nu urez nici LA Multi Ani, nu sunt in stare deocamdata.

Am examene vineri si sambata, nici n-am cum sa ma duc... Nu am apucat sa invat, si mi-e ciuda. Sper sa ma mobilizez pentru sesiunea urmatoare.

tuturor!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput