Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
caramella spune:
CONNIE bine ai venit printre noi!
RROX eu i-am pus cercei Aliciei cand avea 2 luni,mai pe urma cand sunt mai mari e mai greu.Eu zic ca sigur va vrea cand e mare,vede la celelalte fete si e destul de dureros,eu una nu mi-as mai face gauri,ma bucur ca mi-au facut cand eram mica.Cat despre celelalte bijuterii nu sunt de acord cu ele la varsta asta.
ANDRRUZZA hai nu mai fi suparata,revino si mai povesteste-ne de Rares.

connie1974 spune:
Ionela multumesc. Sper sa ma acomodez repede si mai ales sa am timp sa fiu activa pe forum.
Tocmai cand ma laudam ca mananca dragalasul bine, face niste figuri. Cred ca din cauza ca nu si-a facut somnul.
Si ce mancare buna are, branzica de vaci cu iaurt si mar, mmm...
Intre timp am revenit, l-am adormit ca nu prea ne intelegeam cu el.
De obicei nu doarme dupa masa de la 6, dar pentru ca somnul de amiaza nu a fost cel obisnuit, acu s-a intalnit cu Mos Ene. Iar la 11 sigur va sari prin patul nostru, la joaca, cum a mai facut in astfel de situatii.
Rrox, in legatura cu bijuteriile. Si el a primit de la nasa lant cu cruciulita, dar e mult prea mic pentru asa ceva. Cand va creste va purta si lantul. Sa nu vina acasa cu cercei, sau mai stiu eu ce bijuuri
, prin cine stie ce locuri.
Am vazut pozele tuturor bebeilor, sunt niste dulci, sa ne traiasca si sa fie sanatosi. Nu nominalizez ca nu as vrea sa uit pe cineva.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noatre
connie1974 spune:
Adela, Caramella multumesc mult si voua.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noatre
cenia spune:
Connie si eu vreau sa iti urez bine ai venit! la inceput cind eram insarcinata, cautam in disperare pe cineva din Iasi ca sa mai intreb cite ceva.
eu intru din ce in ce mai des ca gasesc pe cineva pe internet si ma bag peste sa mai vad ce ati mai scris! sunt dependenta!
pa, va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=116c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
alessia105 spune:
buna fetele

scuze de absenta lui TOVARASA
....in vreo 5 min deschid supermamicile poate o puneti de un chat si ma mai scoatei si pe mine din
...E ORA 20.20 IN RO![]()
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
alessia105 spune:
strig catalogul 

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
connie1974 spune:
Cenia, multumesc. Chiar ca nu sunt prea sunt iesence pe forum. La un moment dat intrase Mihaela Agh, dar nu a mai scris.
In legatura cu gradinita vs. bona, nu stiu pentru ce as opta, dar balanta inclina spre bona. In primul rand nu stiu in Iasi, mai bine zis inca nu m-am interesat de gradinite care sa primeasca bbei mici, la cresa nu l-as da, eu stiu, poate una particulara, unde sa fie 3-4 copii la o educatoare. Si nici asa nu prea cred. Deja am discutat cu cineva, ruda a unei cunostinte, sa vina cateva ore pe zi, sa se obisnuiasca si Calin cu ea pentru cand voi merge la serviciu.
Dar nu am stabilit inca tariful.
Cam cat se poate da unei bone pentru trei zile pe saptamana, cinci ore pe zi? Nu are de facut decat sa aiba grija de el si eventual sa-i calce hainutele.
Cenia, te rog, daca afli ceva de vreo gradinita, anunta-ma si pe mine. Si eu, la fel.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
ionela_r spune:
spunem si noi prezent
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
giliutza spune:
Connie,
bine-ai venit!
Am sa va dau o veste mareata: azi, 31.01.2006 Adina
a mers singurica in picioare pentru prima data!!!! S-a incumetat sa mearga cam un metru laun moment dat,iar dupa aceea a mai cochetat cu cativa pasi din cand in cand. Sunt asa de mandra de ea ca a prins curaj, de nu pot sa va spun!!!![]()
![]()
![]()
Si ii place asa de mult...
Sunt fericita!

V-am pupat si noapte buna

Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
rrox3 spune:
Bravo Adinuta!!!

Bine ai venit Connie! V-am trecut pe listuta mai devreme.
poemului vostru frumos!
N-am putut sa-l vad, linkul pus de tine ne duce pe fiecare dintre noi la propria pagina.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie