Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia105 spune:
Buna fetele ...
Eu am o puturosenie cronica ...azi mi-a fost lene
..dee nu degeaba is io puturosul gastii
..nu stiu ce e cu mine ..nu am chef de nimic ...dar de nimic nimicuta ...sa fie o depresie?! m-a mai scos iubita de Daria 

din amorteala ca m-a sunat si mi-a pus la telefon Tudor Gheorghe
..si chair m-am simitit alaturi de ei acolo in sala

Ieri dupa ce ca imi bubuia capul ..mai vb si cu mama care imi da probleme de matematica de genul
suma cifrelor sute zeci unitati este egala cu 7
a.care este cel mai mare nr?
b.care este cel mai mic nr?
problema de mate cl a doua ..pai io mai stiu?!Pai neuronul meu e pe moarte si il intoxic cu probleme din astea..ahhh ce mama denaturata is ..dar recunosc ca nu as avea rabdare sa fac lectii de scoala..Rrox
tu cum te descurci ? Dar cred ca Mariuca
e o eleva cuminte si fffff silitoare ..nu ca altii
...
ce sa va mai spun ?!?!?...azi Benny s-a ridicat singur in picioare fara sprijin ,desi era in mijlocul casei si nu avea de ce sa se sprijine ..a durat un pic mai mult ca e popoul greu, dar a mers
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
alessia105 spune:
Chiar azi ma batea mama la cap ca are copilul strabism si ca ii fuge ochiul stang ..dar vad ca la mai multi bb-ei se intampla...La Ben in familie toti au un "defect" la ochiul stang ..deci e genetic, dar nu e strabism... ii spune altcumva nu stiu sa traduc...cu timpul poate sa ajunga sa nu mai vada cu acel ochi ..dar in general toti au patit-o dupa 30 de ani ptr ca de ei nu a avut nimeni grija ....La fiecare control pediatra ii face si control la ochi gen "fundul ochilor"???? e bine nu gresesc
???...e control standard ..se verifica copilul general si ..ochi,urechi,dintisori..etc..e controlul de stat (Consultatie bureau ...doctorul lui de fam e separat) si daca e ceva in neregula te ia tanti de urechi si daca persiti ...merg pana acolo in ati lua copilul( ma rog nu ptr orice fleac...cand e viata si sanatatea minorului pusa in pericol)
Scuze ca nu am deschis Supermamicile 

,dar eram cu mama la ora de dirigentie
....iete ca am uitat cine ne-a intreba de chat parca Crangutalil
sau [red]Giliutza[/red
....pai fetele mele dragi da-ti voi add la AddContact in Yahoo!-ul vostru la Supermamici2005 si daca e cineva pe frecventa va primim cu drag in gasca

Va multumesc tuturor de grija 

nu fac listuta ca parca vad ca omit pe cineva si nu vreau ca eu va iubesc pe toate 
,,,maine promit sa scriu mai mult si ptr fiecare ,...dar deee lenea...
Cine striga maine catalogul????
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
alessia105 spune:
ahhhh mai am niste scuze de adresat...MAMACITA

...acu 30.01 ora 23.46 am descoperit mesajele tale de pe YAhoo ...scuze ca nu am comunicat si fetelor ..dar nu am intrat pe supermamaici 

mamacita (28-1-2006 21:12:39): <ding>
mamacita (28-1-2006 21:13:29): nu pot sa intru pe forum nici cu politia,imi merge calculatorul ca mama zmeului
mamacita (28-1-2006 21:13:56): eu ma duc sa ma culc
mamacita (28-1-2006 21:13:57): pupa mamicile din partea mea,multumesc pentru sustinerea pt alexut
mamacita (28-1-2006 21:14:05): ca aseara am avut un necaz
mamacita (28-1-2006 21:14:16): s-a oprit lumina la ora 23 si,cum stam la casa
mamacita (28-1-2006 21:14:30): incalzita cu centrala pe baza de curent,
mamacita (28-1-2006 21:14:41): s-a racit toata casa urgent in gerul prezent
mamacita (28-1-2006 21:15:19): asa ca am impachetat catel,purcel,alexut care in sfarsit dormea si el ca omul si la ora 2 bantuiam pe drumuri sa ne mutam la parintii mei,la bloc
mamacita (28-1-2006 21:15:44): bineinteles ca alex intre timp s-a trezit de-a binelea,s-a speriat ca n-a inteles ce se intampla
mamacita (28-1-2006 21:15:52): si n-a mai dormit pana dimineata
mamacita (28-1-2006 21:15:58): si nici noi cu el
mamacita (28-1-2006 21:16:10): apoi am avut cursuri de masterat pana la ora 14
mamacita (28-1-2006 21:16:49): si sunt in permanenta stare de lesin
mamacita (28-1-2006 21:16:52): asa ca ma duc sa ma culc
mamacita (28-1-2006 21:17:22): ca sa stiti de ce n-am mai intrat aseara,desi promisesem;eram chiar la pc gata sa intru cand a cazut curentul
mamacita (28-1-2006 21:17:43): te rog transmite-le si celorlalte mamici cand incepetei chatull,ca mi-e dor de ele
mamacita (29-1-2006 21:51:46): <ding>
mamacita (29-1-2006 21:52:37): cucu,dormiti sau v-ati ascuns?Sper ca nu te mai doare capul
mamacita (29-1-2006 21:52:48): somn usor
miii de scuzeeeeee

Aveti idee fetelor cum e cu messengerul multiplu? unde poti sa fi online pe mai multe nick-uri? ca de cand si-a facut mama pc-ul (ca era
) nu mai apuc sa deschid la supermamici...
..ma mai ajuta si Daria 
....dar cand nu putem amandoua iar ramaneti fara supermamici
.

Alessia
ellinia spune:
Buna dimineata!
La noi din pacate nu e asa buna...
ieri la pranz febra lui Stef a urcat la 39,3, iar aseara avea 39,5, iar acum dimineata, spre disperarea mea, avea 39,7! I-am dat pana acum paracetamol supozitoare si Keflex. Acum, dimineata, i-am luat Panadol si Novocalmin. Sper sa scada. Ce nu pricep eu e ca nu are alte simptome de raceala, numai febra...Ma gandeam ca poate e vreo boala a copilariei, tot il controlez si nu are nici o eruptie pe piele. Are si scaune mai moi, trebuie sa-i fac un pic de papa de regim si nu prea pot ca nu vrea decat in brate
parca-i o sobitza, asa-i de fierbinte...Caramella, la voi cat a tinut febra, de fapt dupa cat timp a inceput sa scada?
Va pup, am sa incerc sa-l pun un pic in carutz, macar supa de morcovi sa-i fac...Doctora a fost, l-a vazut, a zis ca are un pic de rosu in gat. Se gandea initial la o otita da' n-are nimic la urechi. Nu stiu ce ar putea fi!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
rrox3 spune:
Buna dimineata!
Ellinia Piticii pot face febra mare destul de usor, nu te speria prea tare. Iti scrisesem de ieri ca ma indoiesc ca-i de la dinti, dar pana la urma am sters mesajul, m-am gandit sa nu te ingrijorez degeaba. Nu cred ca-i o boala a copilariei fiindca alea debuteaza de obicei direct cu febra mare. Supravegheaza-l atent totusi. Panadolul e tot paracetamol. Nevralginul ar fi bun pentru febra lui mare. Doctorita ce ti-a recomandat? Tinem pumnii sa-l lase febra in pace pe Stef!
Alessia ma bucur ca ai doar o lene mare si nu te mai doare capul
Cu lectiile ma descurc deocamdata fara probleme, desi Mariuca necesita doar explicatii, le rezolva singura. Cand o ajunge la integrale cred ca trebuie sa mai pun mana pe manuale ca nu mai tin minte mare lucru
Da' nu-i bai, ca mi-a placut intotdeuna matematica (alaturi de biologie, fizica si geografie, ce preferinte ciudate am si eu
)
Adela Spor la invatat greaca! E grea?
Oana Multumesc pentru e-mail. Interesante articolele.
Pana la urma la cat s-a trezit Daviducul? A mai ajuns la daycare? ![]()
Andira Ce mai faceti? Sunteti bine?
Oanamaria tu unde ai disparut?
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
giliutza spune:
Buna dimineata mamici si pitici!
Caramella, ma bucur ca bebelul tau e mai bine! Cred ca ar trebui sa-i mai dai cel putin inca o zi HN, pentru siguranta, chiar daca face normal. De stricat, nu strica...
Ellinia, am patit-o si eu cu Adina, sa aibe febra fara alte simptome. A durat vreo 3-4 zile, am fost si cu ea la doctor, dar...nimic. Si eu ma gandeam ca are vreo boala a copilariei si tot asteptam eruptia (doctora nu a stiut sa-mi spuna ce are, zicea ca e posibil sa faca pojarel), dar nu i-a aparut nimic! Era vioaie, de mancat manca normal,nu-i curgea nasul, nu tusea, ba chiar avea si mainile reci, desi la un moment dat avea 38,9!! Asta s-a intamplat acum vreo 3 luni si a ramas un mister, ca nu stim nici acum ce a fost...
Ii dadeam eferalgan si nurofen pentru febra.
Alessia, si pe mine ma mai apuca lenea mare din cand in cand, de n-am chef de nimic, asa ca te inteleg. S-ar putea sa fie un pui de depresie si sper sa nu se transforme in monstru...
Pupici multi!
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
giliutza spune:
Aaaaa, am uitat sa zic de pisicuta, ca m-a intrebat Caramella!
E motan, are vreo 7 ani si sta cu noi. Il am de pui(aveao 1 luna jumate cand l-am primit) si e un dulce. N-a avut curiozitati pe pielea Adinutei, ba chiar cand era mica mica nici n-o baga in seama. Acum o tolereaza, dar simte ca e mai bine sa stea la distanta de Adina. Asta mica e innebunita dupa el, chiar scoate sunete razboinice cand il vede! A reusit sa-l prinda de cateva ori si motanul a fost foarte cuminte, si-a tinut ghearele pentru el, desi Adina il tragea de blana si de coada rau de tot...
Am plecat sa-mi beau cafeaua, vin mai tarziu!
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
an-k spune:
Buna, buna
mey ce dor imi e de voi, dar cu Bia acasa nu mai am atata timp, sunt asa de fericita ca sta acasa cu mine, deja n-am rotunjit la fata
si suntem o dulce cu 3 coltisori care nu se vad prea bine
(inca), ne place sa ne uitam la desene animate, si ce ma intriga e faptul ca nu priveste de la distanta ci merge si-si baga nasul de tot in televizor, am primit un DVD cu winnie despre alfabet si numaratoare, dar vad ca inca nu o atrag cele educative, e aici o mata cate se misca in fata oglinzii si desira un ghem fro 5 minute, aia ii place de nu mai poate, altfel mie nu mi-a trecut gatul nici acum de 2 saptamani si azi m-am trezit si cu mucozitati, si tare mi-e frica sa nu ia si Bia caci deabia ne-am pus pe picioare
O alta problema care s-ar vrea o intamplare fericita dar... nu stiu ce sa zic in conditiile date, deci... mi-a intarziat menstruatzia 2 zile, iar mie de obicei imi vine cu cateva zile mai devreme, pana aici toate bune si frumoase, dar... dar, io perioada asta am fost f racita si am luat antibiotice, amoxacilina, pastile pt diaree si sirop anti greatza, sirop de tuse, ipubrofen, aspirina, laxative iar dupa sarbatorori si in perioada lor, am cam baut un pahar de vin la fiecare masa
, oare ce sanse am sa fie totul bine?
va pup, multa sanatate tuturor!
Ps: am vazut poze de Daviduc(ocrainic) un dulce si mami a lui o frumoasa
Promit sa mai vizionez pozici cand ma lasa Bia
Pps- Oana super link-ul pt Rox(mi-am bagat si io nasul), voi face prajitura cu morcov- cred
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
ionela_r spune:
Buna dimineata fetelor,
Astazi este ziua cuiva?
daca avem sarbatoriti le uram "La multi ani!"
Uite asa, semnam si noi condica.
Dora doarme si incerc si eu sa mai fac ceva treaba.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
an-k spune:
Mey ce liniste e aici, unde sunteti fetelor, eu mai astept putin, adica vreo ora si vom papa pranzul, mergem in continuare cu borcanele pt ca s-a obisnuit asa si refuza bunatatile mele.
Mey spun si io ceva- da' nu vreau rosii!
, pana cand vom ura la multi ani pt lunisoare?, caci maine- poimaine fac bebelushii 1 an, adica eu cred ca dispare din farmecul primei aniversari, daca o serbam impreuna cu aniversari de lunisoare, voi ce parere avetzi?
maraitei mele deja ii e foame si nu stiu ce sa-i fac ca-i prea devreme, i-am dat o lanterna si-i asa de mandra![]()
va tuc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)