Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
giliutza spune:
Am dus bebelul afara si a fost supercald!!! N-am stat mult(vreo 30-40 min), ca mi-era mila de ea, saracuta, o imbracasem prea gros...
Vad ca si voi aveti probleme cu hranitul bebelului in scaunel
Si a mea face ca toate alea, se uita in stanga, in dreapta, in jos, numai la lingurita nu! Nu mai mergea nici faza cu jucarelele, ca s-a cam plictisit de ele (cred si eu, de vreo 3 luni le tot sucesc intre ele si ce succes aveau intr-o perioada...), nici cu cantatul. Isi baga capul in jos si mai da-i cu lingurita daca poti...
De vreo 4 zile o iau cu mine in bucatarie in scaunelul de masina si asa papa si ea mai bine.Pregatim amandoua masa si papam tot amandoua, cand deschid eu gura, o deschide si ea, mestec eu, mesteca si ea. Cred ca nu-i place sa manance de una singura. Ieri am mancat eu albusul de ou in timp ce manca ea legumele, iar azi am mancat mar... deocamdata la noi merge asa, nu stiu pentru cat timp. Probabil pana o sa ne vina alte idei!
Multa sanatate bolnaviorilor si nervi de otel mamicilor!

Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia
adela20 spune:
Buna seara tuturor mamicilor si piticotilor!
Iata ca am reaparut printre voi! Asta pentru ca am fost constiincioasa si mi-am facut lectiile la limba greaca. De multe ori imi spuneam ca intai arunc un ochi pe DC si apoi ma apuc sa mai invat! Si de cele mai multe ori timpul trecea, se trezea Beba si eu...ramaneam in urma cu greaca (mi-am propus sa invat sa scriu corect, sa nu mai fiu o semianalfabeta).
Asa ca mi-am impus sa schimb prioritatile si sa deschid forumul numai daca am terminat.
Am constatat ca Alessia nu a aparut de loc astazi! A patit ceva? Ultima data citisem ca are o durere groaznica de cap!
Am si eu o intrebare! Puiutilor vostri li se mai intampla sa le "fuga' un ochi? Am observat ca Bebei i se intampla chestia asta din cand in cand. I-am spus si pediatrului aceasta problema, dar el m-a asigurat ca totul e OK. Eu totusi nu sunt linistita. Stiu ca pana la o anumita varsta e normal dar toate cartile mele despre ingrijirea copiilor sunt in Grecia si acum a devenit pentru mine o obsesie.
In rest, ma bucur ca Beba face progrese la capitolul mers, si aceasta ambitie a ei de a face continuu ture tinuta de maini este un avantaj pentru mine: mai scade burtica!
Azi am iesit la plimbare; era vizibil deranjata de razele soarelui, si facea o mutrita atat de simpatica!
Abia astept sa treaca saptamana asta, duminica vine Thomas in Romania. Doamne, mi-e asa de dor de el!
Seara placuta tuturor, va pup
Adela, Thomas
si Bubuca 
ocrainic spune:
Salutare, cred ca sunteti cu toatele cu treburile serii, baita, adorrmit bebeii.
Noi ne-am trezit mai repede ca de obicei, pe la 7, sau mai bine zis ne-a auzit mami mai repede ca deobicei, caci altfel ma plictisesc pina vine la mine, caci eu stau linistit, nu zic nimic, dar sug degetelul ca mi-e foame tare. Asa ca de obicei vine pe la 8 mama mea cu sticluta.
Am stat pe olita, de fapt nici macar pe olita, ci pe un scaunel atasat la toaleta parintilor, si sunt tare mindru ca mama s-a bucurat asa de tare ca am facut si kk acolo.
Si de atunci stau in dormitor pe jos si ma joc cu jucarelele mele tare frumos in timp ce mama face ceva tare interesant in fata unui ecran luminos si colorat.
Merg azi la gradinita de la 10 la 4 pm. Si nu o sa-mi placa acolo si o sa pling cind vine mama, caci am invatat doar ca ma lasa acolo, nu ca si vine sa ma ia.
Va pup acum,
Oana si David
Carmen - of Doamne ce e si cu copilasii astia bolnaviori, mi se rupe sufletul cum nu pot ei sa doarma sau cum sufera din cauza febrei. Sa se face bine cit mai repede frumuselul drag.
http://community.webshots.com/user/dcrainic
ligia13 spune:
Chiar liniste azi pe aici. Se vede ca s-a incalzit si a iesit lumea la plimbare.
Pare o regula generala, ca dupa gerul acela de saptamana trecuta care ne-a pironit bbei in casa, acum cand i-am scos un pic afara au racit un pic, sau mai tare. Radu fornaie si el nitel pe nas, dar alte simtome nu are. A redevenit navetist, adica il duc de dim la bunica si il iau seara.
caramella si carmenduta, multa sanatate la bebei, sa se fac repede sanatosi!
. Radu cand a facut febra, de 2 ori pana acum, o data a avut un furuncul la 3 luni si o data nu stiu de ce, dar intr-o noapte a facut 39. De la paracetamol nu a cedat nici prima si nici a doua oara. Doar algocalminul si-a facut efect si coprese la picioare cu otet de mere .
Eu stiu ca frisoanele se fac cand creste febra, si desi in mom ala nu are febra trebuie pus urgent un algocalmin.
mamacita, retinusem eu gresit ca ai tai stau cu tine in acceasi casa?
Ai fost un pic sadica cu faza : de-aia exista reanimare, dar mai sadici erau parintii care lasau copii pe gheatza aia in topire!
Azi nu te-a lasat umflatel sa ne scri? Cum au iesit analizele?
ionela, cred ca te pucuri prea repede ca a venit primavara. Cel putin la noi aici sigur nu a venit!
David, vad ca si tu ca si si Sara ati inceput sa activati pe forum. Va mai asteptam. Era sa uit: am vazut pozele, esti un dragut si un simpatic. Mama ta, oanacrainic are motiv sa fie foarte fericita.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
Alessia, unde esti astazi? Esti absenta nemotivat!
. Sper sa sunteti bine toti, te asteptam sa ne mai spui de nazdravaniile lu Beny.
andruzza, sper din tot sufletul ca nu esti suparata pe noi si ca alte motive (o lene majora, o plictiseala, lipsa legaturii la net) te tin departe de forum! Te asteptam cu drag inapoi!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ionela_r spune:
adela20 am observat ca si Dorei ii fuge ochiul stang. Eu nu ma ingrijorez prea tare si eu am avut strabism in copilarie si s=a rezolvat cu ochelari. Pe la 3 anisori vom merge la medic sa facem exercitii si sa punem ochelari.La primavara voi merge cu Dora la medicul meu s-o vada.
ligia13 eu trag nadejde ca vine primavara. M-am saturat de stat in casa si de haine grose.
De ce oare absenteaza fetele noastre?
Pupici la mamici si la pitici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
giliutza spune:
Adela - si mie mi-a spus doctorul pediatru ca nu e o problema, dar daca nu se rezolva pana la 1 an, sa mergem la control la oftalmolog.
In concluzie, mai asteptam un pic.
Noapte buna pitici, sa dormiti bine si sa aveti vise placute!
ocrainic spune:
Hai , am plecat, il duc pe pishcotzel la gradi si eu merg la biblio sa citesc una alta. Ma simt asa de vinovata ca fac asta. Dar asta e, pina merg la serv trebuie sa se obisnuiasca!
Somn usor!!! Si vise placute si la mamici si la bebei.
PS Multu Ligia de aprecieri!
Oana si cacaciosul David
ocrainic spune:
Ce-mi face mie copilul asta!!!
Alta data doarme maxim jumate de ora in timpul zilei, iar azi cind trebuia sa mergem la gradi la 10, uite ce-mi face, doarme de la 9, si acum e 11 fara 20 si el nu da nici un semn!!! GLumesc, ma bucur ca doarme, dar eu care ziceam ca plec, va dati seama ca le am pe toate incarcate in masina si astept sa se trezeasca maria sa.
Asa ca am facut chestii care nu apucasem sa le fac in 9 luni, ca de exemplu a scrie in cartea bebelusului. Voi ati scris ceva despre bebeii vostri? Ca eu multe din datele cind a facut pt prima data ceva, evident ca le-am uitat. Rusine! Mai stiam asa aproximativ, in jur de x luni!
Dar ce liniste a fost azi pe forum! Am inteles ca vine caldura si soarelle pe la voi. Bine ca s-a terminat cu gerurile!
V-am trimis eu putin soare de la noi!
Nu stiu cu ce sa-mi mai omor vremea! Caut pe net retete de papica de bebei!
Pusici
caramella spune:
I-am dat Humana HN ca chiu cu vai a baut 200 ml,in 2 ore asta.Nu a mai facut kk de azi dimineata,asa ca nu stiu daca sa-i mai dau laptele h. sau nu.Acum alearga in rotobil,a dormit de la 9 la 10 si nu a mai vrut,asa imi face de un timp, oricat ar dormi de putin ziua se culca tarziu.
Virusul nu ma ocolit nici pe mine,ma doare gatul de abia vorbesc.
ALESSIA sper ca sunteti in regula,iti simtim lipsa!
lui Benny.
MAMACITA urata faza cu mutatul in toiul noptii.
GILIUTA bine ai revenit!! Am vazut-o pe Adinuta ce scumpa e.Si pisica e frumoasa,unde o tineti?
ADELA si Aliciei ii 'fug' ochii,vreau sa o duc la oftalmolog peste o luna .Pana la 1 an e ok din cate stiu.
Beba.
Coco
OCRAINIC l-am admirat pe David,o dulceata de baiat cu ochii ca marea.Peisajele sunt de vis,acum visez la concediu.![]()
Mai revin .