Bebelusi de martie - aprilie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Wow, Mamacita, ce program incarcat de joaca aveti!!!

Noi suntem mai cumintele, in timpul zilei Adina sta in patut (unde face "curatenie" de cateva ori pe zi), iar seara are program de plimbat pe jos, prin toate colturile sufrageriei, sau tinuta de manuta viziteaza toata casa (mai putin dormitorul, pe care oricum il vede toata ziua). Inca nu o las afara din patut toata ziua ca sa am timp sa mi le fac si eu pe-ale mele, dar cand o fi mai mare si mai sigura pe picioruse cu siguranta o sa inceapa debandada prin casa. De-abia astept sa ne alergam, sa ne jucam tot felul de jocuri, sa ne facem tot felul de farse...
La varsta asta nici nu prea ai multe modalitati sa te joci cu ei, sunt mai interesati de explorare si descoperire. Alex ce face daca il lasi singurel pe jos, fara sa te joci tu cu el? Nu incepe sa cotrobaie sau sa-si faca de lucru cu cate ceva?

Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI SONIA, RADA SI BENNY!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua fetelor

La multi ani!!! pentru Sonia Mara - Ariadnabr, Bernhard - Alessia 105, Rada Valentina - Carmissis.
Mamicile bolnavioare sa-u facut bine?Bebelusii bolnaviori ce mai fac?

Noi azi am fost afara. Este soare, dar bate vantul.Pe la soare este bine, dar la umbra este frig.

Dora a dormit destul de bine azi noapte .Sa stiti fetelor ca nu i-am mai dat decat 2 biberoane azi noapte. Vreau sa nu-i mai dau lapte noaptea.
Va pupam

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Bravo tie, Ionela! Hai ca incet, incet o sa se dea si Dora pe brazda cu papatul noaptea. Totul e sa n-o grabesti, sa-i lasi timp sa se obisnuiasca ea cu noua situatie (intai 2 biberoane noaptea, apoi 1 si dupa aceea nici unul). Iti urez succes in continuare!

Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Eu am o falca umflata si ma tratez cu antibiotice,am fost ieri la dentist,era si cazul ca tot am amanat.Oricum ciudat in loc sa se traga parca azi e mai umflata falca,dar bine ca nu ma mai doare.
Aliciei ii mai curge nasul dar nu mai are febra.Cu mancatul ca de obicei,mananca f putin.
Nu stiu cum sa fac sa-i scot masa de noapte,nu vrea ceai sau apa,plange pana ii dau lapte.Azi noapte a baut la 4 si la 8 dimineata,au fost singurele treziri din fericire si a dormit pana la 11.

LA MULTI ANIBENNY,SONIA MARA si RADA VALENTINA!

MAMACITA mi-a placut programul vostru de joaca!Noi ne mai jucam fotbal cu mingea mai mica (o tin de manute si ea da cu piciorul dupa care se duce dupa minge),mai dansam (chiar si vals sau populara)ne jucam cu palmele (ea doar le ridica),numaram degetele.Mama mai face si pe catelul si vine sa o pape (gadile).

LORELAI sanatate fetitelor!

ELLINIA ma bucur ca e mai bine Stefan!

GILIUTA sper sa nu fie altceva decat o alergie!

OCRAINIC cred ca ai luat o decizie buna,sa nu-l mai lasi la cresa.
Ce bine de voi ca e cald si va puteti juca in aer liber,sunt invidioasa.Pai cred ca David deja are pasiune pentru tenis.

CALIMEND poti sa incerci si cu para.
MARY-JANE meniul pe care l-ai scris e pe toata ziua sau pana la ora 2? pai e enorm ,atat papa Alicia in 2 zile.
mancacioasei,noi tare ne mai chinuim cu mancatul ,luam si vitamine.

Pupici si numai bine!
Mai revin,mai tarziu daca am loc pe comp.

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori Sonia , Rada si Benny !!!

Eu astazi sunt tare fericita!! Mariuca a terminat primul ei semestru de scolarita numai cu medii FB (adica foarte bine, acum se noteaza cu calificative si asta e maxim)

Am citit tot, dar in fuga. Astazi am fost si la scoala, si in parc cu Ioana si la engleza, abia am revenit. Dar mi-au ramas cateva evenimente in cap

Ocrainic minunat tenisul vostru!! Imi faci o pofta teribila sa emigrez in NZ cu peisajele alea minunate, culesul fructelor din ferme, atmosfera de la tenis si bibliotecile de care povestesti atat de frumos

Ligia Felicitari Raducului!! Asa se intampla de obicei, au perioade in care progreseaza de la zi la zi

Mamacita cam asa e si programul meu zilnic Acum in top este colindatul liber prin toata casa. Fuge de-a busilea si se ridica pe tot soiul de obiecte, deschide usi, dulapuri si sertare, cotrobaie peste tot si exclama fericita Si eu dupa ea, fireste. Nu pot sa aranjez tot apartamentul sa fie sigur pentru ea, asa ca o urmaresc. E haioasa, daca o strig, vine la mine repede zambareata. Reactioneaza si la "NU", renunta pe moment, dar incearca iar si iar dupa aceea uitandu-se ghidus la mine Ne jucam cu tot ce gaseste prin casa, deja multimea ei de jucarii nu mai e asa interesanta. Mai nou facem "tit" pe nasul jucariilor, le aruncam sa faca "buf" si le asteptam inapoi uitandu-ne lung, ne uitam cu mare placere pe carti cartonate si ascultam cum se numesc chestiile de acolo, si tot asa.

tuturor! Fug ca tocmai s-a ridicat in picioare si trage de sertare...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68099" target="_blank"> 76

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput