Oligospermie (19) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 12

greuceanu spune:
Neatza lume.
Ce se mai aude prin zona?
Si eu am vrut sa fac o remarca la vorbele Danielei_b dar mi-a fost frica sa nu se inteleaga altceva, ca stiti cum e vorba romaneasca...
Oricum ganduri de mare sensibilitate ce te conduc involuntar spre meditatie.
O duminica placuta va doresc si o saptamana excelenta.
Ii asteptam pe cei ce nu au mai scris de mult sa ne mai impartaseasca din actiunile lor chiar daca rezultatele se lasa (inca) asteptate.
Si burticoasele ne mai pot bucura ochiul cu cate un rand sau un gand.

Natasha71 spune:
Buna-dimineata, oameni dragi! Aveti dreptate, avem cu ce ne lauda si noi pe aici, s-a deschis sezonul de gravidute/graviduti draguti! Felicitari pt cea mai recenta viitoare mamicuta, Beatrix!
No, parca tu cautai cadourile acelea de Mos, uite ca au fost de bun augur.
Asa e 'legea FIV-ului' acolo la voi, un sigur embrion la prima incercare? Tiiii, bine ca nu-i si la noi, ca io as vrea sa introduc 4! (asta cand voi face, ca mai am un ragaz de cateva luni). Tare as vrea sa-mi spui, draga Beatrix, ce varsta ai tu?
Despre mine, va pot spune (de fapt despre noi) ca marti vom trece la o noua numaratoare a , sa stim cu ce oaste plecam la drum dupa o luna de tratament intensiv... si atunci va voi spune si daca LIVERCYN-ul de care s-a vorbit pe aici este pe masura renumelui... Sa-mi tineti pumnii! Eu, la randul meu va doresc niste zile super-fertile!

Liana30 spune:
Natashicooo io tin pumniii sa iasa cat mai multi si cat mai buni...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

luli spune:
Natasho - poate ne sperii cu vreo 2-300 mil ca... cica se poate
Behind every love is a great story
Luli

adela achim spune:
Natasha,noi tinem pumnii...hai ca si la noi a fost o surpriza,deci se poate...Doamne ajuta!
ADELA

M Oana spune:
Pe pagina 3?????? Helouuuuuu??????
Prea multa liniste tocmai azi cand Natashica isi numara infanteria, iar Carmecitaaa nu numai ca a numarat, dar a si trecut la fapte........
Cum a fooooost?

Carmen.cita spune:
Slab, slab de tot a fost... sper ca Natashica sa fie mai norocoasa ca mine... 8 milioane, scor cervical 9... dupa tratament nici nu ma asteptam sa fie tot asa... sunt de-a dreptul deprimata si nu mai sper nimic, n-am acum in minte decat faptul ca ma indrept spre FIV cu pasi repezi...

M Oana spune:
Carmenico si daca sunt scoruri mari (asa cum sunt la noi) si rezultatul nu apare, tot FIV-ul e si in perspectiva noastra.
Stii cum e: ce mi-e ca esti sofer prost si-ti busesti splendoarea , ce mi-e ca esti sofer excelent si ti-o buseste altul, masina tot pe butuci se afla. (alta comparatie nu mi-a venit atat de ad-hoc.....
)
Si la noi mecanismul de fuziune dintre
+
nu functioneaza, chiar daca scorurile sub aspect matematic sunt bune.
Vreo 8 la teorie + 0 la practica = nota 4 cu brio
Dar nu se stie niciodata unde va ajunge in viata un corigent.....
Cat despre tratament, la noi rezultate au fost in timp, adica dupa vreo 4-5 luni de tratamente si de cand s-au imbunatatit valorile nu a mai fost nevoie sa ia nimic, dar asta dupa ce am tratat stafilococul gasit in spermocultura si am rezolvat problema prolactinei marite.