bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aha, deci e ceva temporar. Si eu i-am dat vreo 5 zile Humana HN si l-a acceptat fara probleme.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

PAi si la noi ajunsese sa faca de 7-8 ori intr-o zi; greseala mea a fost ca n-am sunat-o imediat pe dr, ca a inceput intr-o vineri dupa masa de pranz (primii doi pampersi de diminata mi s-au parut normali),si am sunat-o abia miercuri, in speranta ca isi va reveni;
Crinuta si humana Hn era tot asa mai groasa la consistenta? Felicitari de plimbare;
Eu in permaneta am senzatia ca am baiat mare, desi nu merge inca singur, doar tinut de o manuta;Simt ca deja ne intelegem din ce in ce mai bine;

Azi am avut musafiri, o prietena din facultate cu un baiat mai mare cu opt luni ca Andrei; a fost asa cuminte si primitor Andrei-l-a lasat sa se joace cu jucarille lui, l-a primit in patut, se uita la el cum se juca... a stat in brate la parintii baiatului si nu a plans (Ica, prietena mea zicea ca nu stie de ce nu plange fii'su ca de obicei cand era un alt bebe in bratele lor, tragea de copil in jos, dar pe Andrei l-a acceptat:)

Aaaa, si sa va spun ca de trei zile nu mai vrea pe Suzi; Am primit de la soacra-mea o jucarie un baiat bebe care doarme si cand il apesi pe un buton sforaie sau horcaie, oricum face urat de tot (eu n-as fi luat asa ceva:))si Andrei nu il suporta; initial a plans cand a auzit cum face, apoi se temea sa se apropie de el, iar cand i l-am pus in patut l-a aruncat peste; N-am avut ce face si cu Andrei in patut, care se uita la mine am inceput sa ma joc cu bebele jucarie, si sa -i spun lui Andrei ca e copil mic, ca are nevoie de ajutor ca e singur pe lume, si ca ii trebuie suzeta, si i-am pus-o la gurita jucariei; De atunci Andrei nu pune mana pe bebe, dar de cate ori iau suzi de la bebe incepe sa planga, iar daca incerc sa i-o bag direct in gura o ia si si-o arunca in patut singur, dar nuo baga si in gura; sa vad cat il tine ...
Tot asa vad ca tine minte ca zilele trecute a deschis un sertar de la el din camera, si-a bagat degetele in el si cu cealalta mana impingea, caci deja obosise si nu mai statea singur in picioare; cand a vazut ca il doare (dar si eu l-am lasat sa vad ce face)a inceput sa planga, am sarit eu cu gura ca ti-am zis ca nu e voie la sertar, si de vreo trei saptamani le-a cam lasat pe toate sertarele din camera lui in pace; sa vad cat il tine...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Kita, da, parca era mai gros, dar nu mai tin minte. Consistena era comparabila cu cea a laptelui Milumil 3 care e oricum f gros.

Referitor la plimbare, nu-mi place sa il las singur cand suntem afara, mai ales ca e multa lume si daca cineva nu e atent il poate lovi.
Rayan e genul care merge unde vrea el, vede ceva pe jos se apleaca si pune mana, se opreste in mijlocul holului, schimba directia cand vrea, se uita inapoi dupa cineva, etc, si de aceea prefer sa il tin de manuta. Dar ce crezi ca ma lasa? Ma lasa putin apoi isi retrage manuta. Ii place sa fie independent.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Buna dimineata! Unde sunteti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Prezent! eu imi beau cafeaua

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si eu prezent! Coffee too

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Si eu tot la cafea. Cine mai vine la cafea?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Raportam: Ruxandra a ales asa:
1. tel. mobil;
2. banii;
3. port carti vizita.
So, bussiness women scrie pe fruntea ei...

Am adaugat poze cu torturile, a se citi cu acent pe ultimele silabe. Nu ratati vizionarea aici

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

A propos de papusa bb care sforaie groaznic...
Sa va zic ce am vazut intr-un magazin: o papusa tot bb, moale, imbracata in pijama, un baietel cu mainile impreunate a ruga, care recita frumos si clar in romaneste Tatal Nostru. Ma uit pe eticheta: Made in China!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Anda, multumesc pt urari. Ai rezolvat cu bona in vreun fel?

Oana, multumesc pt aprecieri.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput