bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noi am repetat ieri coprocultura, de data asta am dus-o la alt laborator si abia miercuri avem rezultatele. Daca iar iese Salmonella trebuie sa facem tratament si abia dupa sa facem vaccinul de 1 an. Suntem deja in intarziere cu vaccinul asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Vine cineva azi la mall? La cel din Militari?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Moama, Erica ce platouri super! M-am complexat groaznic, ptr ca eu la treburi din astea sunt total lipsita de imaginatie. Si masuta aia a lui Eric mi-a placut. Am trecut-o pe listaptr peste 3-4 ani. Petrecera frumoasa si sa iti traiasca copiii, sa iti aduca multe bucurii.
Aseara am avut o noapte groaznica si o zi pe masura. Cris s-a trezit din ora in ora, se foia si apoi se punea pe chirait de nu stiam ce sa ii fac sa se potoleasca. De la dinti nu e sigur, ca stiu cum face. acum e rupt de oboseala, nu a dormit toata ziua decat 1/2 ora dar nu vrea sub nici o forma sa doarma. Sunt in ceata totala.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor !!! Ce faceti? Nu mai zice nimeni nimic?

Hai sa va intreb ceva: cum faceti voi toata ziua cu fitzosii care se plictisesc repede? Adica, Vlad este plictisit de jucariile lui, nu prea il mai intereseaza, tot timpul vine sa ma ia de mana sa ma duc cu el prin casa "la plimbare". Daca stau cu el sa ne jucam cu ceva anume, in 2 minute, gata, nu mai vrea. Cum le ocupati timpul? Ceva activitati interesante, jocuri? Parca in fiecare e acelasi lucru...cred ca s-a plictisit. Afara nu am mai fost de cand cu raceala asta, doar in cateva vizite.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo ma duc sa masor, dar a adormit Andrei si maine iti dau raspunsul, sper sa nu fie tarziu...
Bubu, ca te-am prins; referitor la laptele Milupa HN25, eu folosesc lingurita de la el la dozare, si nu trece prin orificiul biberonului laptele cand e gata (e ca un fel de lapte cu gris dar mai subtire); la tine iesea tot asa de gros, ca dimineata mai e cum mai e sa ii dau cu lingurita, dar seara, pentru ca ii pun si cereale iese ca o budinca si ma satur sa ii tot dau cu lingurita intre 240-270ml/ gr ce or fi; ati consumat mai mult de o cutie? si daca a avut efect?, ca Andrei nu mai are scune atat de dese, dar tot moi sunt;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo, la inaltime maxima are 80cm, pana in 81 oricum; Si se regleaza pe inaltime , parca are 5 pozitii, iar la tava 3; Pana in prezent sunt multumita de el, ca sa nu mai spun ca pana acum nu a fost cazul sa folosesc centurile de siguranta :))Insa ocupa loc mult in bucatarie, ca ai vazut ca are baza aia mare;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Kita, am consumat 2 cutii. Dupa ce se regleaza scaunul, trebuie cel putin inca o saptamana de regim, apoi treci treptat la laptele praf pe care il bea inainte, adica pui o cupa de lapte normal restul HN si cresti laptele normal pana ajungi sa-i dai doar din ala. Da, iesea putin mai gros, eu insa i-l dadeam simplu, fara cereale. Eu am taiat toate tetinele si o o gaura mai mare si trecea.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Noi am fost plecati, acum suntem franti.
L-am lasat pe Rayan sa mearga prin Mall, nu vroia sa il tin de manuta. Ce mai, e un adevarat barbatel.

De ce le dati voi lapte HN?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, eu i-am dat cand a fost deranjat la burtica. Bine, atunci nu era diaree, dar a facut de 6 ori intr-o zi, scaune mai moi si s-a iritat f. rau la fundulet, iar pediatra ne-a trecut la regim 2 saptamani.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Erica, la multi ani pentru copiii tai frumosi! Sa te bucuri de ei!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput