Aspirante optimiste - 178
Raspunsuri - Pagina 6

mexxa spune:
Am facut azi testul si maine o sa am rezultatul....dar si fara rezultatul lor sunt sigura ca is gravidutza...(ce frumos suna)
Puiu meu a aflat si prin casa toata ziua ma striga mamica...
In rest mie somn si foame..eu care dimineatza preferam 2 cani de cafea de 3 zile prefer portie dubla de mancare
Miercuri mergem la control.
Revin maine sa va zic rezulatul la sange.
Va pup si sper ca in burticile tuturor sa apara cat de repede un bebe.
http://community.webshots.com/user/mexxa

Liana30 spune:
mexxa io sunt sigura ca esti
va pupacesc pe toate
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

adiutza spune:
mexxa, felicitari! asa zic si eu inceput de saptamana... Doamne ajuta la cat mai multe vesti de genul asta!!!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

olguttza spune:
Du iu rimembar mi?
Ei bine, da! Si eu, ca si Leditia, m-am intors de unde-am plecat, adica printre voi, dragelor aspirantelor! N-a fost sa fie...nu'sh de ce, nu stiu cum, nu vreau sa ma mai gandesc, da promit ca o sa iau masuri!
Acu, vreau doar sa doresc celor care au depasit stadiu de aspiranta sa fie sanatoase, dar, in acelasi timp, sa nu spuna "hop" pana nu vor trece parleazul....adica dupa cele 9 luni. Am inceput sa suflu si-n iaurt...mi-e frica si de umbra mea...
Va si ma alatur voua poate mai optimista decat prima data!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Liana30 spune:
olgutza cum sa nu te rimembarim iubita?
imi pare rau ca nu afost....dar ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete asa cum ii sade bine unei apirante super optimiste..te si iti doresc multa bafta...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Leditia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Du iu rimembar mi?
olguttza

Eu azi am aflat ca prietena mea cea mai buna din copilarie,de care va spuneam,a nascut prin cezariana un superb baietel de 3300.

Si scumpa olguttza..si io tot asa..nu zice hop pana nu sari parleazu..suflu si-n iaurt..am zis ca n-o sa mai zic nimic nimanui..
Mi-e si frica sa mai sper cu asa sarg sa n-o dau in bara iar..mi-e si frica sa ma gandesc..pt ca sincer visam cu ochii deschisi si credeam cu tot sufletul ca in sept o sa-mi tin puiul in brate..off greu..dar sper,inca mai sper sa fie bine,inca mai sper ca Dumnezeu nu m-a uitat si nu ma uita si o sa-mi trimita si mie un ingeras.
pupici.

alexia28 spune:
Olguttzafata optimista, imi pare rau ca te-ai intors la apirante, mi-ar fi placut sa mai treci pe la noi doar sa ne saluti de la mamici dar este bine ca esti optimista, luptatoare si cu forte proaspete si lasa ca o sa ai bebeul dorit pana la urma. Important este sa-ti faci analizele sa vezi cauza si sa-ti gasesti un medic bun pt ca din cate am citit la mamici nu erai multumita de medicul tau.
O seara placuta tuturor.
Eu sunt tare tristuta ca sotul meu munceste foarte mult in ultima vreme si vine tarziu si eu stau mai mult singurica....nu de alta dar a inceput si perioada fertila

olguttza spune:
Mercic din suflet de primire, dragelor!!
Alexia, ai dreptate in privinta medicului...Dar stii, tot raul spre bine, daca ma pot exprima asa: am avut norocul ca la urgenta sa dau peste o doctorita care m-a incantat teribil, care si-a facut datoria cu tot sufletul si nu pentru bani! Sunt hotarata sa raman la ea si sa-mi fac toate analizele pe care mi le-a dat de facut - nu 3 surcele cum imi daduse cealalta.
Sunt fericita c-am scapat cu viata si intreaga! Ramane sa-mi reintregesc si mintile!
Alexia, nu fii tristutza....Si-al meu a muncit din zori si pana-n seara aproape un an de zile (nu ajungea mai devreme de ora 22 acasa), asta pana am ramas eu insarcinata. Acum, cu-atat mai mult, sta foarte mult timp cu mine!

Liana30 spune:
alexia28 nu mai fii trista uite aici de la mine sa'ti treaca
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

florentin156 spune:
buna dimineata tuturor . va multumesc unca o data pentru toata galeria si pentru incurajari dar nu a fost sa fie luna asta (au venit uritii in mare forta ) . in loc sa stau si sa pling ca de obicei azi sint tare optimista si-mi dau seama ca acesta lucru este din cauza ca v-am '' cunoscut' pe voi. haideti fetelor ca acum va astept pe voi cu vesti bune . sint sigura ca vom reusi toate