Aspirante optimiste - 178

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Leditia , imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,dar incearca sa nu te ingrijorezi prea tare in legatura cu testele genetice , pentru ca si eu am fost in situatia ta (sa fie sacul gol) si analizele de cariotip au iesit bine.Iar nu a fost sa fie dar traieste cu speranta ca poate data viitoare va fi bine.
Eu vorbesc care mie frica sa mai incerc sa raman insarcinata sa nu mai patesc vre-un pocinogde genul pierdere de sarcina sau alta extrauterina.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata dragele mele prietene si aspirante.
Am inceput saptamana in forta, chiar am o saptamana grea, asa ca va pupic de la prima ora si va urez o saptamana frumoasa si plina de soare si realizari.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. sa aveti o saptamana minunata.
o si un pt o luptatoare.
va pupik pe toate

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata

Martha nu iti da demisia, e pacat sa pierzi indemnizatia. Si prietena mea la fel a avut probleme si a trebuit sa stea acasa vreo 7 luni, a stat in medical si acum a nascut o mandrete de baietel. Cel mai important este copilul mai ales ca a fost obtinut atat de greu....

Leditia esti o luptatoare si te admir pt asta.
Marinar bine ai venit printre noi si fuguta la gravidoase

Va pup pe toatesi va doresc o saptamana usoara si spor la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Neata si de la Ploiesti!
Sa aveti o saptamana buna si sa mai apara cateva , ca asa-i de bine...
Martha, NU DEMISIE !!! Pentru drepturile tale trebuie sa mergi pana in panzele albe. Nu ceda in fata unora care au uitat ca sunt oameni...
Leditia, esti o luptatoare adevarata. Ai pierdut doar o batalie, dar lupta continua si sunt sigura ca vei invinge.

Pup toate fetele!

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata fete dragi optimiste
martha subscriu la ce au scris fetele.cel mai important este bebele dar e pacat sa pierzi indemnizatia
leditia ma bucur mult ca ai gasit puterea sa treci peste tot ce ti s-a intamplat,asta dovedeste ca esti o luptatoare -ici multi
pupici si pentru celelalte fete optimiste

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Leditia

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pup fetele optimiste
dana p testul genetic pe care trebuie sa-l fac e in legatura cu proteina C.
Deocamdata,am cateva teste sa mai fac,o sa mai incercam si sper sa reusim sa avem si noi un bb .
Asta e,trebuie sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Leditia din tot sufletul fata optimista! Ma bucur enorm ca ai revenit printre noi si ca nu te dai batuta!

Liana30

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mexxa felicitari si sarcina usoara!

Va multumesc la toate pentru urari.A fost un we superb si ne-am distrat ca in tinerete.

Martha ai grija mare de tine si de bebe.

Marinar daca vrei pe lista trebuie sa imi spui numele de botez.Iti doresc bun venit la aspirante si sedere cat mai scurta!

Leditia ma bucur ca te-ai intors.

Liana

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput