Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Mai, vad ca suntem tare vrednicute astazi!
Si eu am facut niste spanac pentru Maya - acum e la cuptor si abia astept sa-l gust iar acum ma bate gandul sa incerc si budinca cu mere pe care ne-a recomandat-o Bea.

Ma bucur ca Maya s-a trezit bine de dimineata iar peste noapte a dormit dusa, nu a deranjat-o nasucul infundat deloc. Imi faceam procese de constiinta ca nu am dus-o ieri sa o vada un doctor ca acum e week-end si nu mai aveam unde sa o duc!

Ioana, cum i-a placut piureul de sfecla Anei? Am cautat si eu sfecla si i-am luat, o sa incerc sa-i fac un piure, maine cred. Tu ai facut reteta aia cu gris din carticica?

Asa m-am plictisit de rutina asta.... nu zic ca nu-mi face placere sa stau cu Maya dar parca ma prostesc pe zi ce trece stand acasa! Si mai rau e ca nu ma mai vad facand ce faceam inainte. Ies din casa pe fuga, imi trag blugii si un pulover pe mine, unde mai pui ca imi indes si caciula pe cap sa-mi maschez parul care imi sta in toate directiile, eu care nu purtam asa ceva inainte...si ma rog sa nu ma intalnesc cu cineva cunoscut sa rada de mine. Abia astept sa vina primavara, poate asa o sa ies si eu din starea de inghet in care ma aflu!

Sa aveti un week-end plin de surprize placute!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pletosu' tocmai m-a umplut de sucar!!! Imi vine sa-mi dau palme, m-a facut de vorbesc singura! Am incercat pe la 12 jumate sa-i servesc pranzul. Nu prea s-a omorat, a luat 2-3 lingurite in sictir si l-am pus la culcare ca ii era somn. Zic lasa ca-i dau restul cand se trezeste. De unde? Cand s-a trezit l-am pus iar la masa, dupa ce a reusit intr-un final sa ma umple de kkt si pe mine si pe el si pe patul cel mare. Si iar a mancat in sictir 2-3 lingurite. Ii facusem branza de vaci cu ou fiert si cu iaurt, amestec apreciat de el in trecut. M=am lasat pagubasa si sa mor io daca ii mai dau ceva de mancare pana nu cere. Pai da-o dreq de treaba mananca din ce in ce mai prost. Incep s-o iau razna.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix ia-o incet! Nu dispera. David asta a facut aproape o luna, de-mi ieseam din pepeni. Acum mananca, dar tot putin. Ii pun intr-o canitza de 150 ml si abia de termina continutul. Cat despre lapte, cel mult 150 ml la o masa.
Cica asa au ei perioade, cand nu vor sa manance si pace. Sper ca la tine sa nu dureze mult, ca al tau era un mancacios, din cate stiu.
Bafta!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix stai mama draga linistita...uitat-te la mine in ce hal ajunsesem cu Delia cand nu manca nimic si facuse din grava foamei pasiunea vietii ei de sugar...Nu vrea aleluia...apa ...pana la masa urmatoare...si fara ciugulituri intre mese care-i alina eventual elimina foamea...in gurita lui te-ai uitat?! Poate trebuie sa iasa ceva pe drum de seara...cine stie...sau pur si simplu i se rupe-n doua de mancare...nu ca noua

Andreeaatan la mine dureaza 2 ore facutul mancarii traditionale...am capatat viteza dupa 9 ani de copii si 11 de "nenorocit voluntar"( a se citi casatorie in traducere libera)...

Gata...promit sa nu mai intru ...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mai, da' ema mea de ce e asa subtirica daca infuleca bine, fata de ai vostri??la06:00 mananca 230ml humana3, dimineata a halit o banana, 2 mere si un morcov+ 2 linguri de milubrei cu biscuiti si branza de vaci. nici eu nu mananc atata. la pranz un borcanel de la hipp cu carnita (200g), iar la 5:00 mananca de obicei 170ml iaurt Milli cu 3 linguri de cereale, la culcare inca 170ml humana3. eu zic ca manaca super bine, da' tot nu se pun kg de ea. cred ca a luat 200g intr-o luna. am fost cu ea la billa si bineinteles ca a adormit in masina.mi-am rupt mainile carand-o 4 etaje.acum doarme. foarte ciudat ca daca adoarme in casa tre' sa umblu in vf picioarelor,dar daca adoarme din masina,ajung cu ea in casa,o dezbrac de toate,o asez in pat si ea tot doarme.astept sa vina mama la noi acum, sa o ia in primire. noi mergem la socrella.e ziua ei..

va pupa fetele. s-aveti o seara linistita!

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua mamici!
Hai ca m-ati mai linistit cu albushul. Multumesc mult.Sa vad cum incet incet rezolv si eu problema.
Dragelor, dar mai e cineva pe aici care sa nu fi pus inca cupilu la olita?Sau care sa aiba bebe inca neobisnuit cu obectul respectiv? Am asteptat sa stea mai bine Dragos in fund si acum i-am luat olita. Dimineata cand se scremea omul l-am despuiat repede si l-am pus pe oala. S-a pu kupilu pe un plans de mi-a rupt inima...Cum ati facut voi de ati avut succes?
Nu stiu ce i-a displacut. Imbracat sta cu placere pe ea, dar dezbracat intra in panica....ce sa fac?????
Noi am cucerit azi si grisul cu lapte, indulcit cu putina miere(ii dau de la 4 luni miere la sfatul doctorului,cu conditia sa fie luata din supermarket-adica avizata de min.sanatatii..).I-a placut mult, facut tot cu Dorna. hai ca-i bine! va pupam!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Andutzy, si eu am patit exact la fel cu Maya. Am incercat numai de doua ori sa o pun pe olita si plange de ti se rupe sufletul. Ma trage de maneca si lasa buzita jos, se uita in ochii mei si ma implora sa o iau de acolo.
Asta este! Ori nu-i place olita asta, ori nu e obisnuita sa stea in pozitia aia!

A mancat Maya un castron de spanac astazi! M-am bucurat mult mai ales ca am ramas stresata de cand slabise atunci rau! Luni mergem sa luam rezultatul analizelor iar marti o sa fac programare la Stanciu sa vedem care treaba cu eozinofilele. Si cred ca a facut iar infectie urinara ca ii miroase ciudat pisu.

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt amarita! Nici acum la masa de fructe nu mi-a mancat mai mult de 10 lingurite de mancare. El e super vesel, in gura nu l-am controlat. Nici nu stiu ce sa zic, mai degraba suspectez un rosu in gat ca e cam mucios si cam tuseste. Cum se manifesta rosu asta ca noi n-am mai avut pana acum? Si ce sa-i dau daca are asta?
O fi avand si o perioada in care nu vrea sa manance, eu stiu? Dar am ajuns sa vad si eu cum este sa-ti vina sa dai cu castroanele de-azvarlita, si sa-ti smulgi parul din cap
Am fost in carrefour si am trecut si pe la miniblu sa schimb un hanorac ce-l luasem zilele trecute ca ii era mic lui filip. Deci neatins, cu eticheta intacta, cu bonul de casa cat pe ce sa nu mi-l schimbe! Imi venea s-o bat si pe aia, ca ce se face ea daca ar veni toti clientii si ar schimba produsele??? Da ce ma intereseaza pe mine, femeie? Tu n-auzi ca e mic??? Nu plec pana nu mi-l schimbi! si pana la urma mi l-a schimbat dar a facut la mutreeeeeee. Am ajuns sa cred ca in tara asta daca nu esti mahalagiu te calca toti in picioare, ma simteam naspa cand am plecat de-acolo, ca si cand m-am manifestat urat. SI acum sunt contrariata din cauza asta

Am uitat sa va intreb: care ziceati ca ati dat la copil gutuie coapta cu ceva? CUm ati facut-o ca am luat si eu gutui si nu stiu cum sa-i dau.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
ieri nu am avut timp sa scriu, am mai citit dar de scris oha. Si nu am facut nimic special cred.
Azi am fost pana la barza far sa sun inainte si nu aveau saltea cu cocos pt patutul nostru Ciac pe la jumatatea lunii februarie aduc. In schimb carucioare cate vrei, le arata un vanzator unor viitori parinti ce de chestii ars si stie sa faca un model. Dragut, ce sa zic dar cand am pus mana pe el m-am linistit, avea vreo 10 kg. Am avut om ica discutie pe tema carucioarelor si imi zice tipul: "al dvs. tine asa?" si se aseaza in el!!!! Mi-a cazut fata cand l-am vazut cum se dadea in carut ptin magazin. I-am zis doar ca nu am de gand sa imi plimb copilul in carut pana o avea varsta lui si m-am carat, ce poti sa ii mai zici unuia ca asta?

Azi am facut lasagna si am uitat sa pun usturoi, de fapt mama pregatise carnea cat am fost plecati dupa saltea si eu tampa nu a realizat decat dupa ce am bagat la cuptor. Asta e!

Papa la bebe si noi tot fierturi mai mult, fara albus deocamdata. Am facut si la cuptor paste cu branza si galbenus si a mancat bine.
De vreo doua zile si a mea face super fitze la mancare dar bea lapte. Daca vad ca nu mananca bine ii dau la vreo doua ore dupa masa un bibi cu lapte totusi. Lapte bea suficient zic eu: dimineata 210 ml, peste zi 180 si seara 240 si daca i-as da in timpul zilei mai mutl cred ca ar bea.
Schimbat, reusim inca desi se fataie in toate partile. Are o rapiditate ceva de speriat in a prinde tot ce e pe langa ea. Eu am renuntat la masuta de infasat de cel putin doua luni, de cand am mutat-o in dormitor si pozitia patututlui nu imi permite folosiea ei sus.
Andutzy, poate era olita rece. Noi o tinem cu fata in jos pe calorifer evident sprijinita cumva. Si m-am tot tinut sa iti spun. Si Teodora mai are capusorul putin plat pe partea dreapta si a fost rau de tot ca nu puteam sa o facem sa doarma si pe partea stanga. De cand sta in funduletz si-a revenit dar mai are totusi putin. Ma consolez cu gandul ca e fetita si va avea mai mult par.

Noi avem o mare reusita oricum: primul kk de dimineata il facem numai la olita Si azi l-am prins si pe al doilea.
Cine vorbea de zgarieturi? Ioana parca tu. Teodora are o cicatrice pe obraz de imi vine sa urlu. S-a zgariat de doua ori in acelasi loc. dica si-a rupr pracit coaja de la prima zgarietura care era destul de adanca. Si mi-a zis vecina mea ca astea de unghie nu ar trece. Pai ma ia nebunia, cum sa ramana cu asa ceva pe fata. Doctorita zice ca nu ar ramane si tot trag speranta dar vreau sa spun ca e de doua luni jumate asta. Mai si ii tai unghiile scurt si incerc sa ii tai bine colturile, nu stiu cum reuseste.

Hai ca am scris un pomelnic

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna, logoritele lu' mama! Eu sunt fleasca de oboseala, dar stiti cum, ma dor toate alea.AM stat toata dimneata in bucatarie sa-i fac mancarea lu' Mogaldea, dar nu va ganditi ca am apucat sa fac ceva si pentru noi, am inceput doar o ciorba lesinata.
Florentina - piureul de sfecla trebuia sa-l fac precum in carticica, dar am uitat total de gris. De asemenea nu l-am facut cu carnita, ci cu ou (nici eu nu-i dau albus), iar pe langa cartof am mai pus si 3 rondele de morcov si un pic de albitura, ca aveam de la piureul mare pe care i l-am facut pentru toata saptamana, asa ca in final reteta e mai mult inventie proprie. L-a mancat de bine de rau, la inceput mai in sila dar dupa ce a dat de gust a halit tot castronelul. Prin urmare, i-am pus si piureul care acum e la congelator, in cantitati variabile. Maine incerc si eu marea cu sarea - ficatelul - sa vedem ce zice de el; oricum nu am pus mult in portia de maine sa nu-i schimbe prea mult gustul si sa se strambe.
Asa, dupa cum ziceam, dupa ce am hranit de pranz plodul si am strans ptin bucatarie ca era ca dupa razboi, am tulit-o in Carrefour (n-am mai ajuns la nici un TCM), de unde cu bucurie raportez ca i-am luat un mini-laptop (fetlor din Bucuresti si Brasov, e numai 500.000; e drept ca e in franceza, dar pana la 3 ani cand ii va fi cu adevarat flositor il va fi stricat cu siguranta si ii voi lua altul pe engleza; oriucm e super, are a gramada de chestii) si un costumas de iarna pentru la anul - colega mea l-a luat de la BabyExpo cu 700.000, in Carrefour neredus era vreo 850.000, iar eu l-am luat cu 250.000 - sunt super-afacerista au ba? Motivul pentru care nu il luasem la BabyExpo e ca pe atunci Ana era cu boraciunile, iar costumasul este o pufosenie cu multi "cili" si ma gandeam cu groaza cum ar fi sa intre lapte branzit printre ei . Oricum acum nu-i vine, sa speram ca pana la iarna viitoare nu iese din el.
Lili - am uitat sa-ti multumesc ieri ca mi-ai zis de Sergiu ca se trezeste si el urland, azi-dimineata iar tipa pe la 6 si ceva, pana la urma s-a potolit si a adormit cu vreo 2 intreruperi pana la 8. Sunt curioasa daca maine dimineata mai tipa dat fiind ca azi nu am plecat nicaieri fara ea. Ce porcarie cu carutul, macar era masparliu ca al meu (Babycare) sa nu iti para rau de el. Eu abia astept sa vina Babyexpo din martie sa produc un sport si sa-l dau incolo pe acest carut infect.
Elisor - multumim de complimente.
ANdroix - ce nesimtire pe astea de la Miniblu, culmea e ca am trecut si eu pe la ei, dar nu am mai achizitionat nimic, desi imi facea cu ochiul un body. Am zis ca-l iau daca nu gasesc nimic prin Carrefour, dar cum am gasit cu varf si indesat am lasat-o balta. Oricum ma frapeaza ca inca mai au marfa la cat de mult au redus preturile. Cat despre pereti, eu la balcon ii spalam cu hipoclorit, dar daca zici ca exista substanta aia miracol, baga mare!
Si stati asa ca m-am pierdut pe drum cu povestea zilei de azi, vasazica ne-am intors de la Carrefour, am hranit plodul si apoi am bagat tur a doua de bucatarie, am terminat ciorba si am produs o lasagna care va fi gata in curand. Cu ocazia asta voi lua si prima mea masa pe ziua de azi, ca in afara de niste biscuiti si o banana nu prea am bagat altceva.
Sa va zic de Ana: de ieri vad ca interactioneaza si ea cu jucariile cu butoane, a inecput sa se prinda ce trebuie facut ca sa cante; oana acum doar le rodea si apasa accidental pe cate un buton. De asemenea, canta odata cu melodiile si se bataie in ritmul lor - e bengoasa rau. In rest e vesela si mancaciosa ca de obicei. Si kakacioasa, ca azi a avut taica-su privilegiulde a o schimba si nu a fost prea incantat de ce a gasit la pampers. Iote, chiar acum se aude o motoreta la fundul ei si barbatul ma anunta pompos ca el nu o mai schimba
ANddutzy - tu ii dai miere? Ce dr e ala care nu stie ca nu se da miere la copii sub un an. Ma rog, si asta cred ca e un subiect controversat, dar eu una prefer sa nu-i dau alimente de genul asta, mai ales ca sunt atatea care merita incercate si nu pun probleme (pana la proba contrarie).
Androix - vorba fetelor, nu te stresa, i-o reveni pofta de mancare intr-o zi! Vorbesc eu care am copil mancacios, dar daca ar refuza nu stiu ce as face.
Gata romanul (multumita, Loreen) ca s-a trezit si moatza si e gata si lasagna. Sper sa mai intru diseara. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput