Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetelor!!!! in sfarsit un pic pe forum. E foarte nasol la servici nu mai am timp sa accesez iar acasa ma iau cu altele si sunt terminata la sfarsitul zilei.
Am primit ceva cd-uri cu Mozart incepem sa audiem dupa orele 21 in fiecare seara. Am ajuns totusi la urmatoarea performanta in jur de ora 23 Bia adoarme. E totusi ceva!!!

Nu stiu ce s a intamplat ea dormea f bine chiar toata noaptea din prima luna adormea in jur de ora 22 pana dimineata acum de vreo 2 luni nu stiu ce are... E sanatoasa , ah era sa uit ne-am cantarit avem la 7 luni 3 saptamani 8.8800 grame si 74 cm si ne a iesit cel de al treilea dintisor. Toata ziua ,,clapaceste" cu iei.
Gabitzam te rog sa ne treci in listuta- mersi

Am facut vaccinul antirujeolic, v as ruga frumos sa mi spuneti daca impreuna cu acest vaccin au fost administrate si antirubeola si antiurlianul sau nu. A fost bona cu BIa la vaccin si pe carnetul de vaccinari scrie VVR 26.01.2005
Incerc sa va citesc acum in urma si sper sa revin

Mergi la inceput

La multi ani Mstroie sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!!
La multi ani pentru lunile implinite pentru Thomas, Delia, Alexandru Paul si Philip Cristian- sper sa le acceptati urarea un picut mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Acceptam, cum nu. Multumim.
Chiar ma gandeam la n-ai mai aparut de mult pe aici. Dar cu job si doi copii, te intelegem si ma bucur ca mai poti sa treci pe la noi din cand in cand, Mercedes.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, mstroie!

V-am tot citit...Retete, nu gluma. Nu vreau sa intru in polemica, da' eu una inca nu ma avant sa-i gatesc prea complicat. Cat despre cartea cu retete pt bebelusi, da, am citit destule din ea, dar nu sunt de acord cu ce retete propun ei acolo. Unele retete mi se par chiar exagerate. O mare porcarie, dupa parerea mea. Ema acum mananca cu placere mancarica facuta la cuptor. Ii pun un pic de apa in vasul de yena si las la facut 30 de min.: orez/cartof, dovlecel, morcov, piept de pui. acopar cu folie de aluminiu. la final adaug ulei de masline. carne de porc,albus de ou, fie el si in budinci, rosii, condimente..peste un an. asa mancam si noi in casa, e adevarat. foarte simplu. Lumea acum incearca sa se simplifice, crestem si vrem sa fim sanatosi si sa mancam cat mai natural, iar eu sa-i dau fetitei mele combinatii grele? Ce poate fi mai sanatos decat o masa de legume fierte sau inabusite cu o buc. de carne slaba? daca dimineata mananca mai multe feluri de fructe, la pranz diverse legume cu pui, curcan sau peste, iar seara iaurt, ce i-ar mai lipsi organismului? in fine, deja am zis prea multe si risc sa ma urecheati.:) da' tot nu pricep graba asta...

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ada traim in Romania,tara de basm ,asa ca bona ta sa fie mandra...va fi vai si-amar de capul ei patru etaje si-un carucior...poate gasiti unul care se strange gen umbrela cum am eu si ii va fi un pic mai usor,cu ursuloiu sigur nu

Mercedes numai rujeolicul...celelalte in mod normal se faceau intre 12-15 luni insa cu ocazia asta depinde de medic...la noi zis ca o sa-i mai faca un rapel la 2 ani,Trivax-ul...pana atunci cine stie ce epidemii mai apar si le mai trece cate-un strut prin cap...
Cum e munca in ministerul nostru nostru de mare angajament?!

Am uitat ieri sa va spun ca am fost intr-o vizita scurta pe la Alex bursuca...e monumentala...vorbeste atata de frumos,cristalin,a mea zici ca a fumat mahoarca asa voce are...dar una peste alta au un stil frumos de joaca de ti-e mai mare dragul sa te uiti la ele...speram sa fie la fel si pe mai tarziu

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Mercedes primim ...primim...

Adina eu una ma ghidez dupa instinctul meu...nici eu nu sunt de acord cu porcul sau oaia poate pe considerentul ca mie nu-mi place si ca atare nu gatesc...insa budincile sunt gustoase,orezul gatit in orice fel nu doar fiert ca atare,pastele,ciorbele acre,nu neparat facute cu bors si multe altele... si iar mai am un pitic...cate putin din fiecare sa se dezvolte gustul...la cum imi cunosc eu copilul mai tarziu sigur nu va accepta asa usor...
De ex. Delia nu mananca mai deloc,nici infometata sa fie,banana si mere,portocale,pere...nu agreaza nici cerealele ca atare si nu mananca o mancare de doua ori decat daca ii place foarte mult de prima oara...
Ea nu a fost niciodata fan legume...m-am chinuit in primele luni ca hotii de cai...pana la urma am renuntat si am ajuns sa-i dau din mancarea Biancai,care oricum este facuta ca pentru copii mici...
Si de ce sa nu recunosc ca mai am si o doza de nebunie data de experienta unui alt copil...

Alex & Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI Paul!
LA MULTI ANI MSTROIE!
Elisormultumim pt pupici.
Babygirlla noi schimbatul a inceput de curand sa devina o povara, ca a inceput sa se intoarca pe burta. Mai reusesc sa-l pacalesc cu cate o jucarie sau orice altceva ii dau in mana sa se joace cat eu ii prind scaiul la pampers. Referitor la cazaturi, cred ca sunt pe primul loc, caci avem gresie si alunec. De vanatai la genunchi nu duc lipsa. Ma gandesc sa renunt la papuci sau sa caut ceva care sa nu lunece ca nu stiu unde ajung in ritmul asta. Bine ca nu am cazut cu copilul in brate. Oricum cand il am in brate merg mai cu grija. De felul meu sunt mai rapida in miscari si nu sunt atenta pe unde merg.
Loreen cu toate incurajarile, cand vad copilasii cum misuna prin casa, vreau si eu sa inceapa si David al meu sa misune. Dar el, vad ca nu are nici o dorinta de genul asta.
Andutzy ne luam de mana ca si David tot la stadiul asta este.

Sa va spun ce asculta David in ordinea in care le-am descoperit:
de la 4 luni Within Temptation,
a urmat pe la 5 luni Smashing Pumkins in mod special Tonight, altceva nu
apoi Aktiv
si...nu o sa credeti, Ruslana White Dances
acestea bineinteles cu videoclipuri. Le-am descoperit ca in mom in care la tv era videoclipul respectiv, lasa totul si cu ochii fix in tv, cat tinea melodia.
A, sa nu uit, genericele de stiri, preferat cel de la Realitatea. Reclamele nu le mai pun ca sunt prea multe, dar zic eu ca ii place cel mai mult cel de la Izvorul minunilor, cel cu bebelushul.
Sa vedem ce mai descoperim.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Margott misunatul nu este obligatoriu...eu poate as fi preferat sa nu inceapa taras dat fiind ca nu am covoare prin casa,ca nu-mi plac,este mult praf,par de orice fel uman sau pisicesc,firimituri si cine stie ce alte "minuni"...plus ca ajunge in niste locuri in care cu mergaretul sau de manute nu ar putea...insa asta e...ochii cat cepele si carpa-n mana ca sterg praful si de 2-3 ori pe zi...
Bianca nu mi-a misunat deloc ...avea o pilota pe care statea si se juca si apoi direct picioare...nici cu mergaretul nu s-a obosit...

Las ca la David nu-i tarziu...ca si mimoza pe la 8 luni si-un pic a inceput plimbarea patrupeda...

Lu' a mea nu stiu ce muzica-i place insa stiu ca nu reactioneaza la manele si populara,la emisiuni culturale sau altele unde se vorbeste mult si...fara rost,probabil ca sigur nu i-ar placea de nea Nelu,in schimb este in picaj definitiv dimineata la emisiunea "Omul care aduce cartea"

Alex & Delia

Mergi la inceput

M am lamurit acum in legatura cu ce v am intrebat, am gasit aici http://www.observatorulmedical.ro/index.php?a=actualitate2005120201.xml&PHPSESSID=dbba5309c99fcaf4e5bca101189d99e5 deci inseamna ca Biei ia fost administrat doar rujeolicul iar rapelul va fi la 18-24 luni cu vaccin rujeolic-rubeolic-urlian

Loreen- de ce m ai intrebat ma abtin sa ti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

fetele multumesc mult de urari dar ziua mea e pe 30 si fac 28 de ani, nu pe 28 fac 30.
Eu pun in sufragerie 2 plapumi intinse pe jos si pe acolo misuna David, gresia si parchetul sunt reci rau. Mai dar se taraste de cateva luni, se ridica in 4 labe face un pas si se arunca pe burta, cand o avea de gand sa mearga in 4 labute?

Mari si DAVID

Mergi la inceput