Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!

Aseara am fost in sfirsit si eu in Cora dupa 100 de ani, ca nu mai aveam stare in casa, si v-am tot auzit si pe voi cum ii dati inainte cu cumparaturile. Cam de cind au inceput stirile cu pojarul n-am mai iesit cu Andrei in magazine, implicit am stat si eu acasa iar toata distractia cumparaturilor a avut-o Costi, inclusiv de sarbatori. Si el e periculos sa-l trimit la cumparaturi cu bani la el Eu ii dau in plus sa aiba in orice eventualitate si el ii sparge pe toti, nu tin banii la el in buzunar. La noi in casa eu sint bancherul chiar daca el e ala de lucreaza la banca Ii fac listutza de cumparaturi dar este doar orientativa.

Asaaaa...deci ziceam ca am fost la Cora, am luat si eu olita din aceea cu manere. L-am pus pe Andrei pe olita dar nu i-a placut deloc. Lui in general nu prea-i plac noutatile, sper sa-l obisnuiesc incet-incet. Aveau si olita din aceea muzicala si eram tentata sa iau si din aceea una. Era asa dragutzaaa... Aveau si o oferta cu niste body-uri cu mineca lunga, dragutele, doua la 149.000. Pe urma am vazut castronelele si farfuriile Disney, cu Winnie si Tigrila, frumoase foc, si la astea nu m-am mai abtinut.

Aseara era asa de obosit ca a picat lat, n-am mai iesit de mult cu el asa mult. Ieri daca a fost asa frumos am fost si in parc de ne-am plimbat, plus cumparaturile. Inainte sa ma bag in pat m-am dus la el sa-l verific si sa-l invelesc eventual. Cind l-am vazut cum doarme m-a bufnit risul si i-am facut si-o poza. Era un fel de in genunchi, cu fundul sus, cu nasul turtit de tablia patului, calare pe jucariile de plus din pat. Ia uitati-l aici

Oana, tu aveai parca o poza cu Alex care scoate limbuta. De citeva zile a invatat si Andrei si ne-o arata de zor. Uite limbutza

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!
Vad ca nu va lasati mai prejos decat mamicile de iulie-august Iarasi sunt cu un capitol in urma, pentru ca n-am mai putut intra de vineri dupa-amiaza (ca nu mi-a mers netu' )

Am intrat acum doar sa-i urez lui mstroie LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, reusite si bucurii alaturi de cei dragi!
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza!
La multi ani mstroie, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
La multi ani TUDORA si ANNELIES!
Cornelia, felicitari pentru progresele lui Stefan, sa-l din partea noastra.
Gabitza, tare haioasa pozitia de somn a lui Andrei. Si figura cu libutza scoasa e preferata Alexandrei, mai nou in loc sa rada la noi ne scoate limba.
Nelia, mie mi-a lipsit sotzul de acasa 10 zile si mi s-a parut o luna! Dar revederea a fost atat de..placuta.Succes sotului tau, schimbarea sa va aduca mult noroc, liniste si fericire!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani pentru TUDORA si ANNELIES!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67775" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)

Mergi la inceput