Bebelusi de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
corni spune:
Monu,nu ma refeream la bucatele prea mari dar eu pana acum i-am dat doar creme, deci pasul urmator.Da, cel mai bine trebuie sa incerc cu cerealele speciale ptr. 8 luni.
Andreeaatan,eu am incercat iaurt simplu cu banana, mar si nu i-a placut, alte fructe acum in extrasezon nu prea gasesc. Am citit ca tu folosesti, mure si alte fructe sub ce forma? Nici eu nu i-asi mai da iaurt cu fructe din comert.Daca pe el nu scrie ca are conservant si se spune ca totusi are poate la fel o fi si cu cel simplu, nici nu mai stii ce sa cumperi ca sa hranesti copilul cat mai natural si sanatos.
Cloreta, iaurt jogobella, eu nu am vazut asa ceva de cine este facut?Mi-ai dat o idee buna cu legumele trase pe razatoare inainte de a le fierbe.Si cu olitza muzicala pare interesant, dam si noi comanda lui tati. Intrebare: olitza cat timp canta dupa ce a primit cadoul pana o golesti
nu rade de mine, intreb din curiozitate.La caca nu canta?![]()
Cloreta spune:
Andreea am si eu Cius Magarus:))))
Corni, cred ca la pipilica face contact ca am gasit si asa ceva nu numai kk-utz. Si canta pana o golesti da, evident si cand o speli dupa:)))
Nu stiu cu ce incerc de consistenta aia sa pun in olita, poate niste branza de vaci. Hahaha ce idee!
Jogobella e nemtesc.
Pozele mele
ioanailincam spune:
Salutare din nou.
Margott - chiar ca e interesant ce scrie tipa. Am sa urmaresc problema, poate gasesc sa le iau si eu.
Beatrice - superbe poze. Evident ca nu am facut placintuta cu cartofi, am uitat sa cumpar ingrediente
. Mai e si maine o zi...
Cloreta - interesanta olita ta. SI eu i-am luat din Cora, dar una tip motocicleta, cu ghidon
. O mai las vreo saptamana si apoi incercam si noi, mai ales ca de cele mai multe ori se screme vizibil.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Inca ceva, Cloreta, si eu sper ca se duc urmele de la zgarieturi caci si Ana si le face la fel, adanci si parca i-a ramas un mic semn de la ultima. Va trebui sa am mai multa grija cu unghiile, hotarat lucru! Va pup de noapte buna ca ma duc si eu la nani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ioanailincam spune:
Corni - iaurt Jogobella gasesti la Metro, e facut de firma Zott, daca nu ma insel, fac ei si o budinca de ciocolata foarte buna. Insa nici eu nu i-as da iaurt cu fructe gata cumparat pentru ca are zahar si coloranti. Iar chestia asta cu fructele ma calca pe nervi, ca chiar nu gasesti altceva in afara de banane si mere. I-am dat mimozei avocado in seara asta si a mancat nesperat de bine (blenduit cu banana, branzica si ceva cereale, sa-i tina de foame) la cat de scarbos era amestecul (in schimb aveao o culoare superba). Am sa-i mai iau ca in felul asta mai variez si eu.
Acum chiar ca plec. Pa!
Florentina G spune:
Corni, si Maya s-a nascut cu semnul acela pe fundulet. Noua ne-au spus ca se numeste "pata mongoleza" si ca intr-adevar se intalneste mai des la copiii cu pielea mai inchisa la culoare
Margott
toata stima pentru ca iti gasesti timp sa mai si citesti si mai ales ca te pui la curent cu ultimele noutati din literatura. Mie mi-e jena sa spun de cand nu am mai citit o carte, cu exceptia celor legate de sarcina si de crestere a copiilor.
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
elisor spune:
Cloreta esti mortala, pisu lumii la faza cu tipu'n carucior 

Androix ma mir ca la Miniblu sunt fitoase de-astea gen "marfa vanduta nu se schimba", pai atunci astea ar trebui sa vada cum e "dincolo", isi cumpara toale din magazin, merg la chef si apoi le aduc inapoi 
Sunt la ora mirarilor, Andutzy credeam ca mierea chiar e tabu pana la 1 an indiferent cat e de save si vad ca ti-au raspuns fetele, asa cred ca respingereea olitei poate fi si de la temperatura ei, vad ca tot vorbiti de olita, clar, semn ca trebuie sa incercam si noi.
Azi am facut cioco de casa si maine o vom testa, sper ca e buna, voua v-a iesit asa ca la cofetarie, adik culoarea aia deschisa (nu-mi vine in minte s-o definesc), ca mie mi-a iesit inchisa la culoare si am pus cacaoa exact dupa reteta.
Eli + Bianca 13 iunie 2005
Andreas 17 august 1998
Cloreta spune:
Margott, am studiat la editura polirom, interesante cartile multumim.
Ioana, am vazut si eu olitele cu ghidon insa sunt cam maricele pentru varsta - asta asa ca am optat pentru cea muzicala. E mai simpla dar e pentru funduletul ei.:)
Iaurt, eu i-am dat danonino dar am renuntat dupa o vreme si azi i-am dat pentru prima data jogobella.
Pata la funduletz o are si Teodora, asa mi-a zis si mie doctorita ca se numeste. Ea e blondutza acum dar nu are ten de blonda. Si eu eram la fel si pana sa intru la scoala mi s-a inchis parul la culoare, aproape negru si nici nu am tenul alb.
Pozele mele
Florentina G spune:
Margott, acum am terminat de citit si al doilea fragment pe care l-ai postat. Mey, mi-ai deschis pofta de citit. Imi dau seama ca totusi timp de citit s-ar gasi, dar uite ca eu m-am tot ascuns in fata a tot felul de pretexte.
Desi l-a inceput stilul scriitoarei mi s-a parut un pic bizar, m-a fermecat imediat ce am inceput sa aprofundez fragmentul 
Elisor, am vizionat toate pozele voastre. Mor dupa Bianca ta si dupa ochisorii ei albastri. Are o mutrisoara de zici ca acum a facut o nazdravanie si o face pe nevinovata! Sper sa am ocazia sa o cunosc si personal sa o pupicesc pe obrajorii aia grasi!
Cioco de casa nu am mai facut de mult si asta pentru ca mie nu mi-a iesit niciodata tare, "ca la cofetarie". De fiecare data o mancam cu lingura din tava iar la culoare imi amintesc ca iesea ca si ciocolata de cumparat. Sa ne spui cum a iesit la gust ca asta conteaza cel mai mult!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
Cloreta spune:
V-am spus ca Teodora dormeade la 17.30. Ei bine s-a trezit la 22 si acum abia daca motzaie in patutz cu mama in camera. Mare figura fi-mea asta!
Pozele mele