La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna cookie
da, intru in fiecare zi si va citesc si nu indraznesc sa ma bag in seama prea mult.am inceput sa merg din nou la bodycenter pt ca nu am gasit nimic pana acum.daca stii ceva da-mi de veste,te rog.multumesc ca te gandesti la mine.

quote:
Originally posted by cookie

Saluti!
Trec si eu in fuga, ca are sotul de lucru la comp...
Sabinuca mea are tot nasul infundat, dar mergem inainte...bine ca nu face febra sau alte-alea...am si scos-o 10 minute afara azi.

Ar fi super sa ne gasim cu bebelacii la locul de joaca!

Eu m-am apucat de cura de slabire strong, ca nu se mai poate, acusica vine primavara si ma prinde tot, asa ca acum sunt cam fara vlaga. Dar ma mobilizez, ca plec la sala.

Viorica, daca mai intri pe-aici, sa stii ca am auzit de un instructor personal de fitness bun.

Va

Cookie si Sabina bulina

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

O veste buna am primit ! Voi nanasa ! Finii mei asteapta un bebe ! Ce superb !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!!
Nu vreau ninsoare si frig1Vreau sa vina primavara!Vreau vara..cald si bine!
Celor care doresc sa slabeasca..le anunt ca eu deja m-am apucat de luni de regim.Eu am mai tinut acum un an Scarsdale si am slabit 24 Kg.
Acum tot Scarsdale tin.Am dat deja jos 3 kg.Nu e foarte greu de tinut.Defapt eu m-am invatat cu felul asta de a manca.Si ma simt bine.
Sa nu zic intr-un ceas rau,dar Stefan vad ca s-a facut bine.Nu-i mai cutge nasucul si aseara l-am plimbat un pik pe afara!
Ma gandesc serios sa merg si eu cu Stefan la Happy KIds.Asta pana da caldura.Ca dupa..parcurile or sa fie baza!

Insa..sper sa nu se strice vremea...eu pe 12 plec la Vienna.Sper sa prind vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Viorica
Ce noi papam oameni? suntem fete de gasca...
Ia activeaza-ti matale PM-ul sa-ti zic ce info am primit(nu prea multe, dar orisicat!)

Laura, felicitari finei tale pentru sarcina...si viitoarei mandre nanute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

draga cookie
habar n-am sa activez pm.
dupa cum ai vazut ma numesc viorica avram si sunt mamica de Shalini care are 2ani si 6 luni.vreau sa bag si poze cu galusca mea dar nu reusesc,asa ca stau si ma uit poate mai apare cineva la fel de bleg ca mine.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!!!

Nu-mi vine sa cred. Vioricaciteam mesajele tale si nu banuiam cine e in spatele lor. Mai, noi ne cunoastem bine, da' vezi tu cu numele asta de casatorie, nici nu stiam ca tu esti. Noroc ca ai zis de Shalini si mi s-a aprins beculetul.

Noi am copilarit impreuna daca se poate spune asa. Eu sunt Cristina, fosta Rata, sotia lui Ionut!!!! Ce mica e lumea!!! ha ha, chiar mi se pare super ca ne-am gasit aici! Pupici si tie si lui Valy si bineinteles dragutei Shalini.

Mai vorbim... Is prinsa tare cu proiectul, da' nu m-am putut opri sa-ti scriu

Pupici tuturor si sanatate multa. Apropos....si eu votez pentru venirea primaverii mai repede! Byeeeeeeeeee

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Viorica, dupa ce te loghezi, te duci la Meniu, in stanga paginii si gasesti acolo Mesaje private si activezi de acolo. E simplu...
Mai, da' ce nume frumos are fetita ta...de unde vine?

Cristina, spor la lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna seara fetelor!

Nu am somn la ora asta, tot scotocesc netul sa gasesc cazare la preturi rezonabile in Brasov. Ma ajuta cineva? Eu vreau sa plec duminica la Brasov si sa stau 2 zile. Daca stiti vreo pensiune va rog sa-mi scrieti si mie adresa.

Multumesc

Roxana si bb Stefan (24.04.2004)

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

'Neata!

Roxi, de ca nu postezi la "calatoriile sufletului"? Imposibil sa nu gasesti pe acolo ce te intereseaza!
Te pregatesti de o minivacanta? Bravo!

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

La ce ora ne intalnim maine ? Copila mea adoarme la pranz in jur de ora 12-13 . Cine vine ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput