La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna dimineata!
Am adus subiectul pe prima pagina!

Fetele, am o senzatie de primavara cum n-am avut de mult timp.Bate soarele in fereastra de vis-a-vis si se reflecta lumina la mine, afara canta niste pasarele, nu e frig...imi place de nu mai pot!!!

Am facut cafea, cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Eliza ar fi tare bine daca ar veni primavara da ma tem ca mai avem de asteptat vreo 2 luni :).

Cookie sa ne zici ce rezultate ai cu daneza :) ca as vrea si eu sa dau jos ceva kg ..... oare se poate si alaptat si dieta???

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alina, inca nu zic rezultatele astept sa vad finalul...ca e tare grea...nici nu se pune problema de alaptat si tinut dieta asta
Pentru tine e buna Montignac, ca poti papa de toate(mai putin dulciuri, he, he, he)
Poti sa te documentezi si tu la Femina intim, nu e greu de tinut.

Eliza, saru'mana de cafea!

Eu as vrea sa vin sambata la Happy Kids, da' numa' sa nu mai fie copila mea mucoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,eu i-am facut primele analize ale lui Vlad in primavara si medicul lui de familie nu m-a speriat,cum ca toata lumea are,ca o sa ia Zentel si scapa...ce ti-a spus si tie.I-am dat si in vara cand i-am facut analizele la sange dr. Cretu a tras concluzia ca rezultatul unei analize e influentat de giardia,si a avut dreptate.Pentru ca lui i se parea ca arata f. bine,ca analizele care aratau starea ficatelului erau la valoarea maxima,a hotarat sa-i dea un tratament mai puternic,adica vreo doua doze de Zentel,dupa nu mai stiu eu cate zile 10 zile Flagyl,pauza iar cateva zile si iar 10 zile Flagyl,pe care nu le-am mai putut tine pentru ca iesea afara cu mucus intestinal.Asa ca prin toamana am inceput sa ma duc la plafar si sa incerc produsele de acolo.I-am dat Helmiflores,care a fost bun,apoi uleiul asta de dovleac,cu care am scapat definitiv.Nu a tinut nici un regim.Chiar nu inteleg rostul regimului? Pentru noi ar fi bine in asemenea cazuri sa mancam usturoi,dar ei...I-am facut analize periodic,sa vad efectul medicamentelor.

A dat cineva Imuno Baby copilului? E bun? Ma gandesc sa-i dau ceva pentru imunizare pentru ca ii curge iar nasul si mi-e frica sa nu se imbolaveasca mai tare.Cred ca i-a fost slabit organismul de laringita de luna trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si noi venim sambata Happy Kids ! De abia astept !

Cookie am vazut si eu subiectul fetelor care tin dieta daneza. Voi chiar aveti tarie de caracter ! Eu una nu pot renunta la rontaiala nici cum ! Eu trebuie sa mananc mult si fara calorii ! Nu prea imi reuseste ! Succes!
Alina cand alaptam am tinut un soi de dieta : gratar, branza proaspata, salate de cruditati si ceva fructe. La mine a mers ! Nu e genul care sa aiba rezultate spectaculoase imediat, dar se preteaza cand alaptezi.
Eliza si eu am simtit o adiere de primavara ! pacat ca am vazut Meteo si mi-a trecut ! cica vin niste ninsori si pe la noi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cand vin ninsorile, ca eu saptamana viitoare sunt pe drumuri??

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Hana , stiu ca Imuno Baby i-a dat lui Raul , Claudelu. Da-i un PM pt mai multe relatii, dar stiu ca era foarte multumita de el.

Chiar, dupa tratamentele cu antibiotice voi dati la bebelusi ceva pt refacerea florei intestinale ? Si ce anume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, nu pot sa cred ca vine iar frigul! Nu mai vreau! Eu vreau soare mult si caldura, nu functionez deloc bine pe zloata, vant, ceata si frig!
Da' cum o sa fie vremea sambata?

Mergi la inceput

Am dat o cautare ! Cica va fi soare si 0% sanse de precipitatii si 7 grade !
Oare ce am auzit eu la televizor ?????

Mergi la inceput

Vilma la firma ai persoane doritoare sa se ocupe de batrani bolnavi ?
Un coleg de-al meu m-a intrebat si ma gandeam ca il poti ajuta. El are pe cineva acum care trece pe la mama lui de doua ori pe zi, ii face cumparaturile si platile, verifica daca si-a luat medicatia. Din pacate am inteles ca tipa nu ar mai vrea sau poate e doar o strategie pt obtinerea unei mariri de salariu....Imi dai de veste ?

Am intrebat colegele ( ele au timp sa se iute la stiri) si mi-au spus ca vremea frumoasa tine pana duminica, apoi iarasi se raceste.

Mergi la inceput