Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
zozelooooo da de intalneala nu zici nuka???
ca io trebe sa dau de baut
am zis!!! am zis!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Pai hai cu organizarea...ce atata taina.....Cand??Unde??
Haideti fetelor.....lista e deschisa..
Aaaaahh..Am o idee...Ce-ar fi daca a-m organiza noi o intalnire..asa..doar intre fete..?!! Ca un mini-ante-party ..de Ziua femeii???????!!!Doar noi,fetele..fara Bb-ici??..Ce ziceti..am mers prea departe??!!
Mii de !!!
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
stoppppppppp!!!!
nu va imbulzitzi asa...
meyyyyy...meyyyyy...pe rand..nu toate odata
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Hai pupici mai fetelor. Uite ca mai reusii si eu sa ajung pe-aci ca in ultimul timp tare ocupata am mai fost.Pai voi credeti ca o saptamana de chefuri e usoara?Ehe........nici nu stiti cat efort cere. Sau poate stiti ce ma dau eu mare aci?!?
Asaaaaaaaaaaaaa.Sa incep cu multumirile ca stiti ce facui?Luai frumusel un pix si o foaie si va scrisei pe toate sa nu uit pe careva.
Incepem cu Rodica. Multumesc pt urari si parca-mi place de Stefan al tau ca ginerel.Ei, ce zici? Si asa ii cheama la fel. Da' daca o vrei pe fi-mea de nora io ti-o dau s-o si cresti. Adica ce mai conteaza unul in plus la tine?
Lorena, Camelia,Davidutza,va multumesc mult si voua. Nici nu stiti ce m-am bucurat cand am dat o fuga pe aci si am vazut ca multe dintre voi ati intrat la prima ora doar ca sa-i urati Stefaniei...Mii de multumiri si... ce sa va mai zic ca nu prea am cuvinte.
Mai Ciuf ai o casa super misto iar de decoratiuni... ce sa zic? No comment.Iar Luca...
Bertha am reusit sa pun poze. Problema mea era ca nu aveam poze puse pe CD asa ca am dat o fuga la nenea fotograful si am facut vreo 2 filme ce le aveam pe-aci prin casa.Azi mai adaug cateva.
Scuze daca scapai (ce-mi place sa vorbesc asa, ca doar suntem intre noi fetele...oltencele) pe vreuna dintre voi.
va pupezez pe toate si s-auzim numai de bine.
Hai ca am scris ditai polologhia. Deviza mea:"rar da' bine"
Avem poze noi: http://photos.yahoo.com/georgianaradut
mami da Stefania(2 ani-sic!)
Georgiana
zozela spune:
Ioteeee...si io care crezui ca se inscrise cineva pe lista...
Lianoooo...speriasi fata...
Asadar...cine se inscrie..??
Nunta noastra-26.06.2005
Liana30 spune:
ma gandiii io ca te speriaiii fatooooo...
ete cum se imbulzesc
tu le vezi??
"Nimic nu-i imposibil!"
ciuf spune:
Mai fetelor, ce pofta imi faceti voi cu intalnirile astea ale voastre. Dar promit solemn ca ala anu' ajung in Craiova si atunci e musai sa ne intalnim cu toatele.
Asa ca pana atunci, usurel, una cate una pe listuta. Nu toate deodata .
Va multumesc pentru aprecierile ref. la burtica mea si la Luk cel nazdravan. Am pus pe mine 15 kg. Poftesc de zor la dulciuri, cu Luca pofteam la sarat, si mananc ca sparta. Ah, imi mai inmoi buzele din cand in cand si in cate o bericioaica. Uite, numai ce ma gandii la ea si imi ploua in gura. Oyoyoyoyoy. Ce ma fac eu ...
Noi avuseram parte de un we linistit, ne plimbaram pe la piscina sa se joace plodul, azi ajunseram si pe la zoo ca ne tampise ca el vrea sa dea de mancare la girafe. Asa ca ajunseram acolo, cumparam 8 biscuiti babani si cand se vazu in fata girafelor il apuca o frica de fugea mancand pamantul. Asta e cu al meu copil, cel curajos.
Eu tocmai ce ma sculai din somnul de frumusete (deja devine obicei la pranz), sotul pleca la sala sa faca muschi (iar cand vine il asteapta o lista intreaga cu sarcini de terminat prin casa cate ceva), iar Luca inca doarme.
V-am zis ca am reusit sa facem carnati de casa? Zau ca suntem de admirat pe aici. Asta e marfa de contrabanda . Ne ies buni si macar stim ce bagam, in matele alea. Oricum sunt mult mai sanatosi decat ce am cumpara noi de aici.
Am citit la fetele din America ca Cornelia a ajuns cu bine acum trei saptamani. Puiul ei a facut febra, se pare ca a fost un virus, dar i-a trecut acum, este greu inceputul pentru toti, dar eu am mare incredere in ei ca se vor adapta destul de repede.
Cornelia, bine ai venit pe taramul american!
Georgi, iti vazui pozele. Ce fata frumoasa ai tu, mai! Si nici nu prea te lauzi cu ea. Dar ia spune-mi tu esti cu ea in fata pomului? Sa nu ma apuc sa fac complimente degeaba ca apoi sa aud: "ah, nu, de fapt era sora mea sau nasa..." Nu de alta, dar am inghitit galusca o data . Complimentam fata vitrega crezand ca era mama . Nah, minte proasta in capul meu.
Pup restul gastii si astept sa mai citesc si ce mai faceti voi.
Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
bertha spune:
Dragelor, ne intalnim cand vreti voi, cu copii, fara copii, da' nu pe 8 martie, ca deja am 2 invitatii de nerefuzat si nu stiu cum ma pot imparti in 3 locuri!
Nu facem o intalneala la McDonald's pana se mai incalzeste un pic vremea? Mai mananca si Dariusoiu niste cartofi prajiti, ca tare dragi ii sunt!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Eu sunt Ciuf.De-asta am si pus poza.Ca e printre putinele pe care le am. Ca eu de regula sunt fotograful.Si cand rog pe cineva sa ne faca poze,clar ca nu ne incadreaza bine.Mai ales tati care e in permanenta grabit.Deci poti sa ma complimentezi linistita.
Va pup pe toate.
Sa stiti ca eu am tupeu sa vin la intalnire.Doar ca-mi trebuie sofer si in cazul asta l-as lua si pe tati.Da' n-ar fi o problema ca si el e un zapacit.
Poze: http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Mami de Stefania(2 ani-sic!)
Georgiana